69
Pathologic FPS/RPG
-
#69 Bizarr traileren a Pathologic 2 -
#68 Pathologic 2 demo
A Pathologic 2 gyakorlatilag az eredeti játék teljeskörű újragondolása lesz, szóval az eredeti, klasszikus cím kihagyása nélkül is élvezhető lesz. A megjelenés már nagyon közzel van, a Gearbox panel során az is kiderült, hogy a Pathologic 2 május 23-án jelenik meg PC-re. Az Xbox One kiadás pedig valamikor az idei év folyamán érkezik, az Xbox Game Pass címek sorát fogja erősíteni.
-
#67 :)
Angoltudás kell hozzá? -
#66 Csokító játék. Randa de finom:) -
#65 Nah milyen a játék ? Call of Cthulhu után érdemes leszedni? Nyomasztó/parás kis horror game? :) -
#64 Nekem win2000 módban indult el. -
#63 Nemtudja valaki hogyan lehet elindítani? -
#62 Most letöltöttem én is. Hogyan kell elindítani? Amikor elindítanám vagy memóriahibából dob rám hármat, vagy pedig ha kattanok a game.exe-re, akkor elkezd tölteni 2 másodpercet majd nem csinál semmit. -
#61 Ilyen, nem beszélnek mindenhol. -
sanyi150 #60 Én tegnap telepítettem fel először. Ami furcsának találok elsőre:
A menüben lehet állítani a beszéd (speech) hangerejét. Viszont a játékban szöveges párbeszédek zajlanak, és nincs hang alatta! Vagyis olvasom a szöveget és az NPC lkatakterek mondanivalója is csak a képernyőn jelenik meg szöveg formájában. Ez csak nálam hiba vagy így működik a játék másnál is? -
#59 Már messze járok benne, még sosem fagyott. -
#58 Jesszus, tanulj meg írni! -
neptum #57 én is ki probáltam sztem is jó ez van meg figyeltem az más senkit sem érdekel (tisztelet a kivételnek) a történet az nem lényeg a játék menet se a garfika számit ha má nincs valami jól ki dolgozva az más fos,sz*r stb. -
gazdi #56 Indítás után kb. 80perccel lefagy, minden egyes alkalommal. Másnál is? Van egyáltalán, aki játsza? Fix vagy patch van hozzá? A hivatalos oldalon nem találtam.
Szerintem nagyon hangulatos, a grafika nagyon nem érdekel, nem hiányzik a csillogás-villogás. A háttértörténetek karakterenként és egészben jól kidolgozottak, a történet klasszikus szerepjátszásra vezet str/dex/int/stb pontok nélkül, nekem nagyon bejött. -
neptum #55 szal érdemes ki probálni ? -
#54 Iránytás: FPS, szal nincs vele gond. -
#53 Szerintem szuper kis horror játék. A Silent Hill első részét juttatja az eszembe. Hangulatos nagyon. Zene 10/10, Történet 9/10, Játékmenet 7/10, grafikát meg lesz*rom, pont jó ahogy van. (mellesleg 16xAA, 8xFSAA is sokat dob rajta) -
deda #52 Milyen az irányítás és a kezelőfelület? Kíváncsivá tesz ez a játék, lehet leszedem a demót... -
abonyitomz #51 amugy nem rossz kis játék , hihetetlenül parás a játék és teljesen egyedi hangulata van a játéknak! Sosincs olyan szituáció amikor biztonságban éreznéd magad , mindig belefutsz valami szörnyülködő plakátba , esetleg élő ember elégetésébe... Időjárás változó , valamikor elkezd zuhogni az eső...
A játék menüje is nyomasztó, az ember egy szikét(kést) fog és ami zene szól a menüben az kihagyhatatlan.
Rgy végigjátszást megér. -
abonyitomz #50 de van angol verzió -
#49 Nagyon szar lett? -
#48 Felejtsd el valami eszméletlen fos! -
#47 Na, játszik vele valaki? -
#46 Én még nem láttam sehol. Biztos azért, mert nincs angol verzió. Talán nem is lesz? Bár nekem nem is kell, jó a német is. -
#45 Még nem volt haveromnak ideje elhozni pedig már nagyon kiváncsi vagyok rá! -
#44 Na próbáltad már? -
#43 Ja, azt hittem olyan jó volt a demo, hogy érdemes volt megszerezni a fullt.
-
#42 Nem játszottam a demóval.
-
#41 Hát nem tudom, a demót játszottad?
KÍváncsian várom, milyen lehet a full.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Secret Files Tunguska -nak (értelemszerűen német) jobban örülnék. -
#40 Na estére leér a pesti gépre a játék majd kb kedden el is hozza a haverom aztán majd irok beszámolót.
Full verzió (német) -
#39 :)! Még én sem jutottam tovább. -
#38 Úgy látszik, csak ketten vagyunk. -
#37 Játszik már valaki a demóval? -
#36 Most annyi minden kijött majd később ha lecsillapodtak a kedéjek -
#35 Potom 1 CD-s. -
#34 Már van demó!
Próbálta valaki? -
#33 Új megjelenési dátum:
2006.04.20
http://www.pathologic.de/ -
#32 Új hír a játékról: