970
-
#690 htx -
#689 Nem pozitív az üzenete. A kiírás egyik feltétele volt, hogy a polónak pozitív üzenetet kell hordoznia. -
#688 hogy hogy ? : o -
#687 -
#686 Macskás nem fog részt venni a szavazáson, holnap lekerül. -
#685 Hát végignéztem a műveket, de magasan a macskás vezet! -
#684 láááál :D -
#683 jóhogy :P vagy a gay-covert kinyomtatjuk :P -
#682 majd csinalunk mi ESGÉJ miskolc polot :) -
#681 nemá :(((( -
#680 Jóak az pólóak! :) -
#679 Ja, szept.1. Hmm de messze van még :) -
#678 Osztan szavazni? Mikor is lehet? -
cyrus #677 nemlehet csak egyből, zsal :D -
#676 én rendelnék több fajtából is!!! -
#675 a nagy lángos SG kirrály
-
#674 -
#673 Nekem a loálos a top :D -
#672 szitanyomásban meg lehet bízni... nekünk a klános póló így készült 1 éve.. azota szinte allandoan hordom és még mindig nem kopott..
jah és IGEN MOSSUK IS! -
#671 a te pólódat megismertem :D -
#670 Nekem van Tomcat pólóm. Tényleg nem egy piacos minőség, de az azért tény, hogy vannak sokkal jobb minőségű pólóim, amik ránézésre is több mosást kibírnak (r a felirat rajtuk), mint azok. -
#669 #666 -
#668 ok
[reméli] -
cyrus #667 nem pereg...ezek tomcatpolók :DDD
valami szitanyomásos biszbas.... állítólag korrekt -
#666 hmm... remélem mindegyikből lehet rendelni ! (nem olvasott vissza) -
#665 nem jó üzlet ? :D szinváltós KECIE!! :D -
#664 de télleg, ennek így nem sok értelme lesz... anyám kimossa kétszer, lepereg róla összes festék, veszem ki tavasszal aztán csak sima póló lesz... -
#663 huzzad vékony púcsira :D -
#662 bazzegh... sok pólóm lesz nemsokára... csak májusban kellett volna csinálni a pályázatot, mert jön az ősz és nemlátják a szép pólómat !!! :/ -
#661 Chappy -
OPM #660 A ZUNIVERZUM KÖZEPE!!!!4 -az én szavazatom -
Aspyrin #659 mumus e vagy !!44 -
#658 Termeszetesen ez 1db palyazat volt amit bekuldtem, 2 szinvaltozatban :)
Amugy meg orulok, hogy tetszik nektek, pont azert keszult :) -
#657 Jah, az mindenképp logikus lenne, hogy a különféle színváltozatok ne számítsanak "külön" alkotásnak. -
#656 Táncsak egybevonják a szavazatokat... -
#655 "az hogy fekete és fehér lényegtelen, a szinkülönbség a poló legyártásánál nem számit"
De nem azt mondom.Hanem, hogy a fekete és a fehér pólóra szavazni fognak mondjuk 50-50 arányban.Viszont ha csak az egyik póló lenne(csak fekete vagy csak fehér), akkor lehet, hogy önmagában kapna 75 szavazatot.A számok nyílván csak példa értékűek. -
Cat #654 1. az hogy fekete és fehér lényegtelen, a szinkülönbség a poló legyártásánál nem számit
2. én ezek közül egyiket se venném fel :( -
#653 Így van.
Egyébként nekem is a "lángoló betűs" jön be a legjobban, de nem biztos, hogy jó taktika volt 2 változatot beküldeni(fekete és fehér), mert így meg fog oszlani a szavazat a 2 póló között, ami miatt nem biztos, hogy nyerni fog.(Ez csak az én szerény véleményem) -
#652 Nekem a piros füstben figyelő vörös billog tetszik :) -
#651 wá most nézem végig :D az a LOÁL os is tökjó
vazz akkor ecc pecc kimehecc :P