3178
Tomcat pólóboltja
-
#322 Ha a ledöfés nem is normális, arra mindenképp lehet számítani, hogy ha egy ilyennek visszapofázol, hát akkor valami istenesen pofán talál baszni. Innentől pedig a leszúrás csak árnyalat kérdése. -
#321 Te a tucatnyi ember helyében mit csináltál volna? oda állsz egy banda elé hogy gyerekek, mára elég volt a kardozásból, vagy mi? -
Cat #320 szerinted normális hogy nappal a buszon, tucatnyi ember között számításba kell vennünk, hogy a másik ledöf a kardjával? -
#319 És ráadásul nem is Kőbányán vagy vmi cigánytelepen, hanem Budán...
A máodik kerületi zöldövezet és a Moszkva tér bár közel van egymáshoz; az ott élők mégis úgy tekintik, mintha a föld másik felén lenne.
Van egy valódi, nagyon durva durva határvonal. Mint a rajzfilmekben :D
átdöftek egy GYEREKET
Nekem miért van annyi eszem, hogy nem kötök bele egy felfegyverzett társaságba? Neki miért nincs annyi esze, hogy nem köt bele egy felfegyverzett társaságba?
Arra, hogy "engem bámulsz?" ilyenkor nem a normális válasz, hogy "miért, baj?", hanem az, hogy "bocs, nem, csak éppen szállok le".
És ez nem gyávaság. Ha nem öletem meg magam, az még nem fosás, csak józan helyzetmérlegelés. -
Cat #318 tud beszélni, de kihallgatni nem tudták. A kettő nem ugyanaz, egy kihallgatás nem két percig tart. -
Cat #317 Átszurta a máját és a beleit, a lépe annyira megsérült hogy ki kellett venni. A hasi sérülések irtó veszélyesek, csomó belső vérzés lehet, és nagyon gyorsan elvérzik az áldozat. -
#316 15 éves ha jól tudom, bár ez nem változtat a tényeken. Elszomorító a közbiztonság, erről lehetne mesélni, inkább nem teszem.
Viszont itt az ügy kapcsán a fő hangsúly azon van h miért csináltak belőle cigány tüntetést, és tomcat miért feltünősködik. -
Cat #315 én se hiszem hogy a poloeladások miatt csinálja, de az biztos hogy az ismertség jót tesz az üzletének. Exhibicionista, mert imád a médiában szerepelni, és az tahóság, hogy kimegy bakancsban, fekete ruhában egy meghalt cigány miatti tüntetésre... -
Cat #314 1. Aztmondod érettségi botrány nem minden évben van, és elterelik a témát. Azért ha jobban megnézed, 89 óta, azaz 16 év alatt talán 4 év volt hogy nem volt valami probléma.
2. Az utóbbi 20 évben mikor döftek át egy 12 éves gyereket karddal, nappal a buszon? És ráadásul nem is Kőbányán vagy vmi cigánytelepen, hanem Budán... Ha cigány, ha nem cigány, ez igenis felháborító, teljesen mindegy mit csinált (ha lopott, ha képen köpte őket akkor is). Igenis elszomorító, hogy tucatnyi ember között a buszon átdöftek egy GYEREKET, és senki nem látott semmit - pl. a buszvezető hol volt? -
#313 Nem tudom, mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a rendőrségi vizsgálat eredményére :D -
#312 Legalább az anyja úgy nyilatkozott h. ez nem cigány/náci ügy.. ezt tisztelem, viszont a tüntetős fickó meg még jópáran ezt nem fogták fel. Ha az anyja is ezt mondja, aki kiszarta azt a gyereket, akkor abban talán van vmi.
Hogyhogy nem halt meg a gyerek? Kínai volt a kard?
Egy jobb kardal és néhány perces gyakorlással közel ketté lehet vágni egy embert :O -
#311 Nem véletlen, hogy az átszúrt lopógép-palánta nem akart beszélni a rendőrökkel. Nem az a baj, hogy nem tud még beszélni, hanem az, hogy hamar kiderülne a hazugság. -
#310 a fantom kép tényleg elég kamunak tűnik, mármint a képet inkább egy nyelvkönyvben tudnám elképzelni :) -
#309 hát ja. végülis csak 3 haveromat verték meg azért indiánok, mert rövid volt a hajuk és neonácinak nézték őket.. -
#308 Sajnos nem kapott nagyot, a vasárnapi blogbejegyzés alján ott a fénykép, hogy már nem látszik semmi se a pofáján :( -
#307 szerintem meg egy ilyen ember, mint tomcat rohadjon meg ablaktalan vizes tomlocben, legyen lepras, stb.
megerdemelte amit kapott
ez az emeber regen is ordenare faszfej volt, az is maradt
es aki itt melleall, az is rohadjon meg
ez egy libsi velemenye
-
#306 jaja, aztán a rendőrségen kellett leszedetni, mivel nem volt hozzá kulcs :) -
#305 Az olvastátok, ahol kijött a TV2től egy stáb hozzá, az egyik operatőr poénból rátett a riportercsajra egy bilincset? :) -
#304 Hát igen, Harlem nem egy biztonságos hely... -
#303 azert mondtam, hogy rohogtem rajta. (nyilvan levettem h szivatja oket...)
ha ismernel, tudnad hogy en aztan tenyleg ellene vagyok az eloiteletknek, de vannak dolgok amiket nem mondunk ki. Amerikaban sincs megkulonboztetes, de merj bemenni Harlembe. Ez csak egy pelda. -
#302 jaja :)))) -
#301 miért, ma Magyarországon tilos tarkopasznak lenni? Aki egy tarkopaszt azonnal szélsőjobbosnak állit be, AZ AZ IGAZI ELŐÍTÉLETES EMBER.
Az aktívos baromságról meg annyit, hogy ő is röhögött rajta, mivel az aktivosoknak ezt pojénból mondta, azok emg bekajálták. -
#300 Arról nem is beszélve, hogy Magar Bálint élete és halála... :D Elképzelem, ahogy a sok kis paraszt körbe telefonálják egymást, hogy "hé! ki a franc volt az a magyar bálint, a töri könyvben meg sem említik... biztos valami ókori, egyiptomi főpap volt"... -
#299 "lehet hogy egy erettsegizo talan jobban megnezi az igaz"
Biztos, hogy egy érettségiző jobban megnézi, és akkor jön rá még a hülyébbje is, hogy ez egy nagy kamu. -
#298 nekem semmi bajom nem volt vele, rohogtem az aktivos baromsagan, de ez, hogy kimegy majdnem tarkopaszon egy ciganyellenes tuntetesre, aztan meg magat total artatlannak beallitja, ez mar nem moka -
#297 sztem is. Azonkívül, hogy némely kérdések baromságok, a feladat túl nehéznek is tűnik, és sehol egy forrás, meg hely ahova a vizsgázó a választ leírhatná... -
#296 tesóm 5 éve érettségizett, akkor még a közelben nem volt ilyen szintu internet, csak lattam, hogy hogy nezett ki, es ha en elhittem, ugyhogy raneztem, es 3 mp mulva mar zartam is be (lehet hogy egy erettsegizo talan jobban megnezi az igaz), de a fasznak kell meg utni a vasat amig meleg -
#295 CSak a hülyét lehet ilyen baromsággal átbaszni... Tesódat is átbaszta, azért van ennyire ellene, vagy mi? -
#294 egy érettségiző nem a netet böngészi a tételek után, HANEM tanul...
Akik elhitték ezeket a tételeket, azok akkora balfaszok, hogy megérdemlik...
Az érettségi meg elég könnyű volt, pedig tényleg nem tanultam rá sokat... -
#293 idegállapottól függetlenül ha az ember megnézi a tételeket simán rájön, hogy ez egy óriási átbaszás. Már egyébkétn az is feltűnhet az embernek, hogy sima, lexikális adatokat kérdezgető mondatokról van szó, holott ez az érettségi arra épít, hogy ne csak a lexikális adatokról szóljon az egész. Meg aztán a kérdések megválaszolására sem adhat egyáltalán helyet, külön lapra pedig biztos nem kellett volna írni a dolgokat. -
#292 amugy meg nem robinhood, hogy egyszemelyes hadjaratot vezessen a ciganyok ellen -
#291 nem olvastam vegig, elso oldalt neztem meg, annyira nem erdekelt -
#290 bár ő gondolom szart az érettségire, tesóm fogyott vagy 10 kilót érettségi alatt, és hát nem szerettem volna ha egy ilyen kis barom azzal szorakozik abban az idoben, hogy mivel nem tud magaval mit kezdeni szivatja a nepet.
igen meg mondja h mit gondol, ez egy jo dolog, csak az nem tetszik, hogy mindezt ugy teszi meg, hogy kimegy a tuntetesre, es kiprovokalja hogy eszrevegyek. es ne mondd, hogy aztan azert ment ki hogy csendben kifejezze a velemenyet. igen, nem ugatott be, mert tudta hogy ott a kamera, egyszeruen csak kiment ugy ahogy biztos hogy eszreveszik -
Phat Smoker #289 látom már megelőztek a postolásban :DD -
Phat Smoker #288 a kamu érettségi tételek miatt miért volna kis önző paraszt ?
csak kiváncsi volt rá, mennyi kis lúzer fogja besz*pni...hát voltak érdeklődök szép számmal!
gondolom már mindenki láttam, de ha mégsem....
LOLLER! -
#287 Ez sem rossz:
-
#286 Szerintem semmi baj vele. Viszont leírta a véleményét, ami libsi körökben nem túl fényes rájuk nézve.
"A banda egyik tagja a végállomásról indulni készülõ 21-es buszon szúrta meg múlt vasárnap a sértettet, majd társaival együtt gyalog elmenekült a helyszínrõl. A fiút életveszélyes állapotban vitték kórházba, beszállítása után megmûtötték. Elmondása szerint a társaság katonai jellegû öltözéke elsõ és második világháborús ruhadarabokból állt. A fiataloknál egy fából készült, lakkozott, kerek és egy címerpajzs alakú natúr fa pajzs, két kard, valamint egy rohamkés volt. - index.hu
A gyerek állítása szerint õ és a társa ültek a buszon és beszélgettek, amikor felszállt ez a társaság. Azok beszóltak nekik ("mi a faszt nézel, büdös cigány"), õk visszaszóltak, és ezért került elõ a kard. Mármost persze felmerül a kérdés, hogy egy 15 éves purdé miért ugat vissza egy jó tízfõs skinheadbandának, de hát nem én vagyok a Darwin-díj jelölõzsürije. A karddal hadonászó neonáci elõször véletlenül beleszúrt a busz plafonjába, majd kiszabadította a fegyvert és oldalba szúrta a gyereket, aki a megállóban összeesett. Az orvosi jelentés szerint annyi biztosan igaz, hogy a sérülést nem közönséges kés okozta, nagyon valószínû, hogy tényleg kard volt. Ám egy kicsit gondolkozzunk már, miközben ránézünk a rendõrségi fantomképre.
Kezeket a szívekre, budapestiek vagy bármi más fajta magyarok. Hallottatok-e valaha is olyan csoportról, akik elsõ és második világháborús egyenruhákban és rohamsisakban (!), kardot és pajzsot lóbálva (!!) kóricálnak Budapest utcáin? Nem mai katonai gyakorlóban, hanem világháborús ruhákban? És egy Bácsfi Diana-féle alak vezeti õket, aki azért mégsem Bácsfi Diana? Meglepõ és mulatságos. Még egy führerina lenne, aki már aktív rohamcsapatot vezet? És egy ilyen feltûnõ öltözékû csoport csak úgy eltûnt, mint a kámfor, annak ellenére, hogy ezer rendõrautó rajzott szét megkeresni õket? És ez a csoport soha nem tûnik fel szélsõjobbos tüntetéseken? Mert én lemerültem már néhányszor a turbómagyarok közé, de még nem láttam õket, pedig mindig ugyanaz az ötven-hatvan pofa van ott minden tüntetésen, és eléggé feltûnne, ha hirtelen újak érkeznének - pláne ilyenek. Ez a fantomrajz olyan, mintha a Galaktika egyik 1983-as illusztrációja lenne, egy idõutazókról szóló magyar sci-fi novellához.
Nagyon-nagyon gyanús ez a dolog. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mostanság Budapesten a cigánygaleriknél nagy divat lett a szamurájkard. Azt hordják magukkal bicska helyett, ez az új státuszszimbólumuk. Köss bele egy csapat lomgyûjtõ cigányba, és mindjárt elõkapnak egyet. Hm, hm, érdekes. És az is, hogy aki a karddal szúrt, elõször a busz plafonjába bökte bele. Egy militáns nácinak a fegyvere a mindene, állandóan gyakorol vele, legyen az pisztoly, SS tõr vagy vipera. Egy militáns náci, ha nem is mindjárt egy tiadlani kardmester, de nem hadonászik ennyire bénán. Hanem egy tizenöt éves, begõzölt cigánypurdé bizony igen...
Szóval, hogy egyik szavam a másikba ne öltsem, szerintem bizony nem volt ott semmiféle skinheadbanda, hanem ismét a cigányok legendás mesemondó képességével állunk szemben. A két cigánygyerek összekapott valamin, talán épp azon, amit együtt loptak, és az egyik belevágta a szamurájkardot a másikba. No, nem kell valami oltári nagy kardra gondolni, vannak rövidkardok is, késes boltokban kaphatóak, elférnek egy kar alatti tokban, ráadásul elég olcsóak. Szerintem itt mindössze annyi történt, hogy az egyik tetves cigánykölyök leszúrta a másikat, aztán megijedtek, és gyorsan megegyeztek, hogy kitalálják a mesét a gonosz skinheadekrõl, mert kínos lenne elmagyarázni a rendõröknek, hogy min kaptak így össze - vagyis hogy lopni voltak. Nem ez az elsõ eset, rendõrök mesélhetnének róla, milyen lelkesen - és ostobán - hazudoznak skinheadekrõl a bûncselekmény közben megsérült cigányok! A kardot vagy eldobták, vagy egyszerûen bedugta a cigány vissza a tokjába, mert hiszen kinek jutott volna eszébe megmotozni õt ott és azonnal? Egyébként pedig érdemes lenne megkérdezni a busz sofõrjét, hogy látott-e bármiféle neonácikat felszállni. Egy ilyen díszes társaságra - hadiruhák, kard, sisakok - biztosan emlékezne, ha látta volna õket a megállóban ácsorogni, különösen ilyen kevés utas esetén. A hírek szerint senki más nem volt a buszon, sem a környéken, és a 21-es amúgy is elég kis forgalmú helyen jár, a budai hegyekben.
De persze mindez senkit sem érdekel. A lényeg, hogy már megint bántottak egy szegény, szerencsétlen, ártatlan pici cigánygyermeket, aki a légynek sem ártott, mint a fajtája általában. (Ezt Hódmezõvásárhely lakói támaszthatják alá a legjobban, ott ugyanis sohasem garázdálkodtak húsz-harminc fõs cigánygalerik, nem késeltek meg ok nélkül magyarokat soha, és egyáltalán...) A dolgot olyannyira jól tálalta a média, hogy most aztán mindenki fel van háborodva az újabb súlyos rasszista incidensen, és az SZDSZ mindjárt szervezett is tüntetést, bizony. Május 15-én, 12 órakor egy rakás vadliberális fog összegyûlni a Moszkva téren, hogy elmondják, mennyire felháborodtak." -
#285 hát azért remélem nem fogunk ilyen szánalmasan tételekért kuncsorogni jövőre. És ha már fizetni kell valamiért, csak megnézem mégis miért adok ki egy emelt díjas SMS-t . szerintem.
azt hogy önző, nem tudom miből szűrted le. igaz nem adakozik, de hát ennyi erővel mindenki az :) -
#284 pedig totál üti megymást... Elsőben kijelented, hogy kb. hogy él, aztán a másodikban, hogy te nem tudod, hogy hogy él... -
#283 jo nyilvan nem szivtam be, de ha erettsegiztem volna, akkor nem tudom milyen idegi allapotban lettem volna, lattam mar rossz peldakat
icram nem uti egymast, megel, de nemmindegy hogy hogy