970
  • CAD
    Jah :)
  • hen-tes
    :DD
  • hen-tes
    itt van egy , bár ez a leggyengébb azért linkelem csak be, mert úgyse küldöm be :)
  • Crem
    Minimal Dark Design

Akkor ugye ezt még fejleszthetem?
  • CAD
    Hat tollem anyazast nem fox kapni ;> - ha ilyen lenne akkor a szervezoknek irnek :) - Vicet felreteve, nem arrol van szo, hogy konkret 5letet lopsz, csak pl egyaltalan vannak akiknek kimerul a polotervezes az SG logo rabaszasaval a mellkasra... es ha latsz 1-2 olyat amely kicsit szabadabb akkor neked is megindul a fantaziad, es keszitesz egy hasonlo koncepciot, ami nem u.a. de tagadhatatlanul azonos koncepcio.
  • Crem
    Ez ok.

Először is csak a kíváncsiságom nagy, nem lopni készülök !:P
    Másrészt ez nem egy ThemeXP oldal, ahol a világ minden tájáról töltenek fel. Persze ezzel nem deglarálom az SG-t, de szerinted mennyi kell ahhoz, hogy én ellopva a te ötletedet kicsit átszabva visszaküldöm és nem kapok kb. 50Mb anyázást a fórumon?:)

Vitát félretéve, csak kíváncsi lennék a beérkező munkákra...
  • hen-tes
    linkelni szabad, de ne azt linkeld amit be akarsz küldeni
  • Pyx #239
    nyár vége-> kevesebb polot vesznek

ebbe a topikba be kell/szabad linkelni?
  • hen-tes
    hmmmm
    azért megnézném őket :))
    nevet sem lehet mondani, hogy kik küldték be ?
  • St
    Nem lehet megnézni előzetesen, a műveket augusztus 20-án hozzuk nyilvánosságra és csak utána lehet szavazni.

Ma már érkezett 2 beküldőtől. Szerintem elég jók :)
  • CAD
    Ok, akkor vazolok egy helyzetet. Tegyuk fel te bekuldesz ket kepet, es igy tesznek masok is. En segghulye vagyok es semmi 5letem sincs a temaval kapcsolatba... megnezem a bekuldott muveket, lelesek par 5letet es elkeszitem magamt... es persze bekuldom. Hmm, ez igy nem tunik tul jogosnak.

Altalanos elv - ahogy leirtam -, hogy masolni nem bun, sot. Viszont az ilyen masolasok ne egy palyazaton belul tortenjenek, szoval lehet masolni a netrol kepeket feel free... de egy palyazaton belul nem, azt hiszem, hogy ez teljesen kezenfekvo.

Mondjuk ha megis lenne ilyen, akkor egyszeruen a legtobb ember a deadlineig visszatartana a mondjuk 1 honappal ezelott elkeszult muvet.
  • Crem
    Hééé...

Értem, csak nem osztom a véleményed... Nem ugyan az...
  • hen-tes
  • CAD
    Ezt nemketlem, de latom nem ertetted meg amit irtam. A kesobb bekuldoket jogtalan elonyokhoz juttatja.
  • Crem
    Szerintem ösztönzőleg hat az emberre...
  • hen-tes
    hát nem
  • CAD
    ... akinek kesobb meg lehetosege van ra, hogy bekuljon sajat palyamunkat?
  • CAD
    Nem akarok hulyeseget mondani, de velemenyed szerint nem lenne "kicsit elonytelen", hogy a már most bekuldott munkakat olyan megnezhesse akinek kesobb meg lehetosege van ra?
  • Crem
    Üdv!

Az eddigi "pályamunkákat" meg lehet valahól nézni?:)

• Pyx #227
    Víájpísoktól 3? :)
  • Kandurex
    nem...igen...mitudomén..!
  • Dichter
    Atomtámadás ellen védenie kell?
  • hen-tes
    na látod, néha megéri, mert nem kell fáradni a beírással :)
  • Szabina
    igen, már látom, csak lusta voltam mégnézni mielőtt beírtam
  • akyyy
    ezért választanak ötöt.
  • hen-tes
    volt szó róla
    olvasd végig ;)
  • Szabina
    Jó ötlet ez a a pólópályázat, az lenne jó, ha a nyertes pólót női és férfi változatban is megcsináltatnátok, hogy a lányok is tudjanak rendelni.
  • mukika
    és akkor mivan, hogyha valaki beküld 2 képet, és az benne van az első 3-ban??? :)

akkor övé 2 ajándék?
  • St
    szerintem is, mindenki válassza ki a legjobb 2 képét, küldje be, és abból válasszunk. ha lenne mondjuk 400 pólóterv abból nem lehetne választani. ha valakinek vannak kiugróan jó tervei, azzal persze lehet kivételt tenni
  • CAD
    Szerintem ez igy jogos... ket honapon at szorakozik valaki, bekuld 50 kepet, ezt megteszi 50 ember... beh, en biztos nem neznem at azt a rohadt sok kepet.
  • hen-tes
    nekem már most van 8
    persze nem a legszebbek, de arra még ráérek javítani ;)
  • Takezó
    nyugodtan lehet rajta fénykép is szvsz, mivel a szitanyomás csak 1-2 lenyomásánál drága, de mivel mi 392000-et megveszünk, nem lesz az ;)
  • Cat #214
    de miért? csak az a lényeg hogy a legjobbak legyenek, és ha egyvalaki olyan profi, vagy olyan sokat dolgozik hogy 3-4re is van ideje, miért ne? meg sztm ha vki nagyon elmerül a témában, akkor biztos több gondolatkisérletet is megvalósít
  • hen-tes
    "Polótervezés

Igen, természetesen tudunk egyéni igény szerinti polót is készíteni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy küldd el a kisbabád fényképét, és rányomjuk. Ezek a polók ún. szitanyomásos eljárással készülnek, ami nagyon tartós és jó minőségű, ám van egy hátránya: mindössze egy-két darab legyártása meglehetősen drága. Persze ezen kívül nincs semmi akadálya."

hmmm
    akkor fénykép ne legyen rajta, vagy hogy ? :(
  • hen-tes
    bázze :)))
    akkor kell majd szortíroznom rendesen :D
  • St
    Személyenként maximum 2 terv jöhet.
  • akyyy
    Maximum hány kép lehet? Enem is érdekel.
  • CybR
    hi!
  • hen-tes
    ezt kérdeztem én is :) (#201)
    csak azért, mert már hét van, igaz hogy abból 5 szar és úgysem küldöm el :D
  • CAD
    Egy nagy festo mondta:

A muvesz alkot... a zseni pedig lop.

Gyorskerdes, es elnezest ha volt mar, akkor please oda iranyitani: Hany palyamuvet lehet beadni egy szemelynek?