970
-
na tessék
már is tomsoloa nyert :C -
ez LOAL nagyon ott van a szeren!!:) -
ez nem indok -
Meg Archangelt is, tudom mire képes ! :DDD -
Javaslom tomsolo-t zárjuk ki a versenyből!
-
hány darabot lehet beküldeni személyenként ? :D -
jah, és helyezésnél félbetépjük a pólót ? :) -
*csupán -
Nem meggyőzni akartalak, csaupán azt mondtam, hogy hiába van jó ötletem, akkor sem tudom szépen kivitelezni, mert ismerem jól a Paint Phop Pro-t, akkor sem fogom tudni egy tanult grafikus munkájának minőségét megközelíteni . -
Cat #197 nem győztél meg, a photosop kezelése megtanulható, de a kreativitás nem - valamit kitalálni sokkal nehezebb mint megcsinálni -
csinálj valakivel közös pályázatot :) -
ugyan már, kitörölhetem a jó ötletemmel a hátsómat, ha nemtom szépen kivitelezni :) -
Hát nem tom, de lehet, hogy 1-2 szavazaton múlik, akkor számít.Mindenesetre ha nagyon akarnék beregisztrálhatnék ötven nevet.Ezt elkerülendő, ki lehetne zárni azokat, akik tegnapi nappal még nem voltak regisztrálva, bár ez sem igazán járható út a jogosságát tekintve.De mondom, nem szándékom, annyira azért nem érdekel a dolog:) -
akkor augusztus 20-ig, hírtelen 50%-kal nőne a regisztráltak száma :D -
Cat #192 sztm ha minden regisztrált nikk egyszer szavazhat, akkor közel igazságos lesz - habár tudom hogy pl pixnek van vagy 8, de sztm párszáz szavazatnál néhány jóarc már nem tud semmit csinálni -
használd egészséggel :D -
Mindenesetre lényegesen korrektebb a végeredmény, ha már eleve nincs odaírva a név.Aki meg kampányol, az csak magát járatja le.
(Mondjuk, ha nagyon szőrszálhasogató lennék, akkor még tennék 1-2 óvintézkedést, mert valljuk be-bár nem szándékom-lehet csalni a szavazásnál.) -
Némá, mé pont a Blasta képét tetted rá? -
hozzájárulnék az első helyezzet díjazásához 1 db zöld zsírkrétával -
1 kérdés.
Magunk rajzoljunk pólóalapot, vagy felhasználhatjuk a #183 v. a #157-as hozzászólásban berajzoltakat is? -
köcce mindenkinek! :) -
ezt a jóarcok biztosan felszavazzák elsőnek, nemö? -
lol -
-
Cat #182 szerintem egy jó ötlet sökkal többet számit mint a kivitelezés, mert utóbbin bármikor lehet javítani -
Takezó #181
kis mosoly jár érte
-
-
izé... -
hát... -
SG-terv 1 :) -
erről eszembe jutott egy pólóminta :D -
Rajzolok én olyan St-t...
-
St arc nélküli ember, még nem értük el azt a civilizációs szintet hogy láthassuk őt..... -
Csirke az iskolában ? :DD -
próbálkozz vulkáni agyegyesítéssel :) -
kérnék egy fotót St-ről, köszi
-
a rinyálás tuti nem logikus :) -
Az is logikus, ha kiborulsz, mert nem nyerhetsz. :/ -
a logika azt diktálja, hogy előzzem meg a csúfos vereséget -
szedd össze magad, ez nem méltó egy hegyesfülűhöz, hol marad a logika ?