69
Pathologic FPS/RPG
-
#29 E3 trailer -
#28 Új képek -
#27 Képek -
#26 Na szép ez is késik 2005 első negyedévben valamikor. -
#25 új képek -
#24 Pathologic: grafikai megújulás!
Sogun, 09:47 - Játék: Horror
(Worthplaying) Büntetően hűvös látványfrissítést hajtottak végre az Ice-pick Lodge mestermágusai! Kapott az engine valamiféle bump mapping vagy normal mapping effektet, befigyelt egy izgalmas köd-effekt, polygonálisan meghíztak a 3D modellek és gyönyörű textúrák kerültek rájuk. Lelkesen üdvözült megújulás ez, mely csak jót tett a Pathologic lenyűgözően depresszív világának. Amint látjátok, szénfekete szemű horrortehénke is jól érzi magát új bőrében!
Képek
info:Hardwired -
#23 Pathologic - Character Movies (3,1MB) -
#22 Preview -
#21 -
#20 Mondjuk qrva sokszor igérték már, hogy "a cselekedeteink hatással lesznek az NPC-k viselkedésére" stb... Érdekes módon, eddig még nem nagyon sikerült megoldani ezt. Szkeptikus vagyok. Attól függetlenül lehet, hogy ez nem lesz rossz. -
#19 Képek. -
1. -
#17 [OST] Pathologic
[2004-08-30 @ 17:27 - sHadeS]
Letölthető pár szám a Pathologic nevű akció-horror-szerepjáték ingame "albumából". Érdekes együttes ez a horror-akció-RPG, de mindenesetre az biztos, hogy az eredetiséggel nem lesz nagy gond.
Egy szó, mint száz, a 4 számot innen tölthetitek le.
info:Gamestar -
#16 OFF Örülök, hogy nem sértődtél meg ... csodás reagálás ... ezt komlyan mondom ... -
#15 Fákk..asszittem ez egy boncoló szimulátor pathológia -
#14 Köszi grebber! Így már sokkal jobban örülök! :-))
ZsZso: Jogos... én is kötekedtem volna. :-)) De mivel én is szeretek magyarázkodni meg valamire fogni: nekem akkor még korán volt... :-DD -
#13 A Buka bejelentette a legújabb játékot, melynek kiadója lesz. A Pathologic-ot az Ice-pick Lodge fejleszti és az év utolsó negyedévében jelenik meg. A történet egy különös városba viszi el a játékost, ahol a társadalmi rend egy egész egyedi módon épül fel és már hét generáció óta ki is tart ez a rend. Egészen mostanáig, mivel egy különös betegség kezdte el szedni áldozatait a városban, még a modern orvostudomány is tehetetlen vele szemben. Három kívülálló érkezik a karanténban lévő városkába, az első a jól képzett Bachelor, akit az államigazgatás küldött a probléma felmérésére. A második Ripper, aki nagyon jó sebész hírében áll, de ő most csak apja hagyatékát keresi itt. A harmadik idegen egy lány, különös gyógyító képességekkel. Akár ez is lehet a város megmenekülésének kulcsa, de ő még mindig a közelmúltban álélt események hatása alatt van. A játékrendszer egyedi ötvözete lesz az FPS-nek és a szerepjátéknak, cselekedeteink pedig hatással lesznek a lakosok hozzáállására is. Lesznek események, melyek bekövetkezte véletlenszerű lesz, míg mások mindenkép egy adott időpontban történnek meg. Ellenfeleink is teljesen egyediek lesznek. Háromféle út vezet a sikerhez, de a játéknak nem csak egy vége lehet. Attól hogy kiválasztjuk majd hősünket, a másik két idegen tovább folytatja tevékenységét a városban, segítve és akadályozva a mi munkánkat. -
#12 "Sokan tudnak magyarul, de vannak, akik nem. Legyünk figyelemmel eme kis létszámra is!"
Hát a topiknyitó pont rájuk volt tekintettel :) LOL. Jó tudom, hogy csak elírtad, de nem lehetett kihagynom ... -
#11 Ha már topicmester vagy, legyél már tolmácsmester is. Ezzel az erővel mindenki elkezdhetne topicot nyitni, amiről hirtelen hírt talál más külföldi oldalakon. Ez magyar oldal, többségben magyar embereknek. Sokan tudnak magyarul, de vannak, akik nem. Legyünk figyelemmel eme kis létszámra is! :-PPP -
#10 Pá új kép -
#9 Nem lesz szerintem rosz ez a game de ki tudja mennyire rontják el vagy csinálják meg normálisan. -
#8 [MOVIE] Pathologic
[2004-08-12 @ 09:30 - Mantis]
Az Ice-Pick Lodge FPHARPG-je ismét itt van, ezúttal videó formájában. Mi az az FPHARPG? Egy horror akció-rpg. A két perces videó játék közbeni jeleneteket mutat, valamint a leendő helyszíneket.
Trailer -
#7 Sztem vmi Call of Cthulhu koppintás... -
#6 ezmiez? -
#5 ja -
#4 Bűnronda... -
#3 Má' megin' topignyitósdit jáccassz' ?? -
#2 Megjelenés 2004 Q4
E3 trailer 77.8 MB
További képek itt -
#1 Game description
Pathologic is a unique example of a dramatic game, which directly affects the player’s state of mind.
…In the depths of the Ancient Steppe appeared a weird town. Once a small drover settlement scattered around the monstrous Abattoir, it unexpectedly developed into a mysterious, isolated establishment with an odd social structure. This odd society has managed to survive for several generations. It could have continued to aspire, were it not for a sudden outbreak of some enigmatic, lethal and inescapable disease, which begins to mercilessly slaughter the denizens inhabiting the area. Even science has proven helpless in finding a cure, or at least providing some explanation.
… Three outsiders arrive in the contaminated town. The first was a highly-educated Bachelor with a ruthless manner of investigation, assigned by the provincial authorities. The second one is a far-sighted Ripper with a reputation of an ingenious surgeon, in search of his father's terrible heritage. The last character is an eccentric girl, possessing mystic healing abilities, that could become the town’s heavenly salvation were it not for the constant fear in her dejected eyes and fresh memory of the horrors of her recent past…
Each of them must survive in this hell and play a vital role in the fate of the doomed town…
One of them could be you. The show is about to begin.
The atmosphere of the game reproduces the tense feeling of constant danger, maddening awareness of the enemy’s invincibility. You’ll witness dreadful images of city agony, incessant death of the infected world and dramatic tragedies of the doomed people
Features:
A bizarre combination of first-person game, role-playing features, non-linear plot and real time flow;
The town has a life of its own, it constantly changes and adequately reacts to the player's behaviour and random circumstances;
Well-balanced proportion of random factors and pre-arranged events;
Original enemy concept – omnipresent, omniscient, invisible infection;
3 unique campaigns, several endings;
Original graphic concept and photorealistic portraits of NPCs;
A complicated system of context-sensitive music arrangement. Artistic sound direction;
A large variety of individual survival and resource-hunting strategies under the resource hunger conditions;
3 heroes act independently: when one chosen, the two rejected heroes act on their own, plotting against the player.