Miami Vice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ja télleg offkorz:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bucser
nem Sunny, hanem Sonny:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
Sunny + Rico + a fekete Ferrari Daytona Spyder POWA!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grebber
Még sehol nem látom kint.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Má' elõre félek... :)
Hentes Bill
na ez kira, kíváncsi vagyok a gémre

Boldog Karácsonyt!

lamase
2004-12-05 Miami Vice (c) Davilex Games *CLONECD*

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

grebber
2004-11-24 Miami Vice *PAL* *CDRiP* CONFUSION 14x20 MB PS2!

balintka
A videó láttán nekem a True Crime ugrik be...

grebber
Remélem nem csúszik mert ma az a trend ha valami csúszik. :(

Kit--Kat
ÁPPPP!!! nem sokára megjelenik:)

Hentes Bill
hááááááát, érdekes. na majd +látjuk, bár én nem fûzök hozzá túl nagy reményeket

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
kijött egy múvi, most töltöm

Boldog Karácsonyt!

hykao
Még mindig november 26-ra ígérik, úgy tûnik, nem fog késni.
grebber
Ja de másodlagos szorakozásnak ez is megteszi majd.

hykao
Hát igen, a video alapján szimpla konzolos lövöldének tûnik...majd meglátjuk november végén...bár remélem akkoriban inkább a Splinter Cell 3 fogja lekötni a figyelmemet... :)
grebber
Miami Vice movie

Hát nem nagyon GTA stilus a videobol is kiderül de nekem igy is tetszik.

Kit--Kat
A honlap az írta 3Dshúter.
Sajna nem GTA stílus

hykao
Maj' meglátjuk.
Johnyy
Akkor ez egy sima tps-vagy egy gta-s járkálós vároosos giga jatek lesz?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hykao
grebber
Miami Vice - a dátum

<2004-08-21 @ 09:33 - Mantis>

A Davilex Games '80-as évekbeli nagysikerû sorozaton alapulú játéka, a Miami Vice: The Game megkapta hivatalos megjelenési dátumát. Sonny Crocket és Ricardo Tubbs kalandjaiba a miami-i rendõrség társaságában 2004. november 26.-ától csöppenhetünk bele, ekkor jelenik meg ugyanis az akciójáték.

info:Gamestar

Hentes Bill
örülnék 1-2 új képnek, vagy egy trailernek

Boldog Karácsonyt!

hykao
novemberre igérik
hykao
Bannernek:

Kit--Kat
Nem is tudtam, hogy az öreg ebben a filmben is játszott
Ez a magyarról angolra fordítás nagyon konkrét:))

hykao
Nekem megvan a Blade Runner eredeti nyelven, és tényleg ezt mondja Olmos...
hykao
Kis OFF:

Idézet a TÉKÖBKÁ Archívumból:

"Shit, man, dontcha say, …

???Méghogy a magyar nem világnyelv?!”

Aki látta Ridley Scot: Bladerunner (Szárnyas fejvadász) címû fantasztikus amerikai filmjét, és figyelmesen hallgatta is azt, nem csak a szinkronizált változatban hallhatott magyar szót. Ugyanis a fõhõs Deckard (Harrison Ford) segítõ vetélytársát - Gaffet - egy idegenbe szakadt hazánkfia alakítja: Edward James Olmos. Rögtön az elsõ adandó alkalmat megragadta, hogy gyönyörû nyelvünk szókészletébõl a végletekig mûvészi mondatot állítson össze és hangoztasson, bármely szépkiejtési verseny gyõztesét lefigymálva. Erre a szentenszre úgy nyílott lehetõsége, hogy a forgatókönyv szerint japán, spanyol és német nyelvek keverésébõl származó utcai zsargonnal szólítja meg Deckardot. Az interneten találta meg K.Cs. a szövegkönyvet, amelybõl nem hagyhatták ki ezt a köztünk már-már szállóigévé avanzsált mondatot, de az USA-beliek hihetetlen tudásszomját oltandó magyarázatot is adtak hozzá, hogy az átlag nagyvilági, magyarul még gyengén értõ érdeklõdõk az arra érdemesnek tartott teátrális kifejezéseket elrakhassák a memóriájukban, és alkalomadtán használhassák azt.

Japanese Guy: He say you under arrest, Mr. Deckard.

Deckard: Got the wrong guy, pall.

Gaff: Lo-faast! Nehod maar! Te vad a Blade....Blade Runner!

[the meaning of Gaff’s sentences in Hungarian:

???lo-faast” is a rude expression. Originally is written as ???lofaszt” and is a combinated word. ???lo” means ???horse” and ???fasz” means ???prick”, ???dick”. Together and with the suffix ???-t” (which refer accusative) it’s a shortened form of ???lofaszt a seggedbe” (???have a horse’s dick in your ass”). In this context it means that Gaff tolerates Deckard’s answer as nuts and refuses to be ignored.

???nehod maar”, originally ???nehogy mar” is an informal spoken formula, shortened from ???nehogy mar ugy legyen!” meaning about ???wish it wouldn’t be that way!”. It’s enforcing Gaff’s expression about Deckard’s lame ???leava-me-alone-sucker” answer.

???te vad originally ???te vagy” simply means ???you are”.

???a” means ???the”

So, a close translation is:

Gaff: Shit, man, dontcha say, you’re the Blade....Blade Runner

Japanese guy: He say you blade runner

......

Aki nem hiszi, járjon utána!"

A teljes anyag: ITT
Bucser
Edwars James Olmos:) Cario Hadnagy:) Egyébként Haitii a történet szerint:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
Õ magyar származású, ne már??:)))
Ja a Testarossa se volt rossz, de nekem a Daytons Spyder jobban bejön, ahoz képest, hogy 1969-ben gyártottak vetekszik bármelyik mai Cabrióval.
Láttáok azt a részt amikor a Daytons Spyde egy Lambo Countach-al "versenyez"??
Én pont feltudtam venni, óriási rész és Jan Hammer nagyon jó zenét írt rá.

hykao
hú ennyire nem vágom a sorozatot...csak arra emlékszem még, hogy a fõnökük az a Szárnyas Fejvadászból az a magyar származású madár volt, Olmos vagy ki... :)
Bucser
de az már a 3. sorozat avagy a negyedik volt.. miután felépült a tudathasadásos állapotból.. ugyanis akkor robbantották fel a fekete Ferrarit...

hykao
...vagy a fehér Testarossával, mert olyan is volt neki.
bodesz
ez inkább metal gear solidos lessz(sorry ha rosszúl írtam)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Kit--Kat
http://www.gamershell.com/hellzone_Action_Miami_Vice.shtml
itt vannak új képek

Kit--Kat
Hálelúja Miami Vice-os játék!!!
Tudtam, hogy lesz, de képkre vártam.
Grafban egyértelmû, hogy a képek alapján veri a TCSoLA-t.
Remélem egész Miami-t lemodellezik (álmodozom) és Lehet majd a Fekete Ferrari Daytona Spyderrel kaparni.

serious
Még a Mafiához is hasonlit, csak nem abban a világban.

grebber
Hát én is a True Crime-vel hoztam egy kalap alá, nekem az tetszett ezt meg majd meglátjuk!

M@TriX
A képek alapján nekem inkább a Max Payne ugrik be, persze az sem rossz alternatíva de remélem nem hagyják ki az autós üldözéseket és a csajokat ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
én nem fogom sajnálni ha VC utánzat lesz, de a képek alapján nem hinném..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Bucser
A sorozat az egyik nagy kedvenc remélem nem csak a amész oszt lõsz kategória lesz.. Kelljen már végre gondolkodni....!

Plspslpslsplsplsplspls

traXion
loller :D

hykao
nem kétséges
zaki
az lehet, de elég jól sikerült

hykao
Hehe, inkább a Vice City volt kicsit Miami Vice utánzat...
zaki
de azért tetszenek a képek, kíváncsi vagyok milyen játék lesz, én majd mindenféleképpen kipróbálom

bodesz
#11 :(

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
LOL ! #10

zaki
de engem is :) épp azon gondolkodtam, megnyisam-e a topicot a játéknak, vagy ne :) inkább nem nyitottam, mert félek, hgoy true crime szintû bénaság lesz

balintka
Ez most Vice City utánzat lesz?