3178
Tomcat pólóboltja
-
Wolfram #404 "El kéne zárni téged valami cigány lakta kerületbe." :O)
Mindig az ilyenek jönnek a fene nagy mondannivalójukkal, hogy minden ember egyforma, meg ilyesmi. Aztán meg pont ők kategorizálják az embereket. -
#403 Neked igazság... a maradék 6 milliárd embernek baromság. El kéne zárni téged valami cigány lakta kerületbe. -
#402 A Moszkván nincs térfigyelő? -
Wolfram #401 "Amikor a cigány hirtelen roppant kíváncsi az idõre, vagy sürgõsen telefonálnia kell, és ezzel hozzád fordul, gyakorlatilag az életedért kell küzdened vele."
Sajna igaza van. Ilyenkor tényleg nem a pontos időre kiváncsiak :o/ -
#400 úgyis kimagyarázod magad valami hülyeséggel
Az igazsággal :D -
#399 Najó ne menjünk bele, mert úgyis kimagyarázod magad valami hülyeséggel. Nekem ehhez már nincs erőm. Akármit mond neked az ember, te úgyis kitalálsz valami bugyuta indokot a saját igazad támogatására. -
#398 nem írtam.
mikor?
mit? -
#397 Mondjuk az egész oldalon látszik, hogy nem egy észlény csinálta. Az írások is elég primkók. -
#396 Hát eléggé primitív módon van fogalmazva. Szóismétlesek tömege, felesleges kötőszók használata. -
#395 írtál te ennél sokkal durvábbakat is. -
#394 ...nem azért mondom... -
#393 Na azért mondom, de ez a mondat a mai levrovjában:
"Amikor a cigány hirtelen roppant kíváncsi az idõre, vagy sürgõsen telefonálnia kell, és ezzel hozzád fordul, gyakorlatilag az életedért kell küzdened vele."
Nem meríti ki erősen az uszítás fogalmát?
Csak mert engem itt mindenki folyton náciz, de ilyet én soha le nem mernék írni! -
#392 azért kétlem hogy a tizenéves romagyerek így fogalmaz... nagyrlsze valszeg hozzáírt -
#391 És megszólalt az egyik gyerek, nekünk szólt, hogy mit néztek, és akkor Józsi meg visszaválaszolt, hogy miért nem lehet nézni?
RomaPage cikk
Na ez az, amit én nem mertem volna.
Aki pedig kérem a vonat alá sétál... -
#390 Persze.... kórházban kijelentette, hogy nem emlékszik már semmire, aztán hirtelen ilyen kis apróságok jutnak eszébe... kamu az egész. Kiváncsi vagyok, hogy vajon ki az elkövető :D Egyre jobban érdekel. Az esélytelen, hogy egy ilyen feltűnő ruhában lévő banda, - ha igaz - ne kerülöjön elő pár napon belül. Sokkal profibb gyilkosokat, rablókat is elfognak hónapokon belül. -
#389 Gyorsan jár az agyad hallod-e. -
#388 Mindjárt Fókusz, hosszabb riport vele...
Érdekes lesz, bár sajnos az ari boci szemeit megint kitakarják a tévések. ;) -
#387 Különben én értem, hogy miért nem jelentkeznek a tanúk.
Hát a francnak se hiányzik, hogy eljárás induljon az ember ellen, amiért nem segített. Elvileg ugyanis ez az utcán sétálva is kötelességed lenne.
A törvény szerint... -
#386 Ezért ez durva.
Meséli a gyerek, hogy ott vérzett, közben meg az emberek mellette szép lassan komótosan szálltak le. Közben a buszsofőr széééép lassan ballagott hátra, hogy hát mi van. Haver közben próbálta mobilon hívni a menőket... De neki nem akartak kijönni.
Tényleg mintha valami rosszabb vígjáték fekete humora lenne...
Eeez magyarország. :) -
#385 azt kihagytam hogy a MORI VERENGZES -
#384 megnéztem, sztem is érdekes volt, amit mondott... -
#383 Megneztem a videot.
Havas mondja hogy:milyen tomeghiszteria lett volna ha azt mondjak hogy romak.....
Raneztem a masnapi blikkre a fantomkepekre.
Fekete feher kepek volt de akkor mondtam hogy az egyik bizos cigo volt a! -
#382 Ehelyt nyilvánosan fogadást ajánlok.
5 ezer forintba, hogy május hónapban nem fog a rendőrség vádemelési javaslattal egyetlen neonácival kapcsolatban sem továbbítani az ügyészségre semmit!
Állod? -
#381 Azt írják, hogy a rendőrség -idézem- "kiemelten nagy erőkkel" keresi már egy hete az elkövetőket.
Most őszintén: te nem érzed röhejesen szánalmasnak, hogy ez idő alatt mindössze egy regényújságba illő groteszk grafitskicc, és TALÁLOMRA néhány bőrfejű begyűjtése tellett tőlük?
Mégis csak a város legforgalmasabb részén történt az eset, egy tömött buszon.
Innentől az lenne a normális, ha még aznap este rács mögött vannak az elkövetők szerintem. Minden ettől különböző szerencsétlenkedés olyan elkeserítő, hogy már vicces. -
#380 -
#379 Továbbra se találja a rendőrség azt a csoportot, amelynek az egyik tagja karddal megszúrt egy roma fiút. A szemtanúk szerdán nem ismerték fel az elkövetőket azokban a férfiakban, akiket a rendőrség állított elő.
Micsoda MEGLEPETÉS!
Nem találják Hófehérkét és a hét törpét!
Micsoda váratlan fordulat, halljátok! :D -
#378 Aki utálja Tomcat-ot, az nézze meg ezt a videót!
Ma reggel a Mokka vendége volt, és egész jól elbeszélgetett a Havasékkal.
Nekem tetszett a beszélgetés. -
#376 akkor megsem rad utaltam -
Wolfram #375 Kiváncsi leszek a perekre és főleg azok eredményességére. -
#373 ha teged szurnanak le, meg az se lenne vicces
A leszúrás tényleg borzalmas, de az engem nem is érdekel.
Kicsit se.
Én azt hittem, hogy itt most nem a leszúrásról, hanem a körülötte kialakult MÉDIAVISSZHANGRÓL beszélgetünk. És szerintem jól hittem :) -
#372 a rendorseg szerint tobben lattak mar ezt a tarsasagot a hegyen
Ja. Meg TGM szerint is. -
#371 akkor azok tegyenek ellene akik miatt így gondolkodom
vagy az ártatlanok hassanak a balhézókra...bár ez mindenki másra is igaz
sry
-
#370 de ettol ugye azok szenvednek legtobbet, akikre meg nem igaz -
#369 Ja, hát ha így kiterjesztjük, akkor igazad van. -
#368 nem feltétlenül:
nem fizeti az áramot/ezt tudom/, az az előítéletem, hogy a vizet is lopja, a gázt is...
na de tényleg befejeztem.
szemantikai vitába sem akarok belemenni :)
sry -
#367 márpedig én általánosítok, pedig tudom nem lenne szabad...
és ez az általánosításom, ha szétnézek az országban, sajnos helytálló. -
#366 csak ha abbol a tapasztalatbol altalanosit -
#365 "ha személyes TAPASZTALATAIM alapján előítéletekkel nézek pl a velem szemben lakó romára, akkor milyen jogon kiáltanak ki nácinak???"
Ha van személyes tapasztalat, akkor az már nem előítélet.
-
#364 ez most jo vagy rossz?
egyebkent is egy emberrel nem lehetsz eloiteletes, max egy csoporttal szemben -
#363 neki voltak mas dolgai, ami miatt a szememben egy igazi nagy taho paraszt
tlan a taho a legjellemzobb