Miami Vice

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tubbs
ÜDV!

Fú de rég nem jártam erre!
Viszont most új infóval szolgálhatok a sorozat rajongóinak!

A napokban bonyolítottam le ezt a beszélgetést az Intercom egyik munkatársával:

Tisztelt InterCom zRt.!

Szeretnék érdeklõdni hogy cégük tervezi-e a Miami Vice címû sorozat összes évadját felölelõ DVD szettjének a magyar piacra való behozatalát.
Esetleg tudnak-e ez irányú törkevésrõl cégeknél?

Mielõbbi válasz reményében,
Tisztelettel: Valkai Zoltán

Kedves Zoltán,

Folynak a tárgyalások a sorozat hazai megjelentetésérõl. Reméljük, hogy sikerül kihozni idehaza is a szériát.
Konkrétumok sajnos még nincsenek a kiadás körül.

Üdvözlettel:
Langó Károly
InterCom

Tisztelt Langó Károly Úr!

Szeretném megkérdezni kb. mikorra várható a megjelenése?
Tudom hogy években kell gondolkodni ilyen eseekben, de esetleg tudna valami hozzávetõleges idõpontot mondani?

Köszönöm!

Üdvölettel:
Valkai Zoltán

Jó esetben idén nyáron vagy szeptemberben. Mi ezt tervezzük. Ezt szeretnénk.
Üdvözlettel.
Langó Károly
InterCom

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Pretorian
Holnap mutatják be a filmet. Ugye mindenki izzítja már a flamingórózsaszín cicainget meg a vakító fehér selyem sportzakót?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

úgyhogy nem játszottam vele, de egyébként tényleg nagyon jó

én nem mondom még csak azt sem hogy szar. de kb 5 percet élt a vincseszteren, amíg rájöttem hogy az irányításg és a grafika , nos "nem éri el a várt színvonalat"

Tubbs
Mint ahogy nevem is mutatja nagy rajongója vagyok a sorozatnak és nem nevezném (egy-két usert idézve) ULTRA SZARNAK.
A garfika elmegy, az irányítás is hagy némi kívánni valót. A zenék pedig tipikus Miami Vice-os hangulatot kölcsönöznek a játéknak.
ÖSSZESSÉGÉBEN JÓ JÁTÉK.
Mondom ezt olyan rajongóként aki nem játszhatott 8 éven keresztül egy rendes számítógépen egy "komoly" játékkal mert nem tellett jobb gépre.
Amikor meg a haveroknak meg vették az õsei a komoly gépeket és hozták be mutogatni (még általánosban) hogy nekik elindul a Hegemonia és az Age of Mytology, meg ez meg az. Na akkor csorgott ám a nyálam mert nekem csak a Doom2 volt elérhetõ.
Csak az ilyen pénzes, a nagyzolásban és lenézésben elferdült jellemûek (akik azt sem tudják mi az a Miami Vice) mondhatják azt erre a játékra hogy "ULTRA SZAR".
Bár jobb fejlesztõt is találhattak volna.....
DE AKKOR SEM "ULTRA SZAR".

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Istencsászár
mihez képest:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szerintem jo játék
lamase
neitt..

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

akyyy
TÉK

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

báttyó02
hehe <#buck>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kit--Kat
majd talán valami buzi újsághoz talán hozzácsapják akkor majd megnézem

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
hm,én nem nagyon jáccok vele

DBoy
hát játszottam vele!
már értem a confot de az irányitás és a kameranézet pocsék :)

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

báttyó02
hiába nézed....

DBoy
Hi!
Lol!
nem lehet átkonfigolni az irányitást :)))
ritka szar...
nah megnézem még1xer :)

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Kit--Kat
aha ok

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
hopp,boccs,hát a játékot én a wanadoo-ról szedtem,lejött egy fél óra alatt,de ott van a suprnova.org,ami ingyenes,csak torrentes

Kit--Kat
hát igen azé szerintem is egyértelmû kérdés volt:)

Bucser
gondolom a játékot:D Egyébként lehet én is kipróbálom:) (2 óra alatt a knight ridert is lenyomtam annyira nem volt gáz:) Király kis retrofeeling.. mintha az NFS3-al nyomtam volna:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

báttyó02
mit honnan szedtem?

Kit--Kat
na jó ha ennyire szar módosítom, kipróbálni tuti kifogom, honnan szedted?

báttyó02
te tudod....

Kit--Kat
én is azt néztem, hogy te Davilex csinálja...:o

Kit--Kat
azé én tuti végignyomom, mert nagyon szeretem a sorozatot, kedvenc:)

báttyó02
: DDDDD

báttyó02
dehogy,van külsõ egy csomó

Bucser
Egyébként elég megnézni a Kiadót.. Devilex Games.. õk készítették az ultrabrutál faszányos Knight Rider átiratot is:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Vice cityben azt hiszem, ha elég tápos a körözési szinted akkor jön Sonny meg Ricardo lekapcsolni:) Jó poén egyéblként:) elvitte Sonny fehér Testarosáját egy körre:) Volt benne sziréna is meg minden:)

Kit--Kat
én is, bnár éreztem, hogy nem lesz az:(((

Kit--Kat
csak belsõterek vannak?

balintka
Kár, reménykedtem hogy jó lesz.

báttyó02
huhh...ritkán mondok ilyet,de ez a játék ULTRASZAR.
Egyszerüen pocsék az egész,nem lehet irányitani,az elsõ küldibe bedob a játék,azt se tudom,hogy mi hol merre,a kamera mozog összevissza,közbe meg lõnek rám vagy hárman.
Aztán,én billel+egérrel nyomom,de ugrani NEM LEHET !! ( legalábbis én végigzongoráztam a billt,de semmi)
Szal még erõs idegzetüeknek se ajánlom

Kit--Kat
van aki úgyállneki, hogy fogalma sincs mi az a Miami Vice???

báttyó02
most szedem :D

Duddits
HEllo!

Na én kipróbáltam de összvissza forog balra a kép. Ez miért?

gyerekek ti csak a grafikát nézitek?

lamase
most ebbe a luzer bandaba belekotnek, lehet nem a te korosztalyodnak keszult

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

fitutufi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....EEHHH...PFFFF....GRRRR

fostalicska felsõfokon !
ilyen gém megcsinálásához is sok ész , engergia és idõ befektetésére van szükség

lúzer banda aki csinálta....no comment<#taps><#nevetes1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kit--Kat
reménytelenül szar??? kárérte:((((
lehetne csinálni 1 GTA vagy jobbanmondva 1 True Crime Streets Of LA féle Miami Vice-ot.

Cormoran
:-)))

lamase
ekkora szart meg nem lattal sztem :DD majdnem olyan szar mint a Torrente, de mondjuk az elviszi a palmat :DDD

grebber
Irányithatósága gáz.Grafika éve talán elment volna.
Egyebet nem tok mondani kérem ..

Next PC upgrade: 2022

Hentes Bill
próbáltátok? mégis milyen? <#pardon1>

Boldog Karácsonyt!

grebber
Egyetértek veled. :(

hát ez se semmi fos egy game...
del... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Na valaki irjon má róla!!!!

grebber
Ját azért remélem annál klaszisokkal jobb.

Shep
milyen a game? mint a badboys2?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Csuhai G
Megjelent a játék!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Oldal 1 / 3Következő →