970
-
#206 na tessék
már is tomsoloa nyert :C -
#205 ez LOAL nagyon ott van a szeren!!:) -
#204 ez nem indok -
#203 Meg Archangelt is, tudom mire képes ! :DDD -
#202 Javaslom tomsolo-t zárjuk ki a versenyből! -
#201 hány darabot lehet beküldeni személyenként ? :D -
#200 jah, és helyezésnél félbetépjük a pólót ? :) -
#199 *csupán -
#198 Nem meggyőzni akartalak, csaupán azt mondtam, hogy hiába van jó ötletem, akkor sem tudom szépen kivitelezni, mert ismerem jól a Paint Phop Pro-t, akkor sem fogom tudni egy tanult grafikus munkájának minőségét megközelíteni . -
Cat #197 nem győztél meg, a photosop kezelése megtanulható, de a kreativitás nem - valamit kitalálni sokkal nehezebb mint megcsinálni -
#196 csinálj valakivel közös pályázatot :) -
#195 ugyan már, kitörölhetem a jó ötletemmel a hátsómat, ha nemtom szépen kivitelezni :) -
#194 Hát nem tom, de lehet, hogy 1-2 szavazaton múlik, akkor számít.Mindenesetre ha nagyon akarnék beregisztrálhatnék ötven nevet.Ezt elkerülendő, ki lehetne zárni azokat, akik tegnapi nappal még nem voltak regisztrálva, bár ez sem igazán járható út a jogosságát tekintve.De mondom, nem szándékom, annyira azért nem érdekel a dolog:) -
#193 akkor augusztus 20-ig, hírtelen 50%-kal nőne a regisztráltak száma :D -
Cat #192 sztm ha minden regisztrált nikk egyszer szavazhat, akkor közel igazságos lesz - habár tudom hogy pl pixnek van vagy 8, de sztm párszáz szavazatnál néhány jóarc már nem tud semmit csinálni -
#191 használd egészséggel :D -
#190 Mindenesetre lényegesen korrektebb a végeredmény, ha már eleve nincs odaírva a név.Aki meg kampányol, az csak magát járatja le.
(Mondjuk, ha nagyon szőrszálhasogató lennék, akkor még tennék 1-2 óvintézkedést, mert valljuk be-bár nem szándékom-lehet csalni a szavazásnál.) -
#189 Némá, mé pont a Blasta képét tetted rá? -
#188 hozzájárulnék az első helyezzet díjazásához 1 db zöld zsírkrétával -
#187 1 kérdés.
Magunk rajzoljunk pólóalapot, vagy felhasználhatjuk a #183 v. a #157-as hozzászólásban berajzoltakat is? -
#186 köcce mindenkinek! :) -
#185 ezt a jóarcok biztosan felszavazzák elsőnek, nemö? -
#184 lol -
#183 -
Cat #182 szerintem egy jó ötlet sökkal többet számit mint a kivitelezés, mert utóbbin bármikor lehet javítani -
Takezó #181 kis mosoly jár érte -
#180 -
#179 izé... -
#178 hát... -
#177 SG-terv 1 :) -
#176 erről eszembe jutott egy pólóminta :D -
#175 Rajzolok én olyan St-t... -
#174 St arc nélküli ember, még nem értük el azt a civilizációs szintet hogy láthassuk őt..... -
#173 Csirke az iskolában ? :DD -
#172 próbálkozz vulkáni agyegyesítéssel :) -
#171 kérnék egy fotót St-ről, köszi
-
#170 a rinyálás tuti nem logikus :) -
#169 Az is logikus, ha kiborulsz, mert nem nyerhetsz. :/ -
#168 a logika azt diktálja, hogy előzzem meg a csúfos vereséget -
#167 szedd össze magad, ez nem méltó egy hegyesfülűhöz, hol marad a logika ?