Digitális fényképezőgéppel jelentkezik az Epson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Ha ámerikából rendeled meg, elég óccsón megkaphatod 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Canon Digital Rebel egy kis extra pénzért... :o)

Y
gz8
Bookmarkolom ezt a hírt, aztán ha egy napon feldobja a CMOS-t a jószág, azé' add hírül!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

OliApa
No, akkor én holnap veszek egyet. -7.000.- lejön belõle a régi Pajtás fényképezõmért. Az 1 Mpixeles ósdi Kodakomért meg 25 ezret adtak. 😊
gz8
A 735-ösbõl még viszonylag kevés jött vissza, de HP digitgépet akkor sem vennék

Punkerwork
HP-t semmi pénzért nem vennék az tuti

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

OliApa
Kib*szott drága ahhoz képest, amit tud. V.ö.: HP 735-ös, 48.000.- HUF jól. . .
Bocs, ugy akartam értetni, hogy ugyanugy a kameráival hozza azt a szintet.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Epson/Seiko igazán jó nyomtatók körében, mondhatnám hogy jobb mint az HP. Az HP már régen jelen van a bovli kameráival, remélem az Epson hozza a nyomtatokban elért jó ár/teljesitmény szintet.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

gz8
Jáj. Én inkább maradnék egy Canonnál