970
  • The Garrett
    bizzunk benne hogy a sokszemetet ugyse szavazzák meg :P
  • cyrus #649
    ha meg nem, megnézi a kép linkjét :DDDD
  • Punkerwork
    én nem.....
  • The Garrett
    mivel ide is belinkelte aki csinálta... de mondjuk nekem jó mert szinte egyik készítőt se ismerem :P
    csak simán tecik ;)
  • cSuwwi
    Még jó hogy direkt név nélkül kerültek ki a tervek, de mindenki tudja, hogy melyik pólóhoz ki tartozik :)
  • DecenS
    Ugyan miért? Csak mert támaszt a szavazásra bocsátható művekkel szemben bizonyos elvárásokat, szempontokat? Nézz már végig néhány pályázati kiírást: mindenhol vannak kritériumok, nem válogatás nélkül bocsátják a nyilvánosság elé az összes beérkező munkát - köztük a sok szemetet.
  • The Garrett
    nekem vagy a CAD es vagy a mumus-e vagy lesz a nyerő :D
  • Punkerwork
  • kiserik
    Eccerűbb, ha kiválasztassz 1-et, oszt jó :)
  • kiserik
    Ki a kicsit nem becsüli...
  • RelakS
    A magyar törvények miatt ugyan pájázni nem lehet vele, de íme:
  • St
    Tényleg
  • DecenS
    Most biztos porig van sújtva St...
  • kiserik
    Akkor lesz nagy , utána meg . Ha kiveszed a macskásat, akkor egy fő biztos nem fog SG-s pólót hordani :(((
  • Lacc
    De nem is őt találta ezt ki először, hanem valami cigánygerek a tv-ben valamelyik műsorban. Tomcat írta is, csak már rég olvastam :)
  • DecenS
    "- minden regisztrált fórumozó egy szavazot adhat le"

A leadott szavazókat milyen nyereménytárgyakra lehet beváltani? :D

Más: legyszerényebb véleményem szerint nem kéne ennyire erőltetni a szándékosan rossz helyre kitett -e betűket. Amondó vagyok, minden poént csak egyszer érdemes elsütni - és mint tudjuk, TomCat, aki először megjelent egy polón ezzel a "Buzi-e vagy" felirattal éppen a poénok kommercializálódását szeretné elkerülni. Erre most mindenki elkezdte ezt divatolni... Szerintem nem buli.

Uff-
  • Punkerwork
    az melyik?
  • St
    CAD terve jön be egyébként nekem is a legjobban
  • cSuwwi
    hát azért amikor CAD berakta a polótervét elég sokan írták, hogy vennének belőle, ha lenne. Csak akkor még Supergamez volt rajta, most meg látom mégicsak nevezett vele, www.sg.hu-s felirattal.
    Az tényleg jól néz ki. Ha nemis a győztes, de az első háromban biztosan benne lesz, látva az eddigi felhozatalt...
  • Punkerwork
    akkor kénytelen leszek máshogy beszerezni egyet
  • St
    ha meglátja valaki, sztem nem ezt fogja gondolni. még a szöveg is horrorisztikus betűtipussal van kiirva
  • Punkerwork

amúgy szerintem poénos illik az SG-hez, "boldogok" vagyunk itt de néha a pokolra kivánja az ember a fórumot :)
  • St
    Macskást szerintem ki fogom venni a szavazásig, mivel nem pozitív az üzenete
  • Punkerwork
    ha nem is nyer a macskásból kell 1 példány nekem
  • St
    Nem biztos, hogy borítékolni lehet a győztest...

Nem a legszebbre kell szavazni, hanem arra, amit fel is vennél. Az meg nem biztos, hogy a legcsicsább...
  • RelakS
    hmm... NAgy baj, ha van benne Hitler, meg horogkereszt? Csak hogy érzékeltessem, hogy a történelem egészen másképp alakult volna, ha már a 30-as években is van sg :D
  • Nám Néka #624
    nincs námos póló
  • cSuwwi
    gyorsan csináltam még egy párat :D
    amúgy szerintem is borítékolni lehet a győztest, de szerintem a 2. helyezettet is :)
  • hen-tes
    szépek!
  • Lacc
    Szerintem már most lehet tudni melyik fog nyerni de azért...
    [IZGUL]
  • Kandurex
    Ez a "mumus e vagy, szpemmer vagyok sry" kurva jó!
  • The Garrett
    most jut eszembe kicsit elonybe van akinek van vagy 25 regelt accountja már :D
  • The Garrett
    ne lehessen rá írni szavazóscriptet tökmind1 mer mindenki 1x szavazhat? amugy passz :P
  • The Garrett
    1 pályaműre lehet szavazni, a szavazást nem lehet megismételni. ott van lejírva :)
  • Guest
    És a szavazás a gyakorlatban hogy fog kinézni? Meg kell jelölni egy vagy néhány tervet, ami tetszik, vagy mindegyiket értékelni kell/lehet 1-x-ig, vagy... ?
  • cyrus #615
    Miért lényeg hogy véletlenszerű sorrendben jelenjenek meg ?
  • cyrus #614
    [vesztett]

• Pyx #613
    Lacc LOÁÁÁL :DDD
  • St
    Topicban megtekinthetők a pályázók. A szavazás szeptember 1-én indul.
  • cyrus #611
    BUNDAA !!!!

[bant akar]