Lehet egy kerdesem? Mi az a "detiál" ? Detail-rol mar hallottam, de azt nem igy "forditanam" magyarra... :-)
Loud#4
Hát a Radeon 9550-ről és a 9600se-ről annyit, hogy mindkettő van itthon és egyik sem nyújt olyan észvesztő teljesítményt. Pontosan a Radeon 9600se-ről tudom,hogy kb 400-500 ponttal jobb mint az 5200 3dmark03-ban szal ezek a kártyák sem lesznek akkora megváltások, mint ahogy elsőre tűnnek.
Herkulles#3
5200 jó mindenre, kivátel a mostani legjobb gamék max detiálon való futtatására...
Én dícsérem az FX5200-at. Teljesen jó belépő szintű kártya, ráadásul passzív hűtéssel is elmegy. Persze nem én használom, de irodai-kis játék célokra ideális.
pip#1
egyreszt ideje volt, mert mar csoppet regi arhitektura a 9200 (jol szamolom, kb 4 evet lehuzott kulonbozo nevek alatt futva???). Az 5200-ert meg annyira sem kar, eddig senkit nem hallottam dicserni ezt a kartyat.
Masreszt meg az lesz, hogy a kovetkezo generacios belepokartyak is gyengek lesznek es mintha latnam, a letuno modelleknel tobbet kell majd fizetni ertuk :(