970
-
#650 bizzunk benne hogy a sokszemetet ugyse szavazzák meg :P -
cyrus #649 ha meg nem, megnézi a kép linkjét :DDDD -
#648 én nem..... -
#647 mivel ide is belinkelte aki csinálta... de mondjuk nekem jó mert szinte egyik készítőt se ismerem :P
csak simán tecik ;) -
#646 Még jó hogy direkt név nélkül kerültek ki a tervek, de mindenki tudja, hogy melyik pólóhoz ki tartozik :) -
DecenS #645 Ugyan miért? Csak mert támaszt a szavazásra bocsátható művekkel szemben bizonyos elvárásokat, szempontokat? Nézz már végig néhány pályázati kiírást: mindenhol vannak kritériumok, nem válogatás nélkül bocsátják a nyilvánosság elé az összes beérkező munkát - köztük a sok szemetet. -
#644 nekem vagy a CAD es vagy a mumus-e vagy lesz a nyerő :D -
#643 -
#642 Eccerűbb, ha kiválasztassz 1-et, oszt jó :) -
#641 Ki a kicsit nem becsüli... -
#640 A magyar törvények miatt ugyan pájázni nem lehet vele, de íme:
-
#639 Tényleg -
DecenS #638 Most biztos porig van sújtva St... -
#637 Akkor lesz nagy , utána meg . Ha kiveszed a macskásat, akkor egy fő biztos nem fog SG-s pólót hordani :((( -
#636 De nem is őt találta ezt ki először, hanem valami cigánygerek a tv-ben valamelyik műsorban. Tomcat írta is, csak már rég olvastam :) -
DecenS #635 "- minden regisztrált fórumozó egy szavazot adhat le"
A leadott szavazókat milyen nyereménytárgyakra lehet beváltani? :D
Más: legyszerényebb véleményem szerint nem kéne ennyire erőltetni a szándékosan rossz helyre kitett -e betűket. Amondó vagyok, minden poént csak egyszer érdemes elsütni - és mint tudjuk, TomCat, aki először megjelent egy polón ezzel a "Buzi-e vagy" felirattal éppen a poénok kommercializálódását szeretné elkerülni. Erre most mindenki elkezdte ezt divatolni... Szerintem nem buli.
Uff- -
#634 az melyik? -
#633 CAD terve jön be egyébként nekem is a legjobban -
#632 hát azért amikor CAD berakta a polótervét elég sokan írták, hogy vennének belőle, ha lenne. Csak akkor még Supergamez volt rajta, most meg látom mégicsak nevezett vele, www.sg.hu-s felirattal.
Az tényleg jól néz ki. Ha nemis a győztes, de az első háromban biztosan benne lesz, látva az eddigi felhozatalt... -
#631 akkor kénytelen leszek máshogy beszerezni egyet -
#630 ha meglátja valaki, sztem nem ezt fogja gondolni. még a szöveg is horrorisztikus betűtipussal van kiirva -
amúgy szerintem poénos illik az SG-hez, "boldogok" vagyunk itt de néha a pokolra kivánja az ember a fórumot :) -
#628 Macskást szerintem ki fogom venni a szavazásig, mivel nem pozitív az üzenete -
#627 ha nem is nyer a macskásból kell 1 példány nekem -
#626 Nem biztos, hogy borítékolni lehet a győztest...
Nem a legszebbre kell szavazni, hanem arra, amit fel is vennél. Az meg nem biztos, hogy a legcsicsább... -
#625 hmm... NAgy baj, ha van benne Hitler, meg horogkereszt? Csak hogy érzékeltessem, hogy a történelem egészen másképp alakult volna, ha már a 30-as években is van sg :D -
#624 nincs námos póló -
#623 gyorsan csináltam még egy párat :D
amúgy szerintem is borítékolni lehet a győztest, de szerintem a 2. helyezettet is :) -
#622 szépek! -
#621 Szerintem már most lehet tudni melyik fog nyerni de azért...
[IZGUL] -
#620 Ez a "mumus e vagy, szpemmer vagyok sry" kurva jó! -
#619 most jut eszembe kicsit elonybe van akinek van vagy 25 regelt accountja már :D -
#618 ne lehessen rá írni szavazóscriptet tökmind1 mer mindenki 1x szavazhat? amugy passz :P -
#617 1 pályaműre lehet szavazni, a szavazást nem lehet megismételni. ott van lejírva :) -
#616 És a szavazás a gyakorlatban hogy fog kinézni? Meg kell jelölni egy vagy néhány tervet, ami tetszik, vagy mindegyiket értékelni kell/lehet 1-x-ig, vagy... ? -
cyrus #615 Miért lényeg hogy véletlenszerű sorrendben jelenjenek meg ? -
cyrus #614 [vesztett]
-
#613 Lacc LOÁÁÁL :DDD -
#612 Topicban megtekinthetők a pályázók. A szavazás szeptember 1-én indul. -
cyrus #611 BUNDAA !!!!
[bant akar]