Namiez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azám
Elektromos fogkefe

Ihh :S nah ezután benehezítek..

Még ha megmondod milyen fogkefe, teljesen elégedett leszek 😊.
Misi az ezredes
fogkefe nyél 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

😄 hajrá.
oke én nem is akarom bántani õt.
Csak annyit mondok hogy jó lenne ha nem jönnének ide kötekedni.
De Aspyrin nem kötekedett,vele semmi bajom nincs.

Misi az ezredes
'Aspyrin' írt egy HSZ-t amiben leírta a véleményét! És ez jó, vagy nem? õszinte volt és kész szerintem azért nem ír többet mert fölösleges stb.. pasz

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

50 kor rakok képet ha nincs ellenvetés, addig várunk.
Misi az ezredes
Lehet <#taps>

De remélem nem lesz bezárva mert szerintem jó ez a topik csak egy kiváló szabályzat kéne amiben pontosan levan irva hogy mit szabad mit nem.

Panzeradler
Seat szerintem

(jó a topik tetszik nagyon)
Akkor ha jól gondolom ez a topik zárható lehetne mert van:
-Ismerd fel képrõl a játékot
autót
betût
várost
színészt
állatot
épületet
repülõt
országot
együttest
mobilt
játékost
buszt
motort

Szerintem jelen van, nem hülye. Biztos kinézett cigizni.
Misi az ezredes
Azt is bele kéne tenni a szabályzatba

4.: Ha felteszel egy feladványt addig nem hagyod ott a topic-ot amíg nem találják ki!

Áhh, ne kötözködj már minden képen 😄 Fogajdunk hogy lessz itt valaki aki innen is tudja.
Misi az ezredes
De lehet hogy ez egy ford?

Misi az ezredes
nem lehet kerekek alapján megmondani! Legalább a csomagtartó lenne lefotózva vagy egy lámpa!

BMW?
crazyclone
najo akkor ez milyen auto?
menem kell...

ja
valaki a játékokat tudja,valaki az autókat meg ilyenek.

Panzeradler
átadom a jogot
Ez benne a kihívás...
crazyclone
igaza van aspyrin nak megkellene proobálni szûkiteni a kört mert ez annyi minden lehet ... ha pl a játék logoját tetted volna akkor az már elfogadhato lenne

Valami sniper rifle volt a címe azthiszem.
Elfogadom.
Pontosabban a második része!
Rakjál!!

Firerock
Übersoldier

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Panzeradler
Übersoldier?
szerintem akármirõl lehet rakni, Namiez a topic címe. És így sokkal érdekesebb hogy akármi lehet. Dzsini-t kéne megkérdezni elõszöris mire gondolt mikor megkreálta ha nemértesz eggyet.
Az a "totyik" nem pont ugyanilyen,amúgy meg ha nem tetszik a topik akkor legyél házigazda és rendezd a dolgokat,senki nem kiváncsi a véleményedre.

Misi az ezredes
vagy WoW?

crazyclone
akkor Medal of Honor és ha sokan utálják akkor az airborne lessz

Misi az ezredes
Puff ez neked jellegzetes? omg

Nem,haha szivosat tette mi xd?

Az a baj, hogy ez nem a "találd ki a képrõl a játékot" totyik!

Mi lenne, ha tényleg fotókról lenne itt szó, és nem holmi márkajelzésekrõl, játékokról, stb.?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brothers in arms?

(Cod, Moha, wolfenstein, ezek voltak szoval csak ez maradt)
crazyclone
huppsz .. ezt pl lehetne törölni

pil..

crazyclone
stratégia?

FPS Játék

Misi az ezredes
Nagyobbat THX

Nem.

Misi az ezredes
wolfenstein

crazyclone
stratégia?

crazyclone
énis erre tennék

nem 😄
ha kell nagyobb kép szóljatok

Misi az ezredes
SRY nem tudom a helyesírását 😊

Misi az ezredes
Wolfeinstejn?

crazyclone
ezt ha kiirnák szerintem eléglenne ...
persze lehetne szûk1teni a kört hogy netegyenek külömbözõ fajta virágtipusokat vagy autókat stb,
mert ezeket csak a kockák tudják ...
és bevallom zavarna ha egy kocka mondaná meg hogy ez a curriculus billidus pakularis <#papakacsint>