Creature Conflict: The Clan Wars még szeptemberben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.pcdome.hu/download.php?id=2004&type=-1

Megjelent a demo?!

Wing Rockling
Nem csak az elsõ képen, közelrõl mindegyik fa olyan szar.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

N.E.O.!!!
Az elsõ képen de nyomi az a fa

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
Nem kell 20 oldalt végigböngészni, www.mithis.hu - Igaz, angolul van írva.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

N.E.O.!!!
Elnézést kérek, de én csak azokról a játékokról tudok, amiket itt látok. Nincs pénzem többezres újságokra, és arra sem, hogy 20 oldalt végigböngésszek egy kib*szott megjelenési dátumért, mert korlátozva vagyok letöltésileg.

Wing Rockling
Mivel még meg sem jelent.

Wing Rockling
wow úgy néz ki a Midway se semmi. Tud valamit a Mithis, dehát ez a creature conflict...

N.E.O.!!!
Ez egy híres játék?
Errõl sem hallottam még

Wing Rockling
phúú ezt dobják inkább a picsába, a nexus-al törödjenek, amit eddig láttam róla abból azt mondom hogy végre egy játék aminek külföldön is lehet sikere.

Nekem majd kell ez a játék
M@TriX
Azért a cégnek nézd csak meg a játékait, pl. Midway... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

N.E.O.!!!
Hát a grafikája az nagyon szar, s mivel a magyaroknak nincs olyan nagy nevük a játékkészítésben a világon, ez egy nagy bukás lesz.

Elég jó Quake 3-mas aknavedõ van annál a szörnynél , akkor nyomuljunk neten 1 kicsit
Wing Rockling
Lehet hogy megint összedugdosom a 386-ost és játszok vele egyet.

gz8
Nézd meg, kinek a hozzászólására reagáltam!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sztem jó játék lesz. Azt azért odaírhatták volna, hogy eredetileg Brutal Velorex Sheep néven futott.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Én nem fikázom
Mókás 😄

gz8
Írj te is egy ilyen gammát , utána fikázz

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Adam II
BAHHH
Marhaság

Ezt a játékot én inkább kisgyerekeknek ajánlom , de nagyobb ember is eljátszadozhat vele