Namiez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Átadom most.. nincs bekészítve kép

Misi az ezredes
TEGYÉL

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Elismételem magamat még1-sze a jobb érthetõség miatt!

Nem zuhanok magamba ha nem én leszek a házigazda de ha én leszek mindent megteszek stb... stb...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

SG rock
vmi egysejtû?😛

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DJ Skyline
ja 😄

Misi az ezredes
Jég?

Misi az ezredes
Húha! Te tényleg nehezet raktál 😮

DöflingR
zacskó?

DJ Skyline

N1ggA
diszkriminállak

Spread De Love!

Misi az ezredes
Tegyél akkor!

SG rock
NAH de vki rakjon

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Hillary vs Obama?xD

Szerintem kb mindenki ígyvan vele 😄

Én viszont mindjárt elkezdek kampányolni ha nemlessz kép.
biomage
nem csak ide offolt, ugy hogy mondhatni 😄 bye bye 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

SG rock
énis így vagyok vele ez csak a sablonszöveg vót 😄

Misi az ezredes
Én nem kampányolok mert ha túlságosan beleélem magam és veszítek akkor az nekem nem tetszik 😄 Szal számomra ennek a házigazda jognak a kimenetele nem érdekel! Ha nyerek megteszek mindent a jobb bannerért és azért hogy ne legyen flood, ne legyenek off témák, no káromkodás természetesen és akkor azt hiszem mindent kimerítettem amit csinálhatok mint házigazda!

SG rock
Ne iide OFFolj pls! <#banplz>

Media markt 😊 tul egyszerû , már én is ellöttem

átadom.
DJ Skyline
Media Markt, ez elég könnyû volt ^^

átadom

cseszter
…………………..„–~~”"”¯¯””~~-„
…………………..„-~”:::::::::::::::::::::::::”~,
……………….„~”\,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-,
………………/;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\
…………..|;;;;;;;/:::::::””~~–::::::::::::::-~~”::\
……………./”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’\:::::::::::/’¯¯¯¯’\
…………….\ º: ¯::::::::\ . .. • . .,/:::::::::::\„ .. • .. ,/
……………/’::::::::::::::::”~~~~”::::/””~:::’”~~~”’\,
……………/:::::::::::::::::::::::::::::::’\,__„„/’:::::::::::’\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::::::„—-„_„—,::::::::::\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::„~”—-„__„„-“::::::::::|
…………..|::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;;;/:::::::::::::::::::|NE
………..„~”\:::::::::::::::::::::::::\__;;;;;;;\–„::::::::::::::/FÜR
……..,-“;:;\ .\,::::::::::::::::::::::::’\„_¯¯¯„-“:::::::::::::/GYÉ
….„~”;:\;:;:;\, .”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“;\LE!!4!
.,~”;:;:;:;\;:;:;:”-, . ”~–„:::::::::::::~–„„___„„~“::::„-‘.|;:’\”~-„
“;:;:;:;:;:;:\;:;:;:;:;”-, . . .”~~—„„„„_______„„„–~” / |;:;:’\;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;\____;:;”-, ~-„ . . . . . . . . /;;;;;’\, . . .,/ . |;:;:,~”;:;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;/;:;:;:;”~, “~-„_ . . . /„;;;;;;;/”-„~” . . |;:;:”~„;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:”~„ . .¯”~-’ . “~,;;;’\ . . . . .|;:;:;:;|;:;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~–„;:;:;:;:;:”~„ . . . . . .|;;;;;;’\ . . . |;:;:;:;/;:;:”~,;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~–„;:;:;:;:”~„ . . . |;;;;;;;;’\, . .|;:;:;:/;:;:;:;:;’\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:;:”~„ .|;;;;;;;;;;;”~,|;:;:;/;:;:;:;:;:;:\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:”~„;;;;;;;;;;;;/;:;,/’;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;”~„;;;;;;/;:,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~-„’\,;/ ,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:\;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:¯\„/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:o;:;:;:;:;:;:;:;:;:::;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
_;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;¯””~-„„_|_;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;o;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|-~/

SG rock
ez könnyû

SG rock

DJ Skyline
képet mindíg lefelejtem :|

DJ Skyline
te jössz 😊

SG rock
vagy ha nem is titanic akkor egy hajó

DJ Skyline
helyesírás <#eljen>
*haladjunk

SG rock
titanic

DJ Skyline
halagyjunk

SG rock
egyáltalán nem OFF téma, ez kampáynszöveg a választások sikeres kimeneteléért 😊😛

N1ggA
rakjatok már képet plz! 😄

Spread De Love!

SG rock
na látod ezért a hozzáállásért nem lehetnél pl te a házigazda 😉

Misi az ezredes
Én utálom a focit és a sportokat ! Bocs csak nem kedvelem de ez már OFF téma!

Még nincs meg ki a házigazda, de viszont, amíg nincs gond szerintem felesleges.
SG rock
És most a meccset sem nézem a topik miatt ! Látjátok képes vagyok áldozatok is hozni a topikért!

SG rock
Nekem már terveim is vannaK !

Misi az ezredes
Tudom én már barátomnál ezeket megérdeklõdtem 😊

biomage
hát ez lol 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

DJ Skyline
ezt tudjátok csinálni:
- topik címét átírni
- kommentet törölni
- a fejlécet pofásítani (fotókitalálósdi szöveg helyére banner pl)

kész

Misi az ezredes
Szintén

SG rock
Indulok a választásokon!<#idiota>

Misi az ezredes
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Azt hiszem ez a mondat bõven elég ahoz hogy értse az ember hogy hol a határ és hogy mien lehetõségeket használhat!

SG rock
Nemteljesen 😊 de biztos vagyok benne, hogy felelõsségteljesen megtennék mindent a topikért !

DJ Skyline
tisztában vagytok-e a házigazda jog lehetõségeivel? 😊

Misi az ezredes
Nekem szerinted nincs? Nem azért jelentkeztem ilyen magas beosztásra hogy aztán elhanyagoljam vagy visszaéljek a hatalmammal!

DJ Skyline
képet pls^^

SG rock
<#idiota>há'

Misi az ezredes
😊

SG rock
van minden 😊 türelem, problémamegoldóképesség 😊

RedDevilsza
Ahogy a prófécia megjósolta: csakis a KÉZ kitalálója válhat a házigazdává <#wilting>