344
Disciples 2: Rise Of The Elves
  • Rusy
    jaja, én mosta törpékkel nyomom a rise of the elvest, de nagyon durva, isszony kemények a törpék, örzőt a legkönnyebb nyírni velük, én úgy nyomom, hogy egy mágus hős, 75 armorral elől 2 jégóriás, hátul egy hermit (mágus), és gondoljatok bele, van olyan mágia 10 armor, 33 armor, és 33 armor in the world ez 76 és még italt nem használtam, plusz van egy staffom, 20 armort ad, nagyon durva, amint van jégóriás azonnal lehet örzőt nyírni, már a negyedi pályán, felnyomod az armort, és a jégsebzés 30-at sebez minden körben, plusz a sebzések, ha már 45 akkor nagyon durva, én 3 örzőt is nyírtam egy pályán...
  • a_n_d_r_e_w
    Nehezen :)
    Régen volt már, a karakter meg szegény egy winchester anomália áldozata lett :(
    De ha jól emléxem akkor még az empire kampány elején lehetett találni egy paralizáló staffot, az úgy minden 3. körben működött is :)
    A 2x200 hp stimmel, meg az összes jó várzslat+ital csata előtt, amit csak találtam :)
  • Rusy
    hát ez egy kicsit durva? hogy ölted meg, mert ha mindennek feltunningolod, akkor is csak 30-at sebez, igaz 2x200-as hp töltővel esetleg, na kipróbálom én is...
  • Dankó
  • Dankó
  • a_n_d_r_e_w
    Jó ötlet!
    Akkor én is felrakok egyet.
    Empire mágusom egyedül ostromol várat
    (megnyerte :) )
  • Dankó
    Pár képet feltöltöttem ide a galériába de megpróbálom ide is csak most még ezt gyakorlom.
  • Dankó
  • Dankó
    Elf mágus
  • Dankó
    Nos most vittem végig az undead-ekkel mégpedig a scout hőssel.Elég szépen föl lehet turbózni a fiút de kétségtelen az elején borzasztó nehéz vele lenni,viszont utána már az egyik legjobb.Sebzése:79+162; Hp:303; Initiative:50+52; Armour:30; Chances to hit:89%+11; Lépések: 100.633 megnyert csatával.Így elég ütős de nagyon sokat szenvedtem vele míg ide eljutottam vele.
  • a_n_d_r_e_w
    Végre egy értelmes topic :)
    Jó látni pár disciples fant
  • Wanted
    kösz
  • Rusy
    Hi
    Van a Disciples 2 Dark Propecy
    van a guardians of the light a servants of thr dark (ez a kettő együtt ) galleans return, és van a rise of the elves
  • Wanted
    Nem konkrétan a Rise Of The Elveshez tartozik, de:
    A Disciples 2-nek mi az alcíme?
    Milyen kiegészítők jelentek meg sorban hozzá?
    (Ezek közzül egy a ROTE?)
  • Rusy
    itt van egy pár a dawnloads, scenarios menüpont alatt
  • Rusy
    pf nekem van egy pár a gépemen már nemtom honnan szedtem, majd felrakom valahova, majd nézek még neten is...
  • Dankó
    Megvan rájöttem.viszon tudnál ajánlani vmi jó letölthető pályát ami a meglévő hőssel is komoly kihívást jelent?
  • Dankó
    Na de a netröl ha letöltök pályákat hova kell raknom ahhoz hogy a meglévő hősökkel tudjak játszani?Illetve hogyan kell ezt csinálni?
  • Rusy
    100-at sebeztem...
  • Rusy
    én mindig mágust használtam nagyon bejött, de volt hogy íjász hőssel is végigmentem az is kemény volt, de mindre igaz, talán a harcosra nem, hogy az elején kemény vele menni, most nyomom a törpékkel mágus hős, és a 4-es pályán asszem 8-as szintű voltam, előszőr volt jégóriás kinyírtam egy őrzőt, ugye mágia 10 armor, 33 armor az már 43, meg találtam egy staffot 20 armor az 63, plusz italok, az őrző minden körbe 25-öt sebzett, én meg kb 10-at figyelembe véve 2 jégóriés, +30-as jégsebzés körönként...
    Ha végigvitted, lehet játszani külön pályákat, netről nekem van is egy pár, namármost nem sok értelme van, mert a hősöd már nem nő csak az embereid, de úgy is jó én már nyomtam egy párat...
  • Dankó
    Meg egyet nem értek teljesen.
    ha végigviszem akkor miért lehet hőst exportálni.Utána még lehet vele játszani vhogy?
  • Dankó
    A főellenség egy batár szörny a nevét nem tudom most neked megmondani.nem Uther hanem egy másik.Ő is paralizál egyfolytában vmilyen démon.Na mindegy végülis most vittem végig mégegyszer a rise of the elves-t egy mágussal very hard fokozaton.Mit mondjak nem is olyan rossz a mágus.Nekem is 80-at lép a sebzése 104+183 az armor 30 (nincs értelme arra artifact-ot használni ugyanis ott a varázsital),initiative 45+28, chances to hit 89+11 és 18-as szintü a kislány.732 csatát nyert meg.
    Most szerintem az undead-ekkel is végignyomom a mágust választva.Eddíg soha sem használtam mágust de nagyon ráéreztem most.
  • Rusy
    nem emléxek már ki volt a főellenség, csak nem uther, nemtom, silent assassionod van? annak magas szinten magas a méregsebzése sokat vesz le...
    Írd le pontosan ki a főellenség...
  • Dankó
    Rusy érdekelne hogy a guardian of the light-ban az emberekkel a végén a főellenséget mágussal ölted már meg?Én most képeztem ki egy elég tápos emberkét de a paralizálás ellen nem sok mindent tudok tenni ugyanis keveset sebez.90+135
  • Rusy
    jaja de szerintem nem jó, mert körökre osztott, egymásra kell várni, és azért egy hús vér ember nem addig lép mint a gép, jelzem a gép is kurva sokáig lép...
  • Dankó
    Valaki játszotta már neten ezt a játékot?Kíváncsi lennék milyen lehet bár ahogy elnéztem ip-cím alapján lehet csatlakozni.
  • Rusy
    azóta le se lehet vakarni róla...
  • Rusy
    ja bocs még egy észrevétel szerintem ennek a játéknak az a baja, hogy egy heroes edzett embernek (pl én) kicsit furcsa az irányítása felépítése játékmenete, meg szerintem nehéz is, elsőre elrettentő, őszintén szólva nekem se tetszett elsőre nagyon, játszottam 5 percet delete, elmentem egy haveromhoz jó rá 2 hétre, ebédután olyan 1 óra körül, leültünk és ezt játszotta elkezdtem nézni, ő nyomta én néztem és magyarázott nyomtuk ketten, aztán hajnal kettőkor jöttem haza, addig csak enni inni meg hugyozni áltunk fel...
  • Rusy
    ja és persze ezek a cuccok úgy vannak, meg hogy az utolsó embert, várat, mindent kinyírtam minden pályán, volt akkora pálya 9 órán keresztűl játszottam...
  • Rusy
    antijedi az összes standalone, nem kell az eredeti asszem 3 van, guardians of the light, servants of the dark, rise of the elves

Dankó, van egy olyan tulajdonság ha szintet lépsz +20 armor ez eddig 20, van egy artifact etched circlet, +35, 55, van egy banner + 20 minden egységnek így a csapatnak 20, a hősnek 85, a sebzés meg van egy artifact +35% damage 104+87, pesrsze adtam arra a skillre hogy +20%damage

Sg, van egy olyan tulajdonság hogy advanced path findig, arra adtam, meg van egy csizmám boots of seven leagues ami 60% move points (kétszer is megtaláltam)

chance to hit 100% initiate 45+22, mindig enyém az első ugye first strike és 18-as vagyok ezen a pályán ez a max
  • antijedi
    a kiegek standaloneok vagy kel hozzájuk az alap is?
  • SG
    Engem meg a lépéspont érdekelne, 80 még egy scout hősnek is a becsületére válna.
  • SG
    Az Age of Wonders-ről tud valaki valami bővebbet? Mert ha végignyomtam az elfeket, majd azzal is alkarok nyomulni.
  • Dankó
    Rusy!Egy kérdés hogyan csináltál 85-ös armort?Illetve hogyan lehet azt fejleszteni mert nekem csak italokkal sikerült eddíg.
  • Rusy
    Na igen én is nagyon szeretem, csak tényleg kevesen játszák, abban egyetértünk hogy a heroes 4-et ver, de azt mi nem, viszont a 3 az mai napig az egyik legjobb ilyen játék, de a disciples megközelíti, sőt el is érei...

SG én egy mágus hőssel nyomo, elől 3 kentaur , hátul a hős egy íjász, meg egy gyógyító, és halálosztó, a hősnek 80 lépéspontja van 85 armorja és 192-őt sebez az egész partinak, nagyon durva, én nagyon régóta játszok, örülök hogy más is játszik ezzel a kiváló játékkal...
  • Davidus
    Az is veri a Heroes 4-et;)
  • SG
    Az nem kérdés hogy ennek a sorozatnak a legjobb a hangulata, csak a sok elvakult HOMM rajongó ezt nehezen emészti meg, igy aztán jönnek a fikázós szövegeikkel. Bár az Age of Wonders-et még ki akarom próbálni, hátha az is felkerül a képzeletbeli dobogómra. Állítólag az is egy jó kis játék.
  • Dankó
    Csak az a baj hogy a very hard fokozaton is megy.:(
  • Dankó
    Sziasztok!

Nos csak annyit erröl a játékról hogy kb most nyomtam végig vagy harmadjára mindegyik fajjal + a kiegészítők és nyugodtan állíthatom hogy az egyik leghangulatosabb legjobban játszható körökreosztott játék a fantasy birodalmában. A zene a sztori a látvány úgy jó ahogy van.Aki unalmasnak tartja akkor az ne játszon körökre osztott stratégiai játékokkal ugyanos ezek nem a pörgős játékmenetről híresek.Véleményem szerint az emberek és a halottak a legjobb faj.Sőtt a halottakat nagyon föl lehet turbósítani.Annyira hogy símán ki lehet az örzőket velük nyírni. Viszont az emberekkel a legnehezebb kinyírni az örzőt de mindent meg lehet oldani.
  • SG
    Az elfeknél mire érdemes gyúrni ?? Őket még nem ismertem ki,mert félre rakrtam az elfes kiegészítőt, ínségesebb időkre. Melyik leader illetve egység a legjobb? Az undeadnál a scout leader volt a legfaszább, itt is jó?