Új módszerrel álcázza magát a legújabb féregvírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huá huá 😄DDDDDDDDD
eddig jó .. ez már már a PAJZS hoz hasonlatos 😄
igaz ebbõl a próbaverziót nehezebb beszerezni , és kevesebb is hozzá az ámító szöveg 😄DD
eddig jó .. ez már már a PAJZS hoz hasonlatos 😄
igaz ebbõl a próbaverziót nehezebb beszerezni , és kevesebb is hozzá az ámító szöveg 😄DD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ez már annyira fondorlatos vírus, hogy nem terjed és semmit se csinál nehogy észrevegyék 😊 összesen 1 példány volt belõle de az is még a készítõ gépén letörölte magát 😄
de, headshot-nak hívják és a Smith&Wesson Co. fejlesztette ki 

nincs virusirótirtóvirus?

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ha ugy van ahhogy gondolom akkor : "féregben található szöveg viszont egyértelmûen arra utal, hogy igyekszik megtámadni riválisait."
egy virustirtóvirus
Détanak igaza van :bujócska....
egy virustirtóvirus
Détanak igaza van :bujócska....
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
olyan skynet fele valami
csak kicsiben
csak kicsiben
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bazze Déta, már 5 perce a hülyeségeden röhögök! 😄DDDDDD
Ez nagyon érdekes.Most mi következik?Egy vírusírtó,amelyik leáálítja magát,ha a vírus érzékeli,hogy keresi.Pffh!Bújocska a winchesteren.Hát ez szenzációs.Az még valami,hogy megfertõz más vírust.Akkor ez most mi?Vírus vagy vírusírtó vagy vírusvírusító?Aki tudja kérem segítsen!
U.i:Az ATAK ellenszere a DIFENSZ. 😄D
U.i:Az ATAK ellenszere a DIFENSZ. 😄D
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html