3178
Tomcat pólóboltja
  • Dynamic
    A sorok közt olvasva nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamiért törölnie kellett(pl. nem akarja bajba sodorni a rendőr haverját), de nem azért mert nem igaz a sztori.
  • Laalee
    vagy mar 21? :D
  • CSOCSO
    lehet elcsusztam felette de aszondja tomcat hogy a graffitis sztori nem igaz..
  • CSOCSO
    ez mind szep es jo csak tok cikiha odamesz esz 3-4 netcigany kezd el teged pufolni... mert az oke ha a netcigany ver maga ossze..de ciki van ha tobben vannak... akkora meg tok jo egy toltetlen fegyver...
    egyik gyerek a sulibol meg floberral ment a meikbe fenyegetozni.. hulye fasz... nah mindegy
  • CSOCSO
    lol jonnek a netcigany felirato polok:)))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    hat ez kemeny.. marmint ami tortent lol:)

de en batrabban mondhatom: gyertek gecieik , kapjatok el ha tudtok!! aki meg kijon azzal max elmegyek miamiba sorozni:)))))))))))
  • Mike at home
  • Cat #115
    Akár postát is rabolhatsz fegyverrel, simán elengednek!

B. I. sajószentpéteri lakos – elmondása szerint – több ismerősének tartozik közel fél millió forinttal. Mivel állandó munkahellyel nem rendelkezik és az alkalmi munkáiból igen kevés jövedelemre tud szert tenni, amelyekből semmi esélyt nem látott arra, hogy a tartozásait kifizesse, úgy döntött, hogy kirabolja a helyi postát.
    2004. október 14-én a város egyik üzletében vásárolt egy fekete sísapkát, a közeli illatszer boltban pedig egy ezüst színű játék pisztolyt.

Miután megvoltak a kellékek bement a postára. A fejére húzta a sapkát, a pisztolyt kezében tartva az egyik ablakhoz lépett, s az amögött ülő dolgozót a pénzt átadására szólított fel. A nő közölte vele, hogy nála nincs nagyobb összeg, csupán néhány ezer forint – B. I. megfordult és kiment. Az eseménynek tanúja volt több ügyfél is, akik nem mertek semmit tenni, látva az elkövető kezében a fegyvert.

A postát elhagyó férfi miután kiért az épületből levette fejéről a sapkát, s kicsit távolabb eldobta a kellékeket.
    B.I-t a rendőrök lakása kapuja előtt fogták el és állították elő a bejelentést követő négy órán belül.

A férfit a hatóság szabadlábra helyezte – az ügyész megítélése szerint cselekménye befejezetlen kísérletnek minősül, melytől való önkéntes elállás büntethetőséget megszüntető oknak minősül.

LINK
  • [HUN]PAStheLoD
    milyen könnyen mondasz ítéletet valakiről ...
  • [HUN]PAStheLoD
    5 év ? hmm .. egész jó :P
  • fluga
    ja abban, hogy rendőr haver a rendőr a lényeg, nem a haver
  • fluga
    akkor semmi...aki tuggya tuggya
  • Rafaelo
    miért?
  • ThePartyFace
    En is olvastam a riportot...akkor mashogy emlexunk:) Vegulis reszletkerdes.
    En ugy ertelmeztem ezt a tagelos dolog, h a rendor haverjaval voltak valahol es eszrevettek a kojkoket. Ergo ez olyan, mintha en a haverommal osztok ki nehany firkaszt.
    Lehet, h en latom rosszul...ehh
  • fluga
    BIISSSZTOSSS hazudott
  • fluga
    na jóó de ott voltak a rendőrök is! nem csakúgy odament (mert ha úgy baszajtja fejbe őket az teljesen rendben, sőt), hanem rendőr haverjával, és utána akkor is gizda volt, amikor a járőrök megjöttek..
  • Takezó
    indexen volt vele egy riport, abban mondta, hogy ő csinálta...
  • fluga
    a tageléses kizdázás tényleg felesleges volt..a rendőrök úgyis bevitték volna őket.
  • ThePartyFace
    A szakadt csovest tudtommal nem o keszitette.
    Amugy ha a kornyekunkon ejszaka meglatnek par firkasz-hulyegyereket en is odamennek balhezni. Nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy verekedesig fajulna a dolog. Sajna ez egy ilyen vilag. Kulonben ki vedene meg akar a sajat hazad falat? A rendorseg? Na ne rohogtessetek:(
  • fluga
    ismered sickratmant?
  • Mike
    na ja, ezért levert pár taggelő kispöcsöt
    a kemény legény

a nője más téma
    nem azért vetem meg
  • Rafaelo
    a csodálatos férfiak és az ő csodálatos problémáik
  • Takezó
    Nem, mert nem Tonyot verték meg, akiről azt állítják, hogy fenyegetőzött, hanem Romot, aki csak "IRC-s kurvaanyázott"...
    Ő az a Tomcat (Szakadt Csöves, Revenge on... trilógia)
  • fluga
    itt nem csak irc-s kurvaanyázásról volt ugye szó, hanem szó szerint zaklatásról (hiszen ha elfogadjuk a megverős történeteit), akkor el kell fogadnunk, hogy az is igaz, hogy a bnőjét, bnője anyját zaklatták, telefonon, sms-ben stb.. TI hogyan reagálnátok erre? Nem hiszem hogy nem nyílna ki a bicska a zsebetekben.
    és van még egy érdekes dolog. én olvastam egy két blogját, az ún. netcigányokról. én a megnevezéssel nem értek egyet, de a mögött lévő embertípussal igen..és lám-lám ezen a fórumon is hirtelen mennyi jogász kerekedett, aki kurvára érti a csíziót. na mind1.
    én egyébként ha hiszitek ha nem, egyet tudok érteni a sráccal, mert ha nem rendezed le az ilyeneket, a fejedre nőnek. persze én máshogy csináltam volna, de ez egy másik dolog.
    ja ez az a tomcat aki anno elkövette a Csöves c játékot?
  • Dzsini
    pénzbüntetés, közügyektől való eltiltás, bejegyzés az erkölcsi bizonyítványon (jópár munkahelyen számít), nagyon súlyos esetben akár elzárás vagy 5 évig terjedő börtönbüntetés.
  • Rafaelo
    a tomcat a Batman a másik meg a Robin eggyüt járják az éjjszakát és osztják az igazságot elintézik a gonosz neteseket és megtisztitják a várost a bűntől

lol
  • Mike
    csakhogy jelen esetben nem támadták meg a segítőt
  • Punker
    pontosan, és azért a legtöbb ember miután megkapta a csekket oktatólag csak orrba b@szná a kölköt.
  • Cat #94
    a jog szerint nem teljesen igy van
    amennyiben egy állampolgár éppen segít egy rendőrnek, akkor ha az állampolgárt megtámadják, akkor jogilag szintugy ugyanazon kategoriába esik, mintha a rendőrt magát támadta volna meg. A jogalkotók szándékosan biztositottak erősebb védelmet a rendőrőket segítőknek, persze ettől még semmilyen egyéb jogosultsága nem lesz az illető személynek.
  • Mike at home
    sajat kolkod pofozasaba van jogod beleszolni, maseba nincs

az mas kerdes, hogy a helyreallitas koltseget ravernem a falfirkalokra
  • Mike at home
    gondolom ezek utan, minden bankrablot felmentenek aki kiflivel megy bankot rabolni, hiszen az nem is fegyver
  • Cat #91
    irc nem széles nyilvánosság, tehát simán ejtenék a vádat - ha egyáltalán a feljelentés megtételekor nem röhögné szembe a rendőr, és dobná egyből a kukába a papirt
  • [HUN]PAStheLoD
    egy ilyen becsületsértős/rágalmazós ügyben mi lehet a büntetés ?
    mert ha valami komolytalan pénzösszeg , vagy sarokbaállás 5 percig , akkor teljesen felesleges az egész procedúra..
  • Takezó
    kultúrált embereknél nem ;)
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh ez már itt is téma ? :o
  • RangeR
    Még ennél kevesebbért is jár néha egy-egy maflás. És ez így helyes.
  • Punker
    az ilyen falfirkáló kölykökkel tényleg nem lehet mit kezdeni, két 2 pofon tanulságos lehet, de nem a rendőrtől kellene kapnia hanem az apjától.
  • Dzsini
    véleményszabadság van.
    a becsületsértést és a rágalmazást pedig a büntető (és nem is a polgári!) törvénykönyv bünteti.
    "
    A magánindítványra büntetendő bűncselekmények a következők:
    a könnyű testi sértés vétsége,
    a magántitok megsértése,
    a levéltitok megsértése,
    a rágalmazás,
    a becsületsértés,
    a kegyeletsértés.
    E cselekmények miatt úgynevezett magánvádas eljárásnak van helye. Ez lényegében azt jelenti, hogy a vádlói funkciót a feljelentő (sértett) látja el.
    "
    az önbíráskodást pedig a BTK 273.paragrafusa írja le.
    mindkettő büntetendő cselekmény, és a rendőrség remélhetőleg ennek megfelelően vádat emel.
  • Rafaelo
    jó persze hülyeség bunkózni dehát nincs kommunizmus már azt mondhatsz amit csak akarsz ez a véleményszabadság vagy mi a fasz!
  • cSuwwi
    ráadásul csak gázpisztoly, nem is "igazi"