3178
Tomcat pólóboltja
-
Takezó #82 Úgy értem, hogy mindenki vegye komolyan azt, amit itt mond: ne kurvaanyázzon, anyádhátánbaszlakmegezzen csak úgy -
#81 miért vegye komolyan ?
miért kell kőbunkónak lenni csak azért mert mindenki az? -
Takezó #80 Vegye csak komolyan, tényleg nem szabad kurvaanyázni, ha azt egy veled teljesen egyenrangú emberrel szemben nem tennéd meg IRL. A gond az, ahogyan lereagálta: "meg kő verni" -
#79 szerintem aki ennyire komolyan veszi a netet az egy segfej -
#78 Ez NEM önbíráskodás. Megütött/vert valakit. 8 napon belül gyógyuló, könnyű testi sértés. -
#77 ez komoly ami az indexen fent van video vagy csak kamu? -
Takezó #76 egyébként ez a Loydi a fix.tv-s Loydi? -
Takezó #75 Romo egy paraszt bunkó volt, akit jómodorra kéne tanítani.
Tomcat egy még parasztabb tapló volt, aki csak azért, mert erősebb, meg akart fenyíteni valakit. No, mégis, kit? :) ([flipv]Tomcat[/flipv]) -
#74 mondjuk a zaklatás is bűncselekmény
de az önbíráskodás is -
#73 mondjuk ez nekem új, hogy töltetlen fegyver már nem minősül fegyvernek
-
#72 tomcat v. a cigo ? :D
nem tom naa!!! :DD
egyébként anyámnak meg a pénztárcáját lopták el ott :c -
Takezó #71 mégis.... -
#70 kit ? -
Takezó #69 Hmmm, szvsz - ugyan már ez is felháborító - de az igazán durva az, hogy megkereste azt a Romo gyereket... Hát egy-két kurvaanyázásért már meg kell verni??? (olvastam a logot, tudom, hogy durvábbnál durva trágárságokat mondtak a nőjére) Áh, elszomorító... Remélem lecsukják a csávót. -
#68 Egy tizenéves részeg fiatalt (rendőrrel a jobbján!) felpofozott.
Húhúú de kemény!
Mellesleg én se csípem a falak házát összefirkáló graffitiseket, de visszaélni azzal hogy rendőr áll mellettem és megverni valakit ugyanolyan szánalmas, mint az, hogy pisztollyal a zsebében mer csak odamenni valakihez.
Én lenyalatnám velük a firkákat, de felpofozni...primitív. -
Takezó #67 ezt mire? -
#66 Szvsz kicsit szánalmas, hogy pisztollyal megy oda.Ha valaki nagyon tökös vállalja be, hogy esetleg ő fogja kapni a pofonokat.Azért gondolhatta volna, hogy ezek a csetbubuk még nincsenek az ukrán 120 kilós pénzbehajtók szintjén, hogy esetleg pisztoly kéne oda. -
#65 hát, ahogy azt a parasztvakításos topicban is láthatod, ez az alap szokásrendszer. -
#64 milyen jó hogy mindenki utánajárt a dolgoknak -
Takezó #63 És még ő primitívezi le a "netcigányokat" :) Megfenyegetni valakit, megalázni az meg nem primitívség. Fasz... -
#62 nem szeretem az önbíráskodó, majd én megrendszabályozom a világot felkiáltással önjelölt csendőröket -
#61 Tomcatet emiatt újra bekísérték a rendőrségre, és kihallgatták. A történet egyelőre itt tart, a blogger ezután már arról ír, hogy a rendőrségről hazafelé menet összefutott egy rendőrtiszt ismerősével, akivel megrendszabályoztak néhány graffitis fiatalt, a tettlegességet sem mellőzve.
index.hu
egyeseknek mindent lehet?
töltetlen fegyvert pedig bármikor magammal cipelhetek?
-
Cat #60 sztm is tuti hogy mivel az ismertsége növekszik, a bevétele is meg fog ugrani - ha nem is azonnal, de hosszutávon -
#59 nem. az, amire szavaztam, és megjelenés után 1 nappal már kézhez is kaptam :o) -
#58 <Dzsini> tomcatpolo.hu kemenyen tul is terhelodott valoszinuleg :)
<aaaaaa> jahm
<bbbbbb> nem, dosolják
<bbbbbb> mingyá meghegesztjük
<aaaaaa> hmm?
<bbbbbb> jahm, nálunk van ugyanis
<aaaaaa> nalatok?
<bbbbbb> index-cikk után egy ablak csak a statra volt beállítva :) -
#57 loálos? :D -
#56 nekem eddig se kellett :) és ezután se változik az igényem :o) SG-s póló bőven elég köszönömszépen :) -
#55 nekem alsógatya sem kéne tőle ezután...:) -
#54 a "katasztrófaturisták" szerintem többen lesznek - és mivel tomcatnek van esze, így szpesöl edisön pólót is csinál az index főoldal-képpel :o) akkor meg tarolni fog mások hülyeségén :) -
#53 nem az oldalletöltést... hanem a magát a polórendelést.. sazl mennyi új potenciális vásárlót fog vonzani... az erőszak nem feltétlen vonzó akármilyen ideólogiát is rakunk mögé.. -
#52 ne csodálkozz, az SG-t is hanyattvágta amikor belinkelték a lottojátékot... tomcat meg valószínűleg kicsit kisebb szerveren van. -
#51 index főcímes hír? nagyon... sőt, nagyonnagyon. -
#50 nem jön be az oldal :( -
#49 kiváncsi vagyok ez mennyire fogja megdobni a polórendenlést..:) -
#48 pfff... úgy szeretném hogy engem vki ilyenekkel próbáljon fenyegetni... -
Cat #47 jah, olvastam a blogot, tuti hogy beteg a csávó :) -
#46 kommentár nélkül. -
es ennel is jobb polok a tshirthell.com on -
#44 ID -
#43 nemtom miert emlexem ugy hogy itt jart volna..ja igen..talan tomsoloval keverem.. vagy nemtom