27
ha problémád van vagy hasznosat tucc a ventrivel kapcsolatbanírj ide
  • Reteek
    A ventrilo 1 "l" ^^
  • Jana32
    Látom elég régen jártak itt, de leírom a problémám, hátha valaki mégiscsak erre járna, és hátha tudna segíteni. Az a problémám, hogy nemrég tettem fel a Vista ultimate sp 2-es rendszert, amire utána fel is tettem a ventri-t. Legelőször működött, ám ahogy másnap újra akartam használni, előjön a program meg minden, tökéletesen működik, csak ahogy rányomok a connect-re, annyit ír ki hogy "Synchronising" és onnan nem lép tovább, így nem tudok csatlakozni... a szerver jó, mivel több ventri szerverrel próbálkoztam már... azelőtt xp-m volt, de azon tökéletesen működött... ha valaki tudna segíteni, nagyon szépen megköszönném! :)
  • Artax
    Hello. Tudna valaki adni linket vagy fel tudná tölteni a 2.1.3/4 szerver? És kérdésem lenne a felöll hogy hogyan lehet több ventrilo szervert futtatni? :\
  • szucsy89
    felvettelek:)
  • sonka18
    Sziasztok!

Akit érdekel ventrilo szoba teljesen ingyen az vegyen fel x-firen->iceq9999 vagy msn-en [email protected]
  • Szega87

Örömmel jelentjük be, hogy az Online Gaming Community oldalcsoportja egy újabb honlappal bővül, ami a jövőbeli fejlesztések első lépése. Az oldalon egy olyan szolgáltatást kínálunk, amelyen keresztül egy regisztráció után bárki igényelhet Ventrilo szobát ingyen! Természetesen, ha már regisztrálva vagy bármelyik OGC-s oldalon, akkor csak a profilon belül kell kiterjeszteni a regisztrációt az új oldalra. A Ventrilo egy olyan kommunikációs program, amely minimális géphasználata, és egyszerű kezelőfelülete miatt az internetezők egyik legkedveltebb alkalmazásává nőtte ki magát.

A www.ventrilo.hu–n találhattok segítséget a letöltéshez, telepítéshez, beállításokhoz. A szobaszerviz menüpontban található leírás pedig segít titeket a szobaigénylésben. A további teendőkkel és az aktiválással kapcsolatban minden információt megtaláltok az oldalon!

Aki elakad, vagy bármilyen kérdése, észrevétele van a szolgáltatással kapcsolatban, bátran írja le a fórumba, vagy írjon nekünk az info kukac ogc pont hu e-mail címre.
  • szucsy89
    mindegyik:DD van vagy 5-6szerverem beírva...de msn-en kérdezgettem többieket, nekik se jó...gondolom majd megjavul vmikor
  • Flamer
    mejik szerver?:o
  • szucsy89
    mivan a ventrivel?:oo
    engem egyik szerver se enged be..unable to connect
  • Geeng
    CoolNet szerverbérlés!

CoolNet Team weblap

• ffxi
    Hűűű!! Ez sokat segít!!!
  • ffxi
    Ááááh.. kikapcs minden és 1,5megás a netem.
  • Szega87
    ventrilo.hu/lap >>>> szoba igénylés
  • Flamer
    lag?
  • ffxi
    Segítséget kérnék!!!!
    Az elején még jó de szépen lassan félperceket késik a hangom. Én viszont hallom mindenkit. Mitől van?
  • Flamer
    venti
  • Realdanee
    Tudtok ajánlani valami Server Clienst 2.1.4. hez? Windowshoz!
  • Szega87
    Ventri szobát : az alábbi IP cimen lehet igényelni ingyen : ventrilo.ogc.hu , alapport
  • Flamer
    szolni kell egy opnak.
  • Pigo
    csátok. A ventriben hogy lehet szobát létrehozni?
    Bérelni kell?
  • rezsofiz
    up
  • Geeryy
    lehet vele csalni.különbözö mp.gammaknal.ugyanis ha meghalsz akkor a beepitett voice renszer megszunik.
    sot az mp_fadetoblack 0 a kep is fekete lesz.de azt meg eltudod neki mondani hogy hol haltal meg.
    de ezt nem szabad csinalni :hulla-wilco = kizárásos buntetes
  • 0ppika
  • lck
    Aszittem ez valami olasz ventillátor. De valami mikrofonos cucc ? Mire jó?
  • Random_
    Telepítéskor elvileg felteszi a szükséges codec-et az install program. Nekem legalábbis feltette egy megerősítés után és gond nélkül működik is.
  • Kaszi46
    milyen codec ek ill codecpack ok vannak felrakva?
  • fmarcee
    kene 1 kis help:
    Nekem azt irja nem talal vmi gsm 6.10 codecket.
    Most micsináljak?