3178
Tomcat pólóboltja
  • Wolfram
    "El kéne zárni téged valami cigány lakta kerületbe." :O)
    Mindig az ilyenek jönnek a fene nagy mondannivalójukkal, hogy minden ember egyforma, meg ilyesmi. Aztán meg pont ők kategorizálják az embereket.
  • I.C.ram
    Neked igazság... a maradék 6 milliárd embernek baromság. El kéne zárni téged valami cigány lakta kerületbe.
  • AnuluWork #402
    A Moszkván nincs térfigyelő?
  • Wolfram
    "Amikor a cigány hirtelen roppant kíváncsi az idõre, vagy sürgõsen telefonálnia kell, és ezzel hozzád fordul, gyakorlatilag az életedért kell küzdened vele."

Sajna igaza van. Ilyenkor tényleg nem a pontos időre kiváncsiak :o/
  • SoDI---
    úgyis kimagyarázod magad valami hülyeséggel

Az igazsággal :D
  • I.C.ram
    Najó ne menjünk bele, mert úgyis kimagyarázod magad valami hülyeséggel. Nekem ehhez már nincs erőm. Akármit mond neked az ember, te úgyis kitalálsz valami bugyuta indokot a saját igazad támogatására.
  • SoDI---
    nem írtam.
    mikor?
    mit?
  • I.C.ram
    Mondjuk az egész oldalon látszik, hogy nem egy észlény csinálta. Az írások is elég primkók.
  • I.C.ram
    Hát eléggé primitív módon van fogalmazva. Szóismétlesek tömege, felesleges kötőszók használata.
  • I.C.ram
    írtál te ennél sokkal durvábbakat is.
  • SoDI---
    ...nem azért mondom...
  • SoDI---
    Na azért mondom, de ez a mondat a mai levrovjában:

"Amikor a cigány hirtelen roppant kíváncsi az idõre, vagy sürgõsen telefonálnia kell, és ezzel hozzád fordul, gyakorlatilag az életedért kell küzdened vele."

Nem meríti ki erősen az uszítás fogalmát?

Csak mert engem itt mindenki folyton náciz, de ilyet én soha le nem mernék írni!
  • fifi
    azért kétlem hogy a tizenéves romagyerek így fogalmaz... nagyrlsze valszeg hozzáírt
  • SoDI---
    És megszólalt az egyik gyerek, nekünk szólt, hogy mit néztek, és akkor Józsi meg visszaválaszolt, hogy miért nem lehet nézni?

RomaPage cikk

Na ez az, amit én nem mertem volna.
    Aki pedig kérem a vonat alá sétál...
  • I.C.ram
    Persze.... kórházban kijelentette, hogy nem emlékszik már semmire, aztán hirtelen ilyen kis apróságok jutnak eszébe... kamu az egész. Kiváncsi vagyok, hogy vajon ki az elkövető :D Egyre jobban érdekel. Az esélytelen, hogy egy ilyen feltűnő ruhában lévő banda, - ha igaz - ne kerülöjön elő pár napon belül. Sokkal profibb gyilkosokat, rablókat is elfognak hónapokon belül.
  • I.C.ram
    Gyorsan jár az agyad hallod-e.
  • SoDI---
    Mindjárt Fókusz, hosszabb riport vele...

Érdekes lesz, bár sajnos az ari boci szemeit megint kitakarják a tévések. ;)
  • SoDI---
    Különben én értem, hogy miért nem jelentkeznek a tanúk.

Hát a francnak se hiányzik, hogy eljárás induljon az ember ellen, amiért nem segített. Elvileg ugyanis ez az utcán sétálva is kötelességed lenne.
    A törvény szerint...
  • SoDI---
    Ezért ez durva.

Meséli a gyerek, hogy ott vérzett, közben meg az emberek mellette szép lassan komótosan szálltak le. Közben a buszsofőr széééép lassan ballagott hátra, hogy hát mi van. Haver közben próbálta mobilon hívni a menőket... De neki nem akartak kijönni.

Tényleg mintha valami rosszabb vígjáték fekete humora lenne...

Eeez magyarország. :)
  • Trade
    azt kihagytam hogy a MORI VERENGZES
  • Bandee1987
    megnéztem, sztem is érdekes volt, amit mondott...
  • Trade
    Megneztem a videot.
    Havas mondja hogy:milyen tomeghiszteria lett volna ha azt mondjak hogy romak.....
    Raneztem a masnapi blikkre a fantomkepekre.
    Fekete feher kepek volt de akkor mondtam hogy az egyik bizos cigo volt a!
  • SoDI---
    Ehelyt nyilvánosan fogadást ajánlok.

5 ezer forintba, hogy május hónapban nem fog a rendőrség vádemelési javaslattal egyetlen neonácival kapcsolatban sem továbbítani az ügyészségre semmit!

Állod?
  • SoDI---
    Azt írják, hogy a rendőrség -idézem- "kiemelten nagy erőkkel" keresi már egy hete az elkövetőket.

Most őszintén: te nem érzed röhejesen szánalmasnak, hogy ez idő alatt mindössze egy regényújságba illő groteszk grafitskicc, és TALÁLOMRA néhány bőrfejű begyűjtése tellett tőlük?

Mégis csak a város legforgalmasabb részén történt az eset, egy tömött buszon.

Innentől az lenne a normális, ha még aznap este rács mögött vannak az elkövetők szerintem. Minden ettől különböző szerencsétlenkedés olyan elkeserítő, hogy már vicces.
  • Mike at home
  • SoDI---
    Továbbra se találja a rendőrség azt a csoportot, amelynek az egyik tagja karddal megszúrt egy roma fiút. A szemtanúk szerdán nem ismerték fel az elkövetőket azokban a férfiakban, akiket a rendőrség állított elő.

Micsoda MEGLEPETÉS!

Nem találják Hófehérkét és a hét törpét!
    Micsoda váratlan fordulat, halljátok! :D
  • SoDI---
    Aki utálja Tomcat-ot, az nézze meg ezt a videót!

Ma reggel a Mokka vendége volt, és egész jól elbeszélgetett a Havasékkal.

Nekem tetszett a beszélgetés.
  • Mike at home
    akkor megsem rad utaltam
  • Wolfram
    Kiváncsi leszek a perekre és főleg azok eredményességére.
  • SoDI---
    ha teged szurnanak le, meg az se lenne vicces

A leszúrás tényleg borzalmas, de az engem nem is érdekel.
    Kicsit se.

Én azt hittem, hogy itt most nem a leszúrásról, hanem a körülötte kialakult MÉDIAVISSZHANGRÓL beszélgetünk. És szerintem jól hittem :)
  • SoDI---
    a rendorseg szerint tobben lattak mar ezt a tarsasagot a hegyen

Ja. Meg TGM szerint is.
  • fifi
    akkor azok tegyenek ellene akik miatt így gondolkodom
    vagy az ártatlanok hassanak a balhézókra...bár ez mindenki másra is igaz

sry

• Mike at home
    de ettol ugye azok szenvednek legtobbet, akikre meg nem igaz
  • Voltan
    Ja, hát ha így kiterjesztjük, akkor igazad van.
  • fifi
    nem feltétlenül:
    nem fizeti az áramot/ezt tudom/, az az előítéletem, hogy a vizet is lopja, a gázt is...

na de tényleg befejeztem.
    szemantikai vitába sem akarok belemenni :)

sry
  • fifi
    márpedig én általánosítok, pedig tudom nem lenne szabad...

és ez az általánosításom, ha szétnézek az országban, sajnos helytálló.
  • Mike at home
    csak ha abbol a tapasztalatbol altalanosit
  • Voltan
    "ha személyes TAPASZTALATAIM alapján előítéletekkel nézek pl a velem szemben lakó romára, akkor milyen jogon kiáltanak ki nácinak???"

Ha van személyes tapasztalat, akkor az már nem előítélet.

• Mike at home
    ez most jo vagy rossz?

egyebkent is egy emberrel nem lehetsz eloiteletes, max egy csoporttal szemben
  • Mike at home
    neki voltak mas dolgai, ami miatt a szememben egy igazi nagy taho paraszt

tlan a taho a legjellemzobb