IBM Cell, a megváltó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miért is????? mert a motorola+ibm+mac egy uj processzort tervezett aminek a neve powerpc !!!!
erre épül a cell is az ibm workstationjai is az uj xbox is
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
ott van a cikkben hogy a ps3 csak egy a sok dolog közül amibe cellt raknak
már idén kiad az ibm egy celles workstationt, és ott nem számit annyira az ár
az architectura nem fejlödik mert direct ugy tervezték , az orajel, sejtszám nõhet a végtelenségig, de ez nem befolyásolja a programokat, nem kell ujra irni, ujraforditani
...kihala'sban.
"olyan hirek is napvilágot láttak hogy a cell proci mac oprendszert futtat majd , söt a mac is celles architecturára vált"
A mek az valtana mar mindenre, mert az osx pont akkora szar mint a windows, eladni meg ugye nem nagyon lehet.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Aha, persze...

32-64 MB memoriát a toshiba tud rárakni a procira
Azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a Toshiba viszi a hátán az egész Cell bulit.
akkor már régen volt motorola 68k proci ami évekkel megelözte
az emulalás nem lehetséges mivel szabadalom védi az x86-os architecturát
az biztos hogy nem lesz könnyü dolga a cell-nek mivel az intel, m$ ott tesz keresztbe ahol csak tud
olyan hirek is napvilágot láttak hogy a cell proci mac oprendszert futtat majd , söt a mac is celles architecturára vált
mivel az architectura nem fog fejlödni mert tökéletes , csak a sejtek száma növekszik , a kodokat nem kell ujrairni nem kell ujraoptimizálni,
pár év alatt létrejön egy codebázis amire a programozok épithetnek és a szoftverek fejlödési üteme felgyorsul, és emiatt fogja végülis az x86-ot legyürni
örlök hogy a nézetemmel nem vagyok egyedül
igy a lámák akik engem támadnak talán elgondolkodnak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kivancsi vagyok, hogy mit hoznak ki belole. En ugy vettem eddig eszre, hogy ami igazan vilagmegvalto es korszakalkoto az mindig bejelentes nelkul es meglepetesszeruen erkezik es a keszitok dobbennek meg leginkabb a nepszerusegen. Ellenben amit NAGYON beharangoznak, az oriasi bukas lesz... Remelem nem lesz igazam, en lennek a legboldogabb ha valora valik az, amit a cikk ir.
-megváltóban
-a reklámokban
-a mesében
persze attól még jó lenne
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"