3178
Tomcat pólóboltja
  • [HUN]PAStheLoD
    Szerinted :]
  • [HUN]PAStheLoD
    mindekit ? Engem nem provokált _még_ :DD
  • Dynamic
    Szerintem meg egy Tóta W.-hez hasonló lelkisérült.
  • Bandee1987
    mert ő bevallotta magáról, hogy provokátor
  • Balo
    Ez "csak" másfél hónapos :)
    Miért provokál mindenkit?
  • Dynamic
    Miért lényeges ez már félév távlatában?Én már azt sem tudom ki kicsoda.Már nem mintha érdekelne.
  • Recreated
    Megint csak a "lófaszt se tudok az egészről, de azért belepofázok" tipikus esetét produkáljátok, gratulálok.
    Ha egy picit is odafigyeltetek volna arra az index cikkre, amire annyit hivatkoztok, megláttátok volna az utolsó bekezdést, amelyben tonyóról is esik szó...

Namost tisztázzunk már valamit... "Megagyalták szegény romo-t"... Mi is történt a Romo-val? Ami a Tomcat-et illeti, ő a maga részéről lerendezte a csávóval az őt ért sérelmeket egy nyilvános bocsánatkérés formájában. Megverésről szó sem volt. Egyetlen pofon csattan el, amit a Loydi kent le a Romo-nak, és mint ő is elmondta, NEM azért, amiért a bocsánatkérést elmondatták vele. Az már egy másik ügy volt. Ugyanis a Romo-nak meg mondták, hogy nem akarják bántani, mindössze egy nyilvános bocsánatkérést várnak tőle. A Romo két napon át szórakozott velük, még mindig nem vett vissza a pofájából, majd miután Tomcat és Loydi bepöccent, és újpesten a barátnőjénél rárugták az ajtót, és utolsó haladékot adtak neki, végül egy órás késéssel valóban előjött, addig froclizta személyesen Tomcatet (aki akkor egyedül volt, Romo meg a haverjaival) hogy ő berágott, és fegyvert fogott Romora. Számítva rá, hogy a kis féreg megint megpróbálkozik valami geciséggel, egy töltetlen riasztófegyvert vitt magával, és mint kiderült be is igazolódott a gyanuja, mert amint az előkerült, Tomcatre rárohantak a rendőrök, akiket a Romo már előre odarendelt, hogy védjék meg...
    Tomcat a kis geci miatt egy éjszakát töltött a fogdán, és másnap EZÉRT A HÚZÁSÁÉRT kapott egy pofont a Loydi-tól, de ha engem kérdeztek, megérdemelt volna többet is. A felvételen látszik, hogy a Loydi tényleg be akarta verni a képét, az első pofont követően már ment volna a második, ha Tomcat nem szól, hogy "arról volt szó, hogy nem ütjük", pedig szerintem bőven belefért volna egy verés neki is.

Elhangzottak itt olyan hozzászólások, mint pl:

"Nem, mert nem Tonyot verték meg, akiről azt állítják, hogy fenyegetőzött, hanem Romot, aki csak "IRC-s kurvaanyázott"..."
    "Ha ugyanezt Tonyoval csinálta volna, sokkal kevésbé lenne felháborító, de így... ehh... comorú :("

És hogy ha a Romo kapott egy pofont, akkor már miért nem a Tonyót verték meg?
    Tisztázzuk, az ügynek ezzel koránt sem volt vége, sőt ez még csak a kezdet volt, sőt még a mai napig tart...

Csak amiről a média már hallgatott, mert nem követték tovább a dolgokat: Tomcatnek és Loydinak súlyos testi sértés miatt nem rég zárult le a rendőrségi ügye, ugyanis pár nappal a Romo-val történt felvétel és médiabotrányok után, péntek éjszaka Tonyo-t a saját lakásában két ismeretlen elkövető viperával félholtra verte... Tonyo-t állítólag mentő vitte be másnap a kórházba, 16 zúzódás volt a koponyáján, súlyos sérülések a hátán, bordáin, kezén és a bokáján, valamint a helysznelés során a lakásban dulakodásra utaló nyomokat és vérfoltokat találtak.

Tomcat-et az akciós rendőrök bilincsben kisérték be másnap este, őt első számú gyanúsítottként, Loydit pedig tanúként hallgatták ki a XI. kerületi kapitányságon. Mivel az ominózus éjszakára mindkettőjüknek szikla szilárd alibije volt, amit a szolgáltatótól lekért cellainformációk és tanúk is megerősítettek, a házkutatás során az elkövetésnél használt eszközök nem kerültek elő, a helyszínen ujjlenyomatot, vagy bármilyen terhelő bizonyítékot nem találtak, továbbá szemtanú sem volt, ezért Tomcaték ellen az ügyészség bizonyíték hiányában megszüntette a nyomozást.

Hogy ők voltak-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

De abban mindenki biztos lehet, hogy nem ok nélkül tették amit tettek, nem egy egyszerű nevetségs irc-s kurvaanyázásról vagy hasonlókról volt szó.

Az pedig mindenesetre tény, hogy a Romo -nak elkenték a száját, hogy érezze hol a helye a világban, mindenesetre ha Tonyo-t valóban ők intézték el, azt kibaszottul megérdemelte. További fejlemények, hogy tonyót azóta valakik még kétszer elverték, legutóbbi alkalommal baseball ütővel püfölték félholtra, amikor is szintén a mentő vitte el, azóta is monoklival és begipszelt kézzel vezet műsort... Nem lehet, hogy valami okot ad rá, hogy mindig szarrá verik?
  • Lacc
    Gyáö!
  • Ben C
    :o
  • Bandee1987
    Ma voltam bme-n nyelvvizsgázni,és milyen matricát látok a liftben? Tomcat polóboltja
  • Takezó
    Igen, és így mivel ér többet ez a bocsánatkérés? :D Lófassszal se... Érted, én bocsánatot kérek bárkitől, ha két ember körüláll, és fenyegetőzik ;) És felháborító és undorító... Örülök, hogy elfogadod, de akkor ne mondd, hogy ez normális
  • Calver
    leirtam videó szvsz minek kellett. mit ért el vele? biztos felháborító és undorító ha én azt mondom tanítási célokat szolgált. nos, egye fene, szeretek felháborító és undorító lenni.
  • Takezó
    Calver: őszinténszólva, ha Tonyo megfenyegetné a vonalas telefonon, stb. a barátnőm, megkeresném én is - nem is csak egyedül... De itt nem Tonyot alázták meg! És ha leribancozná a barátnőm egy ember, akit nem is ismerek élőben... khm... hát egy hangos kacajnál többet nem tennék ;) És a barátnőm se :) Nevetséges, hogy valaki ezzel foglalkozik... Megjegyzem azért, hogy a "társadalmi besorolás" azért nem attól függ, hogy azt mondom-e más barátnőjére, hogy "ribanc" ;)
  • Calver
    nos, igen, szerintem nagyon is kell. figyelj... te szó nélkül eltürnéd h leribancozzák a barátnőd? semmit nem reagálnál rá? nem ismerlek, nem tudhatom. magamról tudom mit reagálnék rá, de ezt inkább hagyjuk, ígyis sokan már itt csöppet túl aggresszívnak tartanak. mindenesetre ez a fajta megalázás a minimum. aki csak monitor mögül tud ugatni az tudja már h hol a helye a "társadalom rendjében"...
  • Takezó
    Akkor meg főleg, ha nem rak fel egy videót erről a dologról :) Nehogy már az indexre kend Tomcat faszságát! És mit ért el vele? Nem volt őszinte a bocsánatkérés, szóval a lelkének az nem tehetett jót... egyszerűen csak meg akarta alázni (erre utal a videó címe is egyébként), és példát statuálni: mindenkit megalázunk, megpofozhatunk, aki így mer beszélni. Ha ugyanezt Tonyoval csinálta volna, sokkal kevésbé lenne felháborító, de így... ehh... comorú :(
  • Calver
    hát pont nem. télleg egy egész kicsi kör szerzett volna tudomást róla ha az index nem rakja ki mint hír, így viszont kirakta, szvsz nem is baj. és ha simán bocsánatot kér Tomcattöl, de nem készül videó szerintem lazán az lett volna h "hazudik az a rohadék, nem kértem én senkitöl bocsánatot!" ennyi.
  • Takezó
    Honnan tudod, hogy a kamerákon kívül mi történt? De ok, csak egy pofon - attól a buzi fix.tv-s Loyditól... maradhatunk a megalázás szónál :) Azt kell? Az valóban sokkal civilizáltabb hozzáállás...
  • Calver
    szeretem a bolha-elefánt elvet. megagyalni? kapott egy pofon, hát nagy megagyalás. megagyalni nem kell az illetékest, csak kicsit elbeszélgetni vele, felvilágosítani a világ nagy dolgairól, az erőviszonyokról, és h kivel szórakozzon, itt is kb erröl volt szó, amin te annyira fel vagy háborodva. szvsz kedvesen is bántak az arccal, lehet én bizonyos hangulatomban a finoman szólva a belét kitaposom, c'est la vie.
  • Takezó
    Olvastam a logot, és ők nem fenyegették a barátnőjét, "csak" ribancozták, stb... szóval a #142-ben feltett kérdésem továbbra is él ;)
  • Takezó
    Az egészről csak egy igen kicsi kör szerzett volna tudomást, ha nincs maga a video :) Szóval ne igazoljuk már a video létét a video létével :P
  • Takezó
    Hmmm... értem, szóval, ha azt mondom, hogy "kurva anyád!", v. "a barátnőd egy nagy ribanc", kötelességed felkeresni és jól megagyalni? Khm... esetleg a Nganga-törzsnél, az európai kultúrában nem ;)
  • Calver
    megvan mi kellett nekem
    idézem: "S hogy jön ide Romo? Úgy, hogy miután Tonyo nagy lazán közölte a világgal, hogy megöli Athinát, és felvállalja érte a tíz év sittet is, a fõleg netcigányokat tömörítõ #coders.hu IRC csatornán máris akadt néhány cimborája, akik ezt baromi jó heccnek gondolták. Beálltak Tonyo mögé, és õk is kórusban fenyegetõztek, gyalázták a barátnõmet."

szóval nem csak anyázásról volt szó...
  • Calver
    sajnos ezt szvsz csak megalázással lehetett megoldani, mert szted Romo önként és dalolva, magától bocsánatot kért volna tőle nyilvánosan? nem hinném...
  • Calver
    log sajnos törölve vagyon (indexes cikknél, másikat nem találom ha Tomcat kilinkelte 1általán) félkomás állapotomban amikor olvastam onnan meg nem vágom már mit is tett kedves Romo, de emlékeim szerint nem a log maitt kattant el emberünk agya. bár szvsz férfikötelesség az embernek a barátnőjét is megvédeni, ide tartozik a "büdös ribancozás" kategória is, és számomra a netes gyalázkodás is. ahh, magánvélemény.
  • Takezó
    Nono: az, hogy felvállalod, nem feltétlenül jelenti azt, hogy tudod, hogy ezért meg is fognak verni :) Nem "szeretem" az igazságszolgáltatást - lévén az egy fogalom ;), de örülök neki, hogy létezik - annak már kevésbé, hogy néhány ember azt hiszi, hogy az igazság osztása az ő feladata, és ő határozhatja meg a törvényeket... A megalázás pedig az volt, hogy ezt föl is rakta a netre.
  • Dynamic
    Nincs kedvem visszaolvasni a blogot, de rohadtul úgy emlékszem, hogy ez a Romo gyerek csak ugatott a cseten és Tomcat találomra kiválasztotta őt, hogy most akkor megkeresi őt.Nem emlékszem életveszélyes fenyegetésre vagy ilyesmire.
    Ha valaki csak beszólna a barátnődnek(nem fenyegetés!), akkor te embereket szednél össze, hogy elégtételt vegyél?Szerintem ez az eléggé szánalmas.
  • Calver
    igen egyszerüen, akiben van egy kis jóérzés és szereti az igazságszolgáltatást - még ha nem feltétlen a törvény keretein belül - annak ez nagyonis helyénvaló. Hogy miért? ha valakit szidsz, vállald a felelősséget érte. Romo nem tette meg, így "vállaltatni" kellett vele. körülbelül ennyiről volt szó, ez volt az a nagy megalázás, ami szerintem helyénvaló szerinted meg gusztustalan. tanulság: monitor mögül ne ugass, vagy ha megteszed, vállald fel h ki vagy. ennyi.
  • Takezó
    Calver: olvasd el a logot ;) Romo le "gusztustalan kurvázta", "büdös ribancozta" Tomcat barátnőjét... Arcból meg vissza ;)
  • Calver
    *tájékozottságod
  • Calver
    "...Ez még nem érdekelne, mert ilyet mondtak már sokszor, aztán mégis itt vagyok, azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart. Egy darabig vártam, hogy valamelyik netcigány kiálljon, és közölje, hogy õ bizony lejön a lottózó elé, vagy akár máshová, de egyik sem mert ilyet, csak valami komolytalan invitálást kaptam, hogy este fél tizenegykor, a csepeli strand elõtt esetleg találkozhatunk, ahol majd "bedobnak a gyermekmedencébe, és átmennek a fejemen vízibiciklivel."

Tegyük rendbe a dolgokat, mondtam magamnak, ráböktem a képernyõn a legnagyobb pofájú netcigányra, és eldöntöttem, hogy ezt megkeresem, kerül, amibe kerül, és megkérdezem, hogy is gondolta, amit mondott."

megint megmutattad tájékozottságot, htx
  • Takezó
    Jól teszed, ha a fejed vered a falba, talán helyrejössz ;)
  • Takezó
    "Romo megalázása meg pedig tökéletesen helyénvaló volt" -> No, ha így gondolod, azt hiszem nincs is miről beszélnünk: ez gusztustalan... hogy lehet valakinek a megalázást "helyénvalónak" tartani?
  • Takezó
    :) Drága Claverke, Romo NEM fenyegette a barátnőjét, NEM hívogatta, stb... Az Tonyo kedves volt ;)
  • Calver
    te bevállalnád h te kapd a pofonokat, és mindezt azért mert teljesen igazságtalanul fenyegették barátnődet és neked volt merszed megkeresni az illetöt? na ez a szánalmas...
  • Calver
    szeretem amikor az emberek ilyen kedvesek, asszem az se lenne rossz vicc hogyha idiotizmusért téged sittelnének le pár évre, hmm, mit szólsz az ötlethez?
  • Calver
    hát, te is kurvára utánajártál a dolgoknak látom, nem 1-2 kurvaanyázásról volt szó, hanem arról h éjszaka fenyegették sms-ben és telefonon a barátnőjét. aki ezután ült volna a seggén és semmit nem tett volna, nos, arra az h gyáva szánalmas féreg igencsak enyhe jelző, és asszem itt a fórumon pedig elég sokan ilyenek, a hozzászólásokból leszűrve... Romo megalázása pedig tökéletesen helyénvaló volt, vannak emberek akik semmi másból sem tanulnak, c'est la vie.
  • Kit--Kat
    én is rendeltem pólót, 1 na itt a kerteset:D
  • Mike
    de képzeld el, ha atag
    1. erősebb
    2. éles fegyvere van, és önvédelemből lepuffant
  • Dynamic
    De ő tök spontán minden előzetes felszólítás nélkül ment oda egy ismeretlen gyerekhez.Egyrészt vajmi kevés az esély, hogy az 4-en lesznek(ha nem is számítanak rá), másrészt meg ha én elhatározom, hogy megpüfölök valakit nehogy már még embereket hívjak meg pisztolyt vigyek.
    Az más kérdés hogy ha engem fenyegetne meg valaki, hogy meg akar verni.
  • Cat #123
    ez szerintem tökre egyértelmű