22
-
Smokk #22 http://www.pcdome.hu/download.php?id=2004&type=-1 -
Smokk #21 Megjelent a demo?! -
Wing Rockling #20 Nem csak az első képen, közelről mindegyik fa olyan szar. -
#19 Az első képen de nyomi az a fa -
Wing Rockling #18 Nem kell 20 oldalt végigböngészni, www.mithis.hu - Igaz, angolul van írva. -
#17 Elnézést kérek, de én csak azokról a játékokról tudok, amiket itt látok. Nincs pénzem többezres újságokra, és arra sem, hogy 20 oldalt végigböngésszek egy kib*szott megjelenési dátumért, mert korlátozva vagyok letöltésileg. -
Wing Rockling #16 Mivel még meg sem jelent. -
Wing Rockling #15 wow úgy néz ki a Midway se semmi. Tud valamit a Mithis, dehát ez a creature conflict... -
#14 Ez egy híres játék?
Erről sem hallottam még -
Wing Rockling #13 phúú ezt dobják inkább a picsába, a nexus-al törödjenek, amit eddig láttam róla abból azt mondom hogy végre egy játék aminek külföldön is lehet sikere. -
Tiby #12 Nekem majd kell ez a játék -
#11 Azért a cégnek nézd csak meg a játékait, pl. Midway... ;) -
#10 Hát a grafikája az nagyon szar, s mivel a magyaroknak nincs olyan nagy nevük a játékkészítésben a világon, ez egy nagy bukás lesz. -
Tiby #9 Elég jó Quake 3-mas aknavedő van annál a szörnynél , akkor nyomuljunk neten 1 kicsit -
Wing Rockling #8 Lehet hogy megint összedugdosom a 386-ost és játszok vele egyet. -
#7 Nézd meg, kinek a hozzászólására reagáltam! -
Emmegki #6 Sztem jó játék lesz. Azt azért odaírhatták volna, hogy eredetileg Brutal Velorex Sheep néven futott. -
Tiby #5 Én nem fikázom -
15karakteresnév #4 Mókás :D -
#3 Írj te is egy ilyen gammát , utána fikázz -
#2 BAHHH
Marhaság -
Tiby #1 Ezt a játékot én inkább kisgyerekeknek ajánlom , de nagyobb ember is eljátszadozhat vele