3178
Tomcat pólóboltja
  • fifi
    na ezt vártam...

tomcatnek pl semmi ilyen megnyilvánulása nem volt, mégis lazán mindenki lefasiztázza...

/nem védeni akarom, megvédi ő magát, de azért érdekes.../
  • Mike at home
    akkor senki nem kiallt ki annak
    meg akkor sem, ha eloiteletes vagy
    az max rasszizmus
    fasziszta csak akkor leszel, amikor elkezded magyarazni, hogy a koncenytracios taborok munkataborok voltak, a szovetsegesek tehetnek arrol, hogy ott sokan meghaltak, mert szetbombazva a bvasutvonalakat, szegeny nemetek nem tudtak ellatni a taborlakokat, es hogy Lengyelo. tamadta meg Nemeto.-t
  • Mike at home
    focizni

a rendorseg szerint tobben lattak mar ezt a tarsasagot a hegyen

ezt mar par napon belul mondtak

a fasiszta meg egyeb baromsagokat meg nem a rendorseg mondta
    TGM-rol is megvan a velemenyem

ezzel egyutt, tomcatnek nem ez az elso huzasa, szoval az a goreny nyugodtan dolgozhatna egy kofejtoben
  • fifi
    ja és egy költői kérdés/minden politikai szándékot nélkülözve/

ha személyes TAPASZTALATAIM alapján előítéletekkel nézek pl a velem szemben lakó romára, akkor milyen jogon kiáltanak ki nácinak???

• fifi
    érdekes módon most kezdtek el a tanúk jelentkezni...
    érdekes módon az elsőre fasiszta bűnténynek kikiáltott dolog már nem is annyira fasiszta, mint amennyire szerepjátékos...
    az az érzésem, hogy akkora dezinformálás áldozatai vagyunk, hogy hihetetlen.

emellett Tomcatről megvan a véleményem/pozitív, és negatív is/ de akkor is igazat adok abban neki, hogy NINCSENEK olyan emberek mint akiket a fantomképen láthattunk/I vh-s egyenruha, rohamsisak/. Lakhelyemből adódóan sajnos sok tapasztalatom van a romákkal, és 100%-osan állíthatom, hogy a szamurájkard igenis náluk divat, nem pedig a skineknék. Ha skin lett volan simán szétcsapja pl viperával vagy baseballütővell...
    Ettől függetlenül sajnálóm csóringert, bárki szúrta is le...

/mit kerestek Budán azok ketten?/
  • Mike at home
    ha teged szurnanak le, meg az se lenne vicces
  • Voltan
    Már rég nem tagja az SZDSZ-nek.
  • precision
    Nem vágom miért engedik hogy itt politizáljatok, mikor nyíltan meg lett mondva, hogy tilos...
  • SoDI---
    csak ütöttem a vasat, amíg vicces volt :D
  • Mike at home
    te ezen eled ki magad, te goreny?
    tenyleg elmehetnel 1 honap szabira, csak probakeppen
  • SoDI---
  • SoDI---
    hehe, nagyon úgy tűnik, bár ő ezt tagadja, sőt most emiatt még perelni is akar.
  • Tetsuo
    Ez most ilyen neonáci izé? Akkor vmivel kevertem. :)
    Mindenesetre azt nem értem (mégha off is), h a magyar szélsőjobb miért visel német egyenruhákat, szimbólumokat, karlendítést stb..
    Egy igaz magyar nem masírozna soha német egyenruhában..
  • Cat #349
    Nem. De igenis nagyobb valószínűséggel járkálnak karddal az utcán, mint a normál emberek. Gyanusítás még nem történt, csupán megnézik hogy milyen 2. világháborus vagy szerepjátékos találkozó lehetett. Nyilvánvaló hogy ennek utána kell nézni. (Megjegyzem, én magam is éveken át játszottam és MtG-ztem)
  • Cat #348
    Nekem is van fakardom, és igazi egyenes kardot és lándzsát is rendszeresen szoktam forgatni. Amig nem döf le az ember másokat, majd otthagyja megdögleni semmi baj vele.
  • Koppernikusz
    Gratulálok a nyomozóknak. Nyilvánvaló hogy a Szerepjátékosok mind szektás fanatikus őrültek.
  • SoDI---
    Ez jó (Tomcat)

"Nocsak, nocsak. Érdekes módon tehát a Reggel tudósítója is úgy látta, a cigányok támadtak rám. Mégpedig azért, mert "beszóltam". Tetszik érteni, egy liberális tüntetésen elég megszólalni, és máris ököllel esik az embernek az egyébként roppant szabadelvû és toleráns tömeg. Ha jól emlékszem, a cigánygyereket is állítólag azért szúrták le a mesebeli nácik, mert beszólt. Tehát ezek szerint a nácik nem, de a cigányok bátran szurkálhatnak egyetlen szóért? "
  • SoDI---
    "Láttam az arcukon, nem tetszik nekik, hogy roma vagyok" - nyilatkozta a tv2-nek a karddal átszúrt 15 éves roma fiú.

Hűűű!
    Ártatlan boci szemeimmelel próbáltam jobb belátásra téríteni őt, de hiába.
  • magus
    hát nekem vannak ismeroseim akik fakarddal es fapajzzsal keltajatekokra jarnak. feljelentsem oket?
  • SoDI---
    az meg, hogy mások miért tüntetgetnek, az az ő dolguk

De engem idegesít, hogy Tamás Gáspár Miklós a városokban meneteő többezer náciról beszél; arról, hogy a militáris alvilág Budapesten köztudottan működik, miközben -még a Nemzetbiztonsági hivatal szerint is- csupán néhány maskarás idiótáról van szó, akikra egyszerűen kár szót vesztegetni.

De hát ugye az antifasisztáknak önigazolásra van szükségük saját létezésükhez, mivel az antifasiszta harc elengedhetetlen előfeltétele a fasiszta.
    Szomorúak, ha nincs ki ellenen harcolni; kitalálják hát az ellenséget :-)))
  • Mike
    az anyja is azt mondta, hogy nem rasszista

az meg, hogy mások miért tüntetgetnek, az az ő dölguk
  • SoDI---
    biztos szeppukut követett el, ugye te majom

Nyilván nem, de ugyanígy nyilván a rasszista támadás sem igaz.
  • Mike
    akik szerint az egészet csak a büdös lopós cigók találták ki (mert ugye aki lop az hazudik is) az most mehet, és stílszeren a kardjába dőlhet, jó római szokás szerint
  • Cat #339
    Több tanu van arra hogy a társaság létezik -> ennyit arról, hogy tomcat szerint "hazugság az egész", és "biztos lopni mentek" és a balhé után "kitalálták az egészet".
  • Cat #338
    Szerepjátékosok között keresik a kardos szurkálót

Sokan jelentkeztek a rendőrségnél, akik szemtanúi voltak május 8-án annak, hogy egy 15 éves fiút karddal szúrtak le egy buszon, érdemi információval azonban kevesen szolgáltak. A rendőrség egyelőre azt ellenőrzi, hogy azon a napon milyen katonai csoportosulásnak vagy szerepjátékos társaságnak volt összejövetele.

Sokan jelentkeztek a rendőrségnél, akik valamilyen információval rendelkeznek a május 8-i buszos szurkálással kapcsolatban. Aznap délután egy hatfős társaság egyik tagja karddal szúrt meg egy 15 éves roma fiút a Moszkva tér közelében várakozó autóbuszon. A fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, azóta már javult az állapota.

- Ötven-hatvan embert meghallgattunk az üggyel kapcsolatban, de kevés érdemi információhoz jutottunk - mondta Horváth Ferenc, a BRFK nyomozó főosztályának vezetője. A tanúk között olyan is van, aki ott volt azon a buszon, ahol a szurkálás történt. A tanúk meghallgatásakor arról nem kérdezik őket a rendőrök, hogy az eset után miért mentek el, de volt közöttük olyan, aki azt mondta, hogy félt - mondta a BRFK munkatársa.

A hatfős társaságról egyelőre annyit lehet tudni, hogy nem azonos korszakból származó katonai ruhákat, pajzsokat, sisakokat viseltek, de öltözékük nem utalt arra, hogy szélsőséges nézeteket vallanának. A nyomozás eddigi állása szerint arra sem utal semmi, hogy a 15 éves fiút cigány származása miatt bántották, valószínűleg az zavarta a katonai ruhákba öltözött fiatalokat, hogy a fiú megbámulta őket szokatlan öltözékük miatt. A rendőrség jelenleg katonai csoportosulásokkal, harci szövetségekkel és szerepjátékos társaságokkal veszi fel a kapcsolatot, elsősorban arra kíváncsiak, hogy milyen összejöveteleket tartottak ezen a napon, május 8-án, amit a második világháború befejezésének napjaként tartanak számon.

Egy héttel az esetet követően rasszizmusellenes tüntetést tartottak a Moszkva téren. A felszólalók közül többen is úgy vélték, hogy a fiatalembert roma származása miatt támadták meg. A demonstrálók előtt a megtámadott roma fiú szülei elmondták, gyerekük jobban van. Az édesapa közölte, a félmilliós rendőrségi felajánlás mellett újabb ötszázezer forintos jutalmat adnak annak, aki értékelhető információt tud adni a támadóról. Mécs Imre szabad demokrata országgyűlési képviselő a tömegből szólva azt mondta: "átvállaljuk".
  • Mike
    biztos szeppukut követett el, ugye te majom, bezzeg ha fehér lenne a srác, itt hörögnétek, így meg csak, rohatt lopós cigó

az ilyen emberek mondhatták anno, hogy rohadt zsidó
    ha ártott nekik, ha nem
  • Mike
    egyetértek Cat-tel
  • Mike
    hamar kilép az SZDSZ-ből ő is
  • maozedong
    TGM bírom hogy belekötött abba a rendőrség csak egy tőrről beszél mikor átment a gyereken és ezért egy méteres kard volt.. Lál. most mi a rákért kell ezen lovagolni hogy milyen hosszú volt a pengéje ?
    Attól h átszúrta a gyereket 1 méter? Ennyire el lett volna hízva a gyerek?

Ez az ember mindig ferdíti a tényeket..
    Nem mintha védeni akarnám a szurkálót, de azért lett volna rasszista támadás mert fehér cipőfűzős bakancsba volt a gyerek meg cigány? Nevetséges. Aki ilyen "beteg" h kardal leszúr vkit, annak mindegy hogy cigány, nemcigány.. Megint csak ferdítés.
  • Bandee1987
    Itt egy másik liberális véleménye:

"Szia Tomcat, FYI:
    Az SzDSz Újgeneráció II. kerületi elnöke vagyok, és felháborít az, hogy neked estek a moszkva téri tüntetésen. Jogod volt ott lenni, és jogod lett volna zavartalanul demonstrálni. A karlendítéses sztori szerintem valami túlbuzgó seggfej ötlete volt, hogy az amúgy roppant kínos incidenst elsimítsák. Én azt gondolom, hogy téged ilyennel vádolni nagyfokú tájékozatlanság, és mégnagyobb fokú ízléstelenség.
    Csatlakoznék az azóta már az ÚG-ből kilépett Kacsához: Hajrá Tomcat.
    Üdv:
    Janovszki Zsolt
    p.s.: Hogy szakmázzunk is egy kicsit, a póló tervünk (cigány vagyok, nem turista) már az ötlet megszületésekor is annyira rossz volt, hogy inkább civilként vettem részt..."

Jó, most jöhet a visítozás, hogy "de hát ez nem is biztos, hogy liberális meg hogy tomcat csak kitalálta ezt az egészet", sztem érdekes, amit ír ez az ember...
  • precision
    na látom ez is átment politikába...érdekes ahova SoDI beír mindig a politikára terelődik a szó

Adjatok már neki egy-két büntetőpontot még
  • neménvoltam
    nos ez az ember oda járt a sulinkba amikor még nem voltam ott és mit ne mondjak nem túl jó dolgokat hallottam róla, gyakran lebzselt régebben a Mechwart ligeten, osztálytársaim említették, hogy elég gyakran kötött bele emberkékbe, nekem még nem volt hozzá szerencsém hálistennek. sztem most rossz emberbe kötött bele, ennyi
  • Nyiri
    Akkor a romak elastak magukat, mert martirt csinalnak belole ;)
  • SoDI---
    simán rábíznám akár a pénzügyeimet is, mint a szél :D
  • SoDI---
    Itt van az átszúrt kölök arca:

Háááááááááááát ... mit mondjak...

Szééééép szimmetrikus :D
  • SoDI---
    Aszongya itt TGM, hogy (idézem): "nem szabad pánikba esni".

LOL!

Hát én innen is üzenném neki, hogy ebben aztán nincs hiba, például amit én éreztem a hír hallatán az eléggé távol áll a pániktól.
  • SoDI---
    Ezek a jelzők, bazzeg!

Három óra körül behozott a rohammentõ egy kedves, kulturált küllemû, láthatóan roma nagykamaszt.

Hetek cikk (Tamás Gáspár Miklós erre utalt a hét közepén sugárzott MTV-s riportjában)
  • SoDI---
    Nem fogják elkapni a fantomképen lévő csávót, mert nem is létezik :D
  • Cat #324
    egy 8 napon belül gyógyuló pofon és egy életveszélyes állapot, azaz gyilkossági kisérlet között a börtönben kb. egy évtized van :)
  • Cat #323
    nem, de normális ésszel belegondolva az ember nem sok tanu előtt szur meg valakit életveszélyesen, mert ha nem hülye, akkor fél attól hogy emlékeznek az arcára és lesittelik.