Namiez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jófelé jársz 2.világháborús játék.
Segitség:Ez egy játéknak a második része és mind a két részt nagyon sokan utálják de nekem bejön ez a játék!

Misi az ezredes
Call of duty 1 or 2 ?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

<#eljen>

Játék borítolyáról van ez a kép!!

crazyclone
1. Akkor és csakis akkor tehetsz képet ha te vagy az elõzõ kitalálója és a rejtvény feltevõje elfogadja a választ vagy a megfejtõ átadta neked a jogot!
2. A képben lehetõleg szerepeljen valamilyen jellegzetesség a tárgyra utalóan!
3. A komplikációk elkerülése érdekében lehetõleg frissitsd az oldalt mindem fél percben ... minimum (F5)

Köszönöm.

Misi az ezredes
Tied a pálya

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Átadod nekem?

Misi az ezredes
KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY: Írtam egy moderátornak szerintem hamarosan ki lesz írva!

Misi az ezredes
Átadom

az,csak 1 F-el kell irni xD
rakjál!

Misi az ezredes
Maffia

Én teszek mert én mondtam elsõnek<#mf1>

DöflingR
Igen az! Tegyetek én már nem teszek ma

Mcdonalds
Misi az ezredes
mcdonalds?

Benny04
mcdonald's

Mcdonalds.

Misi az ezredes
Nekem nincs haverom és nem azért jelentkeztem hogy nyerjek hanem a topic normális kultúrált kereteken belül üzemelhessen a következõ 100.000 HSZ alatt 😊

DöflingR

Misi az ezredes
Felveszem 1 moderátorral a kapcsolatot amint tudom!

Csak az a gond ezzel egyébként, hogy akinek több haverja van az sg n az nyer 😄, de mind1, jóez így.
DJ Skyline
hamar kifog pörögni a topikban sajnos, jobb lenne egy moderátort megkérni, hogy szép nagy piros betûkkel írja majd ki a lényeget ezzel kapcsolatban

crazyclone
megszoolalt a belsõ hangod ...
én kifogytam az ötletekbõl XD

Misi az ezredes
Nah aki szeretne HÁZIGAZDA lenni írjon nekem egy privát üzit összeírom a nevetek és bedobom HSZ-nek 24 órával késõbb akire a legtöbben szavaznak az lessz házigazda rendben? Azt hiszem ez teljesen korrekt...

DöflingR
Rakok akkor én (mialatt ezt írom remélem más nem fog rakni😄

Ja bocs xD (na keresek képet és teszek)

😄 ejejj dödinger engem kihagytál?

Énse tudok most rakni.
Misi az ezredes
Nem azért írtam hogy én most eldöntöttem csak mivel senki nem ír hogy akkor megvannak az emberek szavazunk, hanem hátha végre valaki nem OFF cuccokat nyom a topic-ba mint most én is hanem e-mail nekem vagy a többieknek akik Házigazdának jelentkeznek!

crazyclone
ezzel elárultad magad ..
én semmi pénzért nem lennék házigazda , inkább töröljék az én postjaimat mint én törölgessem mások hülyeségeit <#papakacsint>

DJ Skyline
akkor jó lenne összeszedni kik azok akik erre pályáznak, mert minden nap csak a vergõdés megy ezzel kapcsolatban. pl nem tudom Benny vagy Drephis akarnak-e egyáltalán házigazdák lenni itt.

Én nem rakok.

mflex
átadom ... rakjon valaki, de ne vesszetek össze rajta 😊)

What about the forests?

DöflingR
Ez nem úgy megy,hogy most te fogod magad és dobsz egy mailt sg-nek.. Vannak már olyanok akik házigazdának jelentkeztek..Nincs veled semmi bajom,de ha már házigazda váltás lesz akkor jobban szeretnék olyat akiben télleg látom azt,hogy itt van és jól csinálaj (pl Benny vagy Drephis)

Hárfa.

DJ Skyline
szerintem meg...nem tudom 😄 ha akar akkor írjon, nem volt igazából nagy versengés a házigazda joggal kapcsolatban, aki ellenzi az meg titkon õ akar lenni, csak nem mondja ki 😄 szóval írjon ha akar, felõlem lehet házigazda.

crazyclone
montam igy túl könnyû...
lehetne olyan szabáj is hogy legyen benne valami jellegzetesség habár a hülye próbálkozásokon elég sokat lehet fáradni de ilyen értelmetlen csikokat mint én nincs értelme berakni ...
tegyél ...

oksa, ha vissza olvasol, minden oldalon találsz 1 nevet 😊, én már írtam 1 levelet, ha nemtörölted ki akkor legalább nemkell írnom.
te szabadítottad el :p

elhiszem hogy nemszivesen látod, énsem. De tényleg legyünk sportszerûek, +a házigazdát a "nép" választja.... 😄 elég hülyeségnek hangzik, de télleg normálisan kéne elintézni.

On:gitár.
mflex
gitár

What about the forests?

Misi az ezredes
De ezért írtam h no OFF téma priviben! és ha megvan kik akarnak házigazdák lenni akkor bedobnám IDE kiemelt HSZ ként és dönhetne a nép oks?

crazyclone
héhéé .. nyugi le ...
most ugysem lehet eldönteni ki legyen ... mert tul nagy a feszültség...
kicsit késõbb
most koncentrálj a játékra...
itt a segítség :

(kinem= miértnem 😄 😊
Misi az ezredes
Úgy gondoltam mivel ezzel kapcsolatban senki nem ír HSZ-t ezért szivesen rendberáznám a topicot fõleg hogy így elszabadult most!

van ellenvetés, felesleges a priv..
Már vagy 6 an álnak sorba házigazda jogért, nem lenne értelmesebb normálisan megbeszélni? Mert ez igy elég sze*métség...
Szerinted eddig kinem jelentkezett mindenki mögött?

+házigazda jog annak jár akit megszavaznak, nem ugy jár hogy te most eldöntöd..
Már sry. Nem veled van bajom, csak ez nem igy megy.
crazyclone
ezzel sejtettem semmiresm juttok ...
csak az a baj hogyha nagyobbat teszek kitaláljátok simán..
habár ... pillanat ...

Misi az ezredes
Ok akkor írok az sg-nek hogy igényelek HÁZIGAZDA jogot! Ha esetleg valakinek ellenvetése van írjon priviben rám!

Én tudom a szabályokat.

A szabályokat mindenki tudja, elég eggyértelmû... 😄

Akkor crazyclone képe.

Crazy, valami segítség?