nõi hallás vs. férfi hallás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
ok :D

Dzsini
értelmezõ kéziszótárt látogasd meg :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

traXion
tényleg :D

ollie
most tényleg?

traXion
nem :D

ollie
mivan, nem tudod mit jelent?

Dzsini
vadász vs. gyûjtögetõ beállítottság?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

traXion
periférikus???? :)

ollie
Ez amúgy nem újdonság. A férfiak pl élesebben is látnak, viszont cseréeb a nõknek jobb a periférikus látásuk. Sok ilyen fiziológiai különbség van a nemek között.

PResident Evil
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

apám postás, és régen mindegyiküknek adtak ilyen kutyariasztó izét
kicsike mobilnagyságu eszköz, rajta egy gombbal, ami nagyon magas tartományu hangot ad ki. Az ember nem hallja, de a kutyák menekülnek - kivétel az öreg kutyák, mert azok már nem hallják :>

Dzsini
nem (csak) nemfüggõ. teljesen egyéni, hogy ki milyen frekvenciákra érzékeny vagy érzékenyebb. (meg függ attól is, hogy milyen egészségi állapotban van, mennyire tiszta a füle, milyen lelki állapotban van...)
plusz "nevelhetõ" is a hallás, lehet szoktatni a frekvenciatartományt növelve, stb stb...

traXion
úgy van :D

Man Power :)

Shaman
Többször is elõfordult már velem,hogy majd belehaltam az éles elektromosság hangba,de mondjuk nõvérem nem hallott semmit. Ekkor rájöttem,hogy kísérletezni fogok. A helyzet ugyanez volt barátnõm,illetve anyám esetében. Lehetséges,hogy a nõk nem hallanak abban a tartományban? Ha így van,akkor biztos van olyan tartomány amiben mi nem hallunk,de errõl nem tudopk biztosat,mert még nem hallottam:-)))
Vélemények?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

← ElőzőOldal 2 / 2