Miami Vice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Boldog Karácsonyt!
Next PC upgrade: 2022
Sajna nem GTA stílus

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
<2004-08-21 @ 09:33 - Mantis>2004-08-21 @ 09:33 - Mantis>
A Davilex Games '80-as évekbeli nagysikerû sorozaton alapulú játéka, a Miami Vice: The Game megkapta hivatalos megjelenési dátumát. Sonny Crocket és Ricardo Tubbs kalandjaiba a miami-i rendõrség társaságában 2004. november 26.-ától csöppenhetünk bele, ekkor jelenik meg ugyanis az akciójáték.
info:Gamestar
Ez a magyarról angolra fordítás nagyon konkrét:))
Idézet a TÉKÖBKÁ Archívumból:
"Shit, man, dontcha say, …
???Méghogy a magyar nem világnyelv?!”
Aki látta Ridley Scot: Bladerunner (Szárnyas fejvadász) címû fantasztikus amerikai filmjét, és figyelmesen hallgatta is azt, nem csak a szinkronizált változatban hallhatott magyar szót. Ugyanis a fõhõs Deckard (Harrison Ford) segítõ vetélytársát - Gaffet - egy idegenbe szakadt hazánkfia alakítja: Edward James Olmos. Rögtön az elsõ adandó alkalmat megragadta, hogy gyönyörû nyelvünk szókészletébõl a végletekig mûvészi mondatot állítson össze és hangoztasson, bármely szépkiejtési verseny gyõztesét lefigymálva. Erre a szentenszre úgy nyílott lehetõsége, hogy a forgatókönyv szerint japán, spanyol és német nyelvek keverésébõl származó utcai zsargonnal szólítja meg Deckardot. Az interneten találta meg K.Cs. a szövegkönyvet, amelybõl nem hagyhatták ki ezt a köztünk már-már szállóigévé avanzsált mondatot, de az USA-beliek hihetetlen tudásszomját oltandó magyarázatot is adtak hozzá, hogy az átlag nagyvilági, magyarul még gyengén értõ érdeklõdõk az arra érdemesnek tartott teátrális kifejezéseket elrakhassák a memóriájukban, és alkalomadtán használhassák azt.
Japanese Guy: He say you under arrest, Mr. Deckard.
Deckard: Got the wrong guy, pall.
Gaff: Lo-faast! Nehod
[the meaning of Gaff’s sentences in Hungarian:
???lo-faast” is a rude expression. Originally is written as ???lofaszt” and is a combinated word. ???lo” means ???horse” and ???fasz” means ???prick”, ???dick”. Together and with the suffix ???-t” (which refer accusative) it’s a shortened form of ???lofaszt a seggedbe” (???have a horse’s dick in your ass”). In this context it means that Gaff tolerates Deckard’s answer as nuts and refuses to be ignored.
???nehod
???te vad
???a” means ???the”
So, a close translation is:
Gaff: Shit, man, dontcha say, you’re the Blade....Blade Runner
Japanese guy: He say you blade runner
......
Aki nem hiszi, járjon utána!"
A teljes anyag: ITT
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja a Testarossa se volt rossz, de nekem a Daytons Spyder jobban bejön, ahoz képest, hogy 1969-ben gyártottak vetekszik bármelyik mai Cabrióval.
Láttáok azt a részt amikor a Daytons Spyde egy Lambo Countach-al "versenyez"??
Én pont feltudtam venni, óriási rész és Jan Hammer nagyon jó zenét írt rá.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
itt vannak új képek
Tudtam, hogy lesz, de képkre vártam.
Grafban egyértelmû, hogy a képek alapján veri a TCSoLA-t.
Remélem egész Miami-t lemodellezik (álmodozom) és Lehet majd a Fekete Ferrari Daytona Spyderrel kaparni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Plspslpslsplsplsplspls