108
-
#108 ÜDV!
Fú de rég nem jártam erre!
Viszont most új infóval szolgálhatok a sorozat rajongóinak!
A napokban bonyolítottam le ezt a beszélgetést az Intercom egyik munkatársával:
Tisztelt InterCom zRt.!
Szeretnék érdeklődni hogy cégük tervezi-e a Miami Vice című sorozat összes évadját felölelő DVD szettjének a magyar piacra való behozatalát.
Esetleg tudnak-e ez irányú törkevésről cégeknél?
Mielőbbi válasz reményében,
Tisztelettel: Valkai Zoltán
Kedves Zoltán,
Folynak a tárgyalások a sorozat hazai megjelentetéséről. Reméljük, hogy sikerül kihozni idehaza is a szériát.
Konkrétumok sajnos még nincsenek a kiadás körül.
Üdvözlettel:
Langó Károly
InterCom
Tisztelt Langó Károly Úr!
Szeretném megkérdezni kb. mikorra várható a megjelenése?
Tudom hogy években kell gondolkodni ilyen eseekben, de esetleg tudna valami hozzávetőleges időpontot mondani?
Köszönöm!
Üdvölettel:
Valkai Zoltán
Jó esetben idén nyáron vagy szeptemberben. Mi ezt tervezzük. Ezt szeretnénk.
Üdvözlettel.
Langó Károly
InterCom
-
#107 Holnap mutatják be a filmet. Ugye mindenki izzítja már a flamingórózsaszín cicainget meg a vakító fehér selyem sportzakót? -
steweee #106 úgyhogy nem játszottam vele, de egyébként tényleg nagyon jó -
steweee #105 én nem mondom még csak azt sem hogy szar. de kb 5 percet élt a vincseszteren, amíg rájöttem hogy az irányításg és a grafika , nos "nem éri el a várt színvonalat" -
#104 Mint ahogy nevem is mutatja nagy rajongója vagyok a sorozatnak és nem nevezném (egy-két usert idézve) ULTRA SZARNAK.
A garfika elmegy, az irányítás is hagy némi kívánni valót. A zenék pedig tipikus Miami Vice-os hangulatot kölcsönöznek a játéknak.
ÖSSZESSÉGÉBEN JÓ JÁTÉK.
Mondom ezt olyan rajongóként aki nem játszhatott 8 éven keresztül egy rendes számítógépen egy "komoly" játékkal mert nem tellett jobb gépre.
Amikor meg a haveroknak meg vették az ősei a komoly gépeket és hozták be mutogatni (még általánosban) hogy nekik elindul a Hegemonia és az Age of Mytology, meg ez meg az. Na akkor csorgott ám a nyálam mert nekem csak a Doom2 volt elérhető.
Csak az ilyen pénzes, a nagyzolásban és lenézésben elferdült jelleműek (akik azt sem tudják mi az a Miami Vice) mondhatják azt erre a játékra hogy "ULTRA SZAR".
Bár jobb fejlesztőt is találhattak volna.....
DE AKKOR SEM "ULTRA SZAR". -
#103 mihez képest:D -
doxic #102 Szerintem jo játék
-
#101 neitt.. -
#100 TÉK -
#99 hehe -
#98 majd talán valami buzi újsághoz talán hozzácsapják akkor majd megnézem -
#97 hm,én nem nagyon jáccok vele -
#96 hát játszottam vele!
már értem a confot de az irányitás és a kameranézet pocsék :) -
#95 hiába nézed.... -
#94 Hi!
Lol!
nem lehet átkonfigolni az irányitást :)))
ritka szar...
nah megnézem még1xer :) -
#93 aha ok -
#92 hopp,boccs,hát a játékot én a wanadoo-ról szedtem,lejött egy fél óra alatt,de ott van a suprnova.org,ami ingyenes,csak torrentes -
#91 hát igen azé szerintem is egyértelmű kérdés volt:) -
#90 gondolom a játékot:D Egyébként lehet én is kipróbálom:) (2 óra alatt a knight ridert is lenyomtam annyira nem volt gáz:) Király kis retrofeeling.. mintha az NFS3-al nyomtam volna:D -
#89 mit honnan szedtem? -
#88 na jó ha ennyire szar módosítom, kipróbálni tuti kifogom, honnan szedted? -
#87 te tudod.... -
#86 én is azt néztem, hogy te Davilex csinálja...:o -
#85 azé én tuti végignyomom, mert nagyon szeretem a sorozatot, kedvenc:) -
#84 : DDDDD -
#83 dehogy,van külső egy csomó -
#82 Egyébként elég megnézni a Kiadót.. Devilex Games.. ők készítették az ultrabrutál faszányos Knight Rider átiratot is:D -
#81 Vice cityben azt hiszem, ha elég tápos a körözési szinted akkor jön Sonny meg Ricardo lekapcsolni:) Jó poén egyéblként:) elvitte Sonny fehér Testarosáját egy körre:) Volt benne sziréna is meg minden:) -
#80 én is, bnár éreztem, hogy nem lesz az:((( -
#79 csak belsőterek vannak? -
#78 Kár, reménykedtem hogy jó lesz. -
#77 huhh...ritkán mondok ilyet,de ez a játék ULTRASZAR.
Egyszerüen pocsék az egész,nem lehet irányitani,az első küldibe bedob a játék,azt se tudom,hogy mi hol merre,a kamera mozog összevissza,közbe meg lőnek rám vagy hárman.
Aztán,én billel+egérrel nyomom,de ugrani NEM LEHET !! ( legalábbis én végigzongoráztam a billt,de semmi)
Szal még erős idegzetüeknek se ajánlom -
#76 van aki úgyállneki, hogy fogalma sincs mi az a Miami Vice??? -
#75 most szedem :D -
#74 HEllo!
Na én kipróbáltam de összvissza forog balra a kép. Ez miért? -
Since #73 gyerekek ti csak a grafikát nézitek? -
#72 most ebbe a luzer bandaba belekotnek, lehet nem a te korosztalyodnak keszult -
#71 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....EEHHH...PFFFF....GRRRR
fostalicska felsőfokon !
ilyen gém megcsinálásához is sok ész , engergia és idő befektetésére van szükség
lúzer banda aki csinálta....no comment -
#70 reménytelenül szar??? kárérte:((((
lehetne csinálni 1 GTA vagy jobbanmondva 1 True Crime Streets Of LA féle Miami Vice-ot. -
#69 :-)))