3178
Tomcat pólóboltja
-
#122 A sorok közt olvasva nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamiért törölnie kellett(pl. nem akarja bajba sodorni a rendőr haverját), de nem azért mert nem igaz a sztori. -
#121 vagy mar 21? :D -
#120 lehet elcsusztam felette de aszondja tomcat hogy a graffitis sztori nem igaz.. -
#119 ez mind szep es jo csak tok cikiha odamesz esz 3-4 netcigany kezd el teged pufolni... mert az oke ha a netcigany ver maga ossze..de ciki van ha tobben vannak... akkora meg tok jo egy toltetlen fegyver...
egyik gyerek a sulibol meg floberral ment a meikbe fenyegetozni.. hulye fasz... nah mindegy -
#118 lol jonnek a netcigany felirato polok:))))))))))))))))))) -
#117 hat ez kemeny.. marmint ami tortent lol:)
de en batrabban mondhatom: gyertek gecieik , kapjatok el ha tudtok!! aki meg kijon azzal max elmegyek miamiba sorozni:))))))))))) -
#116 -
Cat #115 Akár postát is rabolhatsz fegyverrel, simán elengednek!
B. I. sajószentpéteri lakos – elmondása szerint – több ismerősének tartozik közel fél millió forinttal. Mivel állandó munkahellyel nem rendelkezik és az alkalmi munkáiból igen kevés jövedelemre tud szert tenni, amelyekből semmi esélyt nem látott arra, hogy a tartozásait kifizesse, úgy döntött, hogy kirabolja a helyi postát.
2004. október 14-én a város egyik üzletében vásárolt egy fekete sísapkát, a közeli illatszer boltban pedig egy ezüst színű játék pisztolyt.
Miután megvoltak a kellékek bement a postára. A fejére húzta a sapkát, a pisztolyt kezében tartva az egyik ablakhoz lépett, s az amögött ülő dolgozót a pénzt átadására szólított fel. A nő közölte vele, hogy nála nincs nagyobb összeg, csupán néhány ezer forint – B. I. megfordult és kiment. Az eseménynek tanúja volt több ügyfél is, akik nem mertek semmit tenni, látva az elkövető kezében a fegyvert.
A postát elhagyó férfi miután kiért az épületből levette fejéről a sapkát, s kicsit távolabb eldobta a kellékeket.
B.I-t a rendőrök lakása kapuja előtt fogták el és állították elő a bejelentést követő négy órán belül.
A férfit a hatóság szabadlábra helyezte – az ügyész megítélése szerint cselekménye befejezetlen kísérletnek minősül, melytől való önkéntes elállás büntethetőséget megszüntető oknak minősül.
LINK -
#114 milyen könnyen mondasz ítéletet valakiről ... -
#113 5 év ? hmm .. egész jó :P -
#112 ja abban, hogy rendőr haver a rendőr a lényeg, nem a haver -
#111 akkor semmi...aki tuggya tuggya -
#110 miért? -
#109 En is olvastam a riportot...akkor mashogy emlexunk:) Vegulis reszletkerdes.
En ugy ertelmeztem ezt a tagelos dolog, h a rendor haverjaval voltak valahol es eszrevettek a kojkoket. Ergo ez olyan, mintha en a haverommal osztok ki nehany firkaszt.
Lehet, h en latom rosszul...ehh -
#108 BIISSSZTOSSS hazudott -
#107 na jóó de ott voltak a rendőrök is! nem csakúgy odament (mert ha úgy baszajtja fejbe őket az teljesen rendben, sőt), hanem rendőr haverjával, és utána akkor is gizda volt, amikor a járőrök megjöttek.. -
Takezó #106 indexen volt vele egy riport, abban mondta, hogy ő csinálta... -
#105 a tageléses kizdázás tényleg felesleges volt..a rendőrök úgyis bevitték volna őket.
-
#104 A szakadt csovest tudtommal nem o keszitette.
Amugy ha a kornyekunkon ejszaka meglatnek par firkasz-hulyegyereket en is odamennek balhezni. Nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy verekedesig fajulna a dolog. Sajna ez egy ilyen vilag. Kulonben ki vedene meg akar a sajat hazad falat? A rendorseg? Na ne rohogtessetek:( -
#103 ismered sickratmant? -
#102 na ja, ezért levert pár taggelő kispöcsöt
a kemény legény
a nője más téma
nem azért vetem meg -
#101 a csodálatos férfiak és az ő csodálatos problémáik
-
Takezó #100 Nem, mert nem Tonyot verték meg, akiről azt állítják, hogy fenyegetőzött, hanem Romot, aki csak "IRC-s kurvaanyázott"...
Ő az a Tomcat (Szakadt Csöves, Revenge on... trilógia) -
#99 itt nem csak irc-s kurvaanyázásról volt ugye szó, hanem szó szerint zaklatásról (hiszen ha elfogadjuk a megverős történeteit), akkor el kell fogadnunk, hogy az is igaz, hogy a bnőjét, bnője anyját zaklatták, telefonon, sms-ben stb.. TI hogyan reagálnátok erre? Nem hiszem hogy nem nyílna ki a bicska a zsebetekben.
és van még egy érdekes dolog. én olvastam egy két blogját, az ún. netcigányokról. én a megnevezéssel nem értek egyet, de a mögött lévő embertípussal igen..és lám-lám ezen a fórumon is hirtelen mennyi jogász kerekedett, aki kurvára érti a csíziót. na mind1.
én egyébként ha hiszitek ha nem, egyet tudok érteni a sráccal, mert ha nem rendezed le az ilyeneket, a fejedre nőnek. persze én máshogy csináltam volna, de ez egy másik dolog.
ja ez az a tomcat aki anno elkövette a Csöves c játékot? -
#98 pénzbüntetés, közügyektől való eltiltás, bejegyzés az erkölcsi bizonyítványon (jópár munkahelyen számít), nagyon súlyos esetben akár elzárás vagy 5 évig terjedő börtönbüntetés. -
#97 a tomcat a Batman a másik meg a Robin eggyüt járják az éjjszakát és osztják az igazságot elintézik a gonosz neteseket és megtisztitják a várost a bűntől
lol -
#96 csakhogy jelen esetben nem támadták meg a segítőt -
#95 pontosan, és azért a legtöbb ember miután megkapta a csekket oktatólag csak orrba b@szná a kölköt. -
Cat #94 a jog szerint nem teljesen igy van
amennyiben egy állampolgár éppen segít egy rendőrnek, akkor ha az állampolgárt megtámadják, akkor jogilag szintugy ugyanazon kategoriába esik, mintha a rendőrt magát támadta volna meg. A jogalkotók szándékosan biztositottak erősebb védelmet a rendőrőket segítőknek, persze ettől még semmilyen egyéb jogosultsága nem lesz az illető személynek. -
#93 sajat kolkod pofozasaba van jogod beleszolni, maseba nincs
az mas kerdes, hogy a helyreallitas koltseget ravernem a falfirkalokra -
#92 gondolom ezek utan, minden bankrablot felmentenek aki kiflivel megy bankot rabolni, hiszen az nem is fegyver -
Cat #91 irc nem széles nyilvánosság, tehát simán ejtenék a vádat - ha egyáltalán a feljelentés megtételekor nem röhögné szembe a rendőr, és dobná egyből a kukába a papirt -
#90 egy ilyen becsületsértős/rágalmazós ügyben mi lehet a büntetés ?
mert ha valami komolytalan pénzösszeg , vagy sarokbaállás 5 percig , akkor teljesen felesleges az egész procedúra.. -
Takezó #89 kultúrált embereknél nem ;) -
#88 áhh ez már itt is téma ? :o -
#87 Még ennél kevesebbért is jár néha egy-egy maflás. És ez így helyes. -
#86 az ilyen falfirkáló kölykökkel tényleg nem lehet mit kezdeni, két 2 pofon tanulságos lehet, de nem a rendőrtől kellene kapnia hanem az apjától. -
#85 véleményszabadság van.
a becsületsértést és a rágalmazást pedig a büntető (és nem is a polgári!) törvénykönyv bünteti.
"
A magánindítványra büntetendő bűncselekmények a következők:
a könnyű testi sértés vétsége,
a magántitok megsértése,
a levéltitok megsértése,
a rágalmazás,
a becsületsértés,
a kegyeletsértés.
E cselekmények miatt úgynevezett magánvádas eljárásnak van helye. Ez lényegében azt jelenti, hogy a vádlói funkciót a feljelentő (sértett) látja el.
"
az önbíráskodást pedig a BTK 273.paragrafusa írja le.
mindkettő büntetendő cselekmény, és a rendőrség remélhetőleg ennek megfelelően vádat emel. -
#84 jó persze hülyeség bunkózni dehát nincs kommunizmus már azt mondhatsz amit csak akarsz ez a véleményszabadság vagy mi a fasz! -
#83 ráadásul csak gázpisztoly, nem is "igazi"