69
Pathologic FPS/RPG
  • grebber
    Bizarr traileren a Pathologic 2
  • grebber
    Pathologic 2 demo

A Pathologic 2 gyakorlatilag az eredeti játék teljeskörű újragondolása lesz, szóval az eredeti, klasszikus cím kihagyása nélkül is élvezhető lesz. A megjelenés már nagyon közzel van, a Gearbox panel során az is kiderült, hogy a Pathologic 2 május 23-án jelenik meg PC-re. Az Xbox One kiadás pedig valamikor az idei év folyamán érkezik, az Xbox Game Pass címek sorát fogja erősíteni.

• Csuhai G
    :)
    Angoltudás kell hozzá?
  • MerlinW
    Csokító játék. Randa de finom:)
  • Csuhai G
    Nah milyen a játék ? Call of Cthulhu után érdemes leszedni? Nyomasztó/parás kis horror game? :)
  • MerlinW
    Nekem win2000 módban indult el.
  • Mr_no_NaMe
    Nemtudja valaki hogyan lehet elindítani?
  • Mr_no_NaMe
    Most letöltöttem én is. Hogyan kell elindítani? Amikor elindítanám vagy memóriahibából dob rám hármat, vagy pedig ha kattanok a game.exe-re, akkor elkezd tölteni 2 másodpercet majd nem csinál semmit.
  • MerlinW
    Ilyen, nem beszélnek mindenhol.
  • sanyi150
    Én tegnap telepítettem fel először. Ami furcsának találok elsőre:

A menüben lehet állítani a beszéd (speech) hangerejét. Viszont a játékban szöveges párbeszédek zajlanak, és nincs hang alatta! Vagyis olvasom a szöveget és az NPC lkatakterek mondanivalója is csak a képernyőn jelenik meg szöveg formájában. Ez csak nálam hiba vagy így működik a játék másnál is?
  • MerlinW
    Már messze járok benne, még sosem fagyott.
  • Voltan
    Jesszus, tanulj meg írni!
  • neptum
    én is ki probáltam sztem is jó ez van meg figyeltem az más senkit sem érdekel (tisztelet a kivételnek) a történet az nem lényeg a játék menet se a garfika számit ha má nincs valami jól ki dolgozva az más fos,sz*r stb.
  • gazdi
    Indítás után kb. 80perccel lefagy, minden egyes alkalommal. Másnál is? Van egyáltalán, aki játsza? Fix vagy patch van hozzá? A hivatalos oldalon nem találtam.
    Szerintem nagyon hangulatos, a grafika nagyon nem érdekel, nem hiányzik a csillogás-villogás. A háttértörténetek karakterenként és egészben jól kidolgozottak, a történet klasszikus szerepjátszásra vezet str/dex/int/stb pontok nélkül, nekem nagyon bejött.
  • neptum
    szal érdemes ki probálni ?
  • MerlinW
    Iránytás: FPS, szal nincs vele gond.
  • MerlinW
    Szerintem szuper kis horror játék. A Silent Hill első részét juttatja az eszembe. Hangulatos nagyon. Zene 10/10, Történet 9/10, Játékmenet 7/10, grafikát meg lesz*rom, pont jó ahogy van. (mellesleg 16xAA, 8xFSAA is sokat dob rajta)
  • deda
    Milyen az irányítás és a kezelőfelület? Kíváncsivá tesz ez a játék, lehet leszedem a demót...
  • abonyitomz
    amugy nem rossz kis játék , hihetetlenül parás a játék és teljesen egyedi hangulata van a játéknak! Sosincs olyan szituáció amikor biztonságban éreznéd magad , mindig belefutsz valami szörnyülködő plakátba , esetleg élő ember elégetésébe... Időjárás változó , valamikor elkezd zuhogni az eső...

A játék menüje is nyomasztó, az ember egy szikét(kést) fog és ami zene szól a menüben az kihagyhatatlan.

Rgy végigjátszást megér.
  • abonyitomz
    de van angol verzió
  • Voltan
    Nagyon szar lett?
  • grebber
    Felejtsd el valami eszméletlen fos!
  • kirol
    Na, játszik vele valaki?
  • kirol
    Én még nem láttam sehol. Biztos azért, mert nincs angol verzió. Talán nem is lesz? Bár nekem nem is kell, jó a német is.
  • grebber
    Még nem volt haveromnak ideje elhozni pedig már nagyon kiváncsi vagyok rá!
  • kirol
    Na próbáltad már?
  • kirol
    Ja, azt hittem olyan jó volt a demo, hogy érdemes volt megszerezni a fullt.

• grebber
    Nem játszottam a demóval.
  • kirol
    Hát nem tudom, a demót játszottad?

KÍváncsian várom, milyen lehet a full.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Secret Files Tunguska -nak (értelemszerűen német) jobban örülnék.
  • grebber
    Na estére leér a pesti gépre a játék majd kb kedden el is hozza a haverom aztán majd irok beszámolót.

Full verzió (német)
  • szotyimutyi
    :)! Még én sem jutottam tovább.
  • kirol
    Úgy látszik, csak ketten vagyunk.
  • szotyimutyi
    Játszik már valaki a demóval?
  • grebber
    Most annyi minden kijött majd később ha lecsillapodtak a kedéjek
  • kirol
    Potom 1 CD-s.
  • kirol
    Már van demó!
    Próbálta valaki?
  • kirol
    Új megjelenési dátum:
    2006.04.20
    http://www.pathologic.de/
  • szotyimutyi
    Új hír a játékról:

http://www.justadventure.com/Upcoming_Releases/Pathologic/Pathologic.shtm
  • szotyimutyi
    Már azt hittem, ez a játék is elveszik valahol.
  • grebber
    2006 Március 30.-án jelenik meg