3178
Tomcat pólóboltja
  • mikike
    én is így éreztem
  • maozedong
    eddig te magyaráztad bele az egészbe hogy jajj cigány gyerek.
    most akkor mégis, miről beszélsz.
  • mikike
    miért, ha bőrszín alapján szúrták meg akkor mi van?
    az miért különösen érdekes?

olyanról is hallottam, hogy valakit diszkóban megvertek, mert nem tetszett a képe, bár bőrszíntől függetlenül
    akkor ez most normális?

vagy akkor szerinted csak cigányok esetén kell menni tüntetni, más bűncselekmény esetén nem, az rendben van?
  • Calver
    igen, nagyjából az itteniek ezt teljesen korrektnek tartják. vicces. kedves próbanégerek, költözzetek már egy kicsit el valami dakotafalvára mondjuk, utána lehet védeni a szegény, kihasznált és megtaposott kisebbséget...
  • Garfield
    Látom, a szövegértés nem az erősséged, vagy szimplán csak kötözködsz. Nálad sosem lehet tudni, melyikről van szó.

Épp azt mondom, hogy a bűnelkövetés a lényeg, nem a bőrszín valamilyen formában történő belemagyarázása.
  • Gorvik #237
    "majd néhányan megkérdezték, mit jelent a polómon az I Support the Worldwide Jewish Plot felirat. ((((((Aki nem tudná- Támogatom a világméretű zsidó összeesküvést)))))))) Mondtam, hogy ez egy nemzetközi zsidó mozgalom. Örültek, hogy akkor mégsem vagyok náci."------- Hát ez nagy.

A Sodi topicban lerasszistáztam Tomcat-et, a blogját elolvasva mostmár látom, hogy egyszerűen hülye.

Mondjuk tényleg túlzás volt a tüntetés.
    Ki ne bámulna meg egy pácélba felöltözött és karddal mászkáló bandát?
    Én még mosolyogtam is volna, szerintem leszúrtak volna ezért is. Pedig még csak cigány sem vagyok.
  • mikike
    aham
    tehát garfield szerint ha pénzt vagy mobiltelefont kevernek a dologba, akkor ott nincs semmi probléma
    értem
    nem változtál
  • Garfield
    Mint a lépcsőház...

Ha valakit leszúrnak, az felháborító.
    Ha valakit megkéselnek a mobiltelefonja miatt, az is felháborító.

A probléma ott van, amikor belekeverik a bőrszínt a dologba.
  • Garfield
    Látom, tudat alatt ugyan, de rátapintottál a lényegre: pont arra céloztam, hogy valaki lenácizza a magyar katonákat.
  • Garfield
    dszlekszia = diszlexia
  • Garfield
    A diszleksziás Mikike kedvéért: a topik Tomcatről szól. Legalább a máskor szokásos, oly mélyen tanyázó színvonalad próbáld már hozni a beböfögéseid helyett, ok?
  • Garfield
    Vazze... kivételesen egyetértek SoDI-val.

Le vagyok döbbenve magamtól.
  • cyrus #230
    lol, én sem szeretem tomcatet annyira, de azért ezektől az üziktől mindig padlót fogok :

Jól verjétek meg, és majd akkor én röhögök, mert nekem már elegem van belőle :D
  • cyrus #229
    erre van is egy igen ismert vicc, mikor a munkaadónak ki kell rugnia valakit, és odamegy, és mondják neki :

-én nő vagyok, engem nem rughat ki mert beperelem
    -én cigány vagyok engem nem rughat ki, beperelem
    mire a harmadik tag megszólal :
    -akkor ha jól sejtem én vagyok a buzi.....
  • Bandee1987
    Ő is megmondta a blogjában, hogy csak pojénból mondta az egészet, mivel az aktívosok keresték meg a lakásán, és kitalálta, hogy ezt a hülyeséget fogja bemondani, amin egyébként ő is röhögött...
  • Bandee1987
    Ja, és az, hogy leütötték, túlzás, a tv2 felvételei, és az ő blogja is igazolja, hogy egyes médiák elferdítették a valóságot....
  • Punker
    sajnos ez a valóság ma magyarországon :(
  • Bandee1987
    "Kíváncsi vagyok, hogy mit szólt volna a második világháborús megemlékezésén egy "Nácik haltak a Don-kanyarban" feliratú táblához?"

Nem sokat ért volna, hisz a Don-kanyarban nem nácik haltak meg, hanem magyar katonák, akik nem jókedvükből mentek oda, hanem odavezényelték őket...
  • mikike
    akkor foglaljuk össze az sg fórumozók véleményét
    ha valakit megszúrnak karddal a bőrszíne miatt, akkor az rasszizmus és csúnya gonosz dolog, rettentően felháborító
    de ha valakit megkéselnek a mobiltelefonja miatt, akkor az teljesen rendben van
  • Bandee1987
    Lehet olvasni a cikket
  • fluga
    úgy látom a srác belekóstolt a "népszerűségbe".. nemrégen a kókuszban meg a fiktívben szerpelt, mint a csodageek aki állítólag lebuktatta az érettségi tételeket tartalmazó szervert feltörő hekkert. (ezen is röhögtem..mutogatott vmi cset részletet, ami aztán krvára hiteles ám...:) remélem egyszer rágyullad a bótya:)
    exhib fasztarisznya
  • mikike
    garfield?
  • mutyi
    Én kimondottan örülök, hogy ezt a faszt leütötték, már régóta a bögyömben van, feltünési viszketegségben szenved a hülyegyerek.
    Azt hiszi azzal menő,hogy minden nap olvashatunk a buziságai miatt a neten róla.
    Itt az ideje, hogy valaki jobban is szétrugja a seggét végre.
    És azt is vegyék video-ra, majd röhögök rajta egy jót.
    Üdvözöljük együtt Tomcat-et, úgyis olvassa a fórumot, hisz más dolga sincs, csak hogy a róla szóló baromságokat olvasgassa és verje rá a faszát.
    Üdv
  • torrente
    Hagyjad már, ez is csak egy tizenéves agyatlan, aki újságot nem olvas (annak ellenére a Népszabit hazugnak titulálja; tudom a Magyar Nemzet minden szava igaz...) és mindent csak a szüleitől hall.
  • SoDI---
    megérdemel ez a fasz ekkora figyelmet?
  • Garfield
    Igen, az üllői úti aszfalt minősége valószínűleg drasztikus romlásnak indult egy shake-től és csak csúnya demagógia esetleg holmi forgalomra kenni a dolgot.
  • Garfield
    Mi ebben a kiforgatás?

Én linkeltem egy cikket, hogy egy cigány férfit nyíltan beismerve azért nem vettek fel egy állásra, mert cigány; az illető a megfelelő szervekhez fordult és megnyerte a pert.

Erre jöttél azzal, hogy hát de izé a munkaadó azt csinál, amit akar, másrészt a Népszabinak amúgy sem lehet hinni.

Mindez ment arra, hogy te azt mondtad, miért nem fordulnak jogorvoslatért a megfelelő szervekhez, miért balhéznak?

Ne haragudj, de ha pár sorral arrébb másképp vélekedsz a kérdésben, akkor miért én vagyok a hibás?

U.i.: Ha elolvastad volna az írást és nem levegőbe beszélnél, akkor tudnád, hogy a munkáltató nyíltan elismerte, hogy a származása miatt nem vette fel, nem pedig egy sikertelen jelentkezést próbált meg így sikerre vinni a cigány férfi. Továbbá pedig nem a médiához fordult "botrányt csinálni", hanem a média beszámolt egy sikerre vitt jogorvoslatról. Csak pontosítottam pár apróságot. (jereváni rádió...)
  • dieselG
    erről jut eszembe.. megyek az üllői úton, velem szembe levő sávon jön egy merci, és ahogy számítani lehetett, benne egy nyomorék cigánnyal.. abban a pillanatban kivágott az ablakból egy félig üres mekis shakepoharat, pont a kocsim elé.. szerinted, a kifröccsent shake kémiai összetétele mennyire folyásolta be az útminőséget, és ezáltal hány %-os bitumeneróziót okozott?

-bocs:)-
  • I.C.ram
    legtöbb ember nem is tereli jogi útra a dologt, hanem csak ad egy fülest a médiának... Aztán igénytelenebbnél igénytelenebb műsorokban (aktív, fókusz) elferdítve a dolgot előadják a sztroit.
  • I.C.ram
    Ne forgasd már ki a szavaimat.. ez kb. az 5., ahol kiforgatod...

Munkaadó eldöntheti, hogy felveszi vagy nem, de itt is a csávó inkább botrányt csinált belőle a médiánál.
  • Garfield
    Az más dolog ,hogy nem veszik fel őket ide-oda, de nyugodtan fordulhatnak jogorvoslatért, és kb. 99% hogy a cigányoknak adnak igazat, ha jogszerű a dolog, de miért van az ,hogy a cigányok inkább a médiához és a botrány eszközéhez nyúlnak inkább??

Tudod, olyan ez, hogy hasonlóan érthetetlen módon a nyilvánossághoz fordulnak pl. azok is, akiknek a hozzátartozója vélt vagy valós orvosi műhiba következtében halt meg, ahelyett, hogy csendben perelnének.

Esetleg azért fordulnak akár a cigányok, akár a műhibások a nyilvánossághoz, mert úgy vélik, hogy a jogorvoslatuk nem feltétlenül jelent biztonságot és így kívánnak nyomást gyakorolni?
  • Garfield
    Ja, például miattuk kátyúsak az utak is.
  • Garfield
    Hát nézd:

Írtam egy példát a #189-ben, ahol pont azt történt, amit te írtál, és olvasd el, hogy reagáltál a #192-ben: az alap reakciód az volt, hogy a munkaadónak van igaza...

A botrány léte meg nem jelent semmit, mert ma így működik a közélet. Figyelemfelhívás.
  • Garfield
    Mindegy, te tudod, bárhogy is kerestem, állandóan PSZ írásaiba botlottam és sehol sincs olyan hivatalos statisztika, hogy az összes bűnelkövető x%-a cigány.
  • dieselG
    ezek a túlpigmentáltak okozzák a legtöbb bajt az országunkban.. nem is akarnak asszimilálódni..

-ez most egy rasszista írás volt részemről-
  • I.C.ram
    jogilag teljesen egyenrangúak. Az más dolog ,hogy nem veszik fel őket ide-oda, de nyugodtan fordulhatnak jogorvoslatért, és kb. 99% hogy a cigányoknak adnak igazat, ha jogszerű a dolog, de miért van az ,hogy a cigányok inkább a médiához és a botrány eszközéhez nyúlnak inkább??
  • Garfield
    Ha viszont SZDSZ, akkor az meg Magyar hírlap, szóval nem kerek a dolog így sem.

Miért, úgy gondolod, hogy a cigányokat ebben az országban teljesen egyenrangúként kezelik?
  • I.C.ram
    Hát pedig volt valahol hivatalos ez biztos, mert kellett is nekem egy dolgozathoz annó.
  • Garfield
    Hát igen, nehéz különbséget tenni magyar és magyar közt, ugye?
  • I.C.ram
    és ezért kell olyanokat kitalálni, hogy egy rasszista skinhead uzival megsorozta a békésen tüntetni vágyó cigányságot.