970
-
#246 Jah :) -
#245 :DD -
#244 itt van egy , bár ez a leggyengébb azért linkelem csak be, mert úgyse küldöm be :) -
#243 Minimal Dark Design
Akkor ugye ezt még fejleszthetem? -
#242 Hat tollem anyazast nem fox kapni ;> - ha ilyen lenne akkor a szervezoknek irnek :) - Vicet felreteve, nem arrol van szo, hogy konkret 5letet lopsz, csak pl egyaltalan vannak akiknek kimerul a polotervezes az SG logo rabaszasaval a mellkasra... es ha latsz 1-2 olyat amely kicsit szabadabb akkor neked is megindul a fantaziad, es keszitesz egy hasonlo koncepciot, ami nem u.a. de tagadhatatlanul azonos koncepcio. -
#241 Ez ok.
Először is csak a kíváncsiságom nagy, nem lopni készülök !:P
Másrészt ez nem egy ThemeXP oldal, ahol a világ minden tájáról töltenek fel. Persze ezzel nem deglarálom az SG-t, de szerinted mennyi kell ahhoz, hogy én ellopva a te ötletedet kicsit átszabva visszaküldöm és nem kapok kb. 50Mb anyázást a fórumon?:)
Vitát félretéve, csak kíváncsi lennék a beérkező munkákra... -
#240 linkelni szabad, de ne azt linkeld amit be akarsz küldeni -
#239 nyár vége-> kevesebb polot vesznek
ebbe a topikba be kell/szabad linkelni? -
#238 hmmmm
azért megnézném őket :))
nevet sem lehet mondani, hogy kik küldték be ? -
#237 Nem lehet megnézni előzetesen, a műveket augusztus 20-án hozzuk nyilvánosságra és csak utána lehet szavazni.
Ma már érkezett 2 beküldőtől. Szerintem elég jók :) -
#236 Ok, akkor vazolok egy helyzetet. Tegyuk fel te bekuldesz ket kepet, es igy tesznek masok is. En segghulye vagyok es semmi 5letem sincs a temaval kapcsolatba... megnezem a bekuldott muveket, lelesek par 5letet es elkeszitem magamt... es persze bekuldom. Hmm, ez igy nem tunik tul jogosnak.
Altalanos elv - ahogy leirtam -, hogy masolni nem bun, sot. Viszont az ilyen masolasok ne egy palyazaton belul tortenjenek, szoval lehet masolni a netrol kepeket feel free... de egy palyazaton belul nem, azt hiszem, hogy ez teljesen kezenfekvo.
Mondjuk ha megis lenne ilyen, akkor egyszeruen a legtobb ember a deadlineig visszatartana a mondjuk 1 honappal ezelott elkeszult muvet. -
#235 Hééé...
Értem, csak nem osztom a véleményed... Nem ugyan az... -
#234 -
#233 Ezt nemketlem, de latom nem ertetted meg amit irtam. A kesobb bekuldoket jogtalan elonyokhoz juttatja. -
#232 Szerintem ösztönzőleg hat az emberre... -
#231 hát nem -
#230 ... akinek kesobb meg lehetosege van ra, hogy bekuljon sajat palyamunkat? -
#229 Nem akarok hulyeseget mondani, de velemenyed szerint nem lenne "kicsit elonytelen", hogy a már most bekuldott munkakat olyan megnezhesse akinek kesobb meg lehetosege van ra? -
#228 Üdv!
Az eddigi "pályamunkákat" meg lehet valahól nézni?:)
-
#227 Víájpísoktól 3? :) -
#226 nem...igen...mitudomén..! -
#225 Atomtámadás ellen védenie kell? -
#224 na látod, néha megéri, mert nem kell fáradni a beírással :) -
#223 igen, már látom, csak lusta voltam mégnézni mielőtt beírtam -
#222 ezért választanak ötöt. -
#221 volt szó róla
olvasd végig ;) -
#220 Jó ötlet ez a a pólópályázat, az lenne jó, ha a nyertes pólót női és férfi változatban is megcsináltatnátok, hogy a lányok is tudjanak rendelni. -
#219 és akkor mivan, hogyha valaki beküld 2 képet, és az benne van az első 3-ban??? :)
akkor övé 2 ajándék? -
#218 szerintem is, mindenki válassza ki a legjobb 2 képét, küldje be, és abból válasszunk. ha lenne mondjuk 400 pólóterv abból nem lehetne választani. ha valakinek vannak kiugróan jó tervei, azzal persze lehet kivételt tenni -
#217 Szerintem ez igy jogos... ket honapon at szorakozik valaki, bekuld 50 kepet, ezt megteszi 50 ember... beh, en biztos nem neznem at azt a rohadt sok kepet. -
#216 nekem már most van 8
persze nem a legszebbek, de arra még ráérek javítani ;) -
Takezó #215 nyugodtan lehet rajta fénykép is szvsz, mivel a szitanyomás csak 1-2 lenyomásánál drága, de mivel mi 392000-et megveszünk, nem lesz az ;) -
Cat #214 de miért? csak az a lényeg hogy a legjobbak legyenek, és ha egyvalaki olyan profi, vagy olyan sokat dolgozik hogy 3-4re is van ideje, miért ne? meg sztm ha vki nagyon elmerül a témában, akkor biztos több gondolatkisérletet is megvalósít -
#213 "Polótervezés
Igen, természetesen tudunk egyéni igény szerinti polót is készíteni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy küldd el a kisbabád fényképét, és rányomjuk. Ezek a polók ún. szitanyomásos eljárással készülnek, ami nagyon tartós és jó minőségű, ám van egy hátránya: mindössze egy-két darab legyártása meglehetősen drága. Persze ezen kívül nincs semmi akadálya."
hmmm
akkor fénykép ne legyen rajta, vagy hogy ? :( -
#212 bázze :)))
akkor kell majd szortíroznom rendesen :D -
#211 Személyenként maximum 2 terv jöhet. -
#210 Maximum hány kép lehet? Enem is érdekel. -
#209 hi! -
#208 ezt kérdeztem én is :) (#201)
csak azért, mert már hét van, igaz hogy abból 5 szar és úgysem küldöm el :D -
#207 Egy nagy festo mondta:
A muvesz alkot... a zseni pedig lop.
Gyorskerdes, es elnezest ha volt mar, akkor please oda iranyitani: Hany palyamuvet lehet beadni egy szemelynek?