3178
Tomcat pólóboltja
  • Mike at home
    szerintem meg egyaltalan nem vicces ha egy 15 eves gyereket karddal atszurnak a 21-esen, megha cigany mindketto, akkor is
  • Mike at home
    "Bibibibi!!!

Nekünk volt igazunk!

Neked meg neeeeem! Bibibiiiii!!! "

hat ez tenyleg csak egy arnyalat
  • Mike at home
    igen? sohasem gondoltam hogy rasszista oka lett volna, vagy hogy nacik voltak
    mikor mondtam en ilyet? legyszi idezd mar fel

amire ingerulten reagaltam, az az, hogy egy banda voltak, egyutt mentek lopni
  • SoDI---
    akkor olvasgass mar vissza, miben adtam igazat TGM-nek, es ha megtalaltad, szoljal

Legyen igazad, árnyalatokról vitatkozunk. Szerintem az a tény, hogy pont az ellenkezője bizonyosodott be, annak mint amiről a ballib sajtóban firkált mindenki; elég nyomós érv ahhoz, hogy most jót röhögjek az egész miskulancián.

Így visszagondolva még viccesebb a Hófehérkés vicc :-)
  • SoDI---
    Meglett májusban, de nem a náci banda.
    Jó, mindegy, akkor legyen döntetlen ;)

anno mondtam is, hogy az anyja szerint sem

Ez igaz. Ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon ingerülten reagáltál, valahányszor valaki beírta, hogy ezek a náci támadók csak valami mesebeli lények lehetnek.

Az a tény, hogy cigány a támadó szerintem sokkal erősebb dolog, mint hogy "nem volt rasszista indíték". Majdhogynem az ellenkezője :D
  • Mike at home
    hat szerintem meg ennek ehhez semmi koze
    persze azert osszeeskuves elmelet rulez, tudom

politikat meg folytasd csak nyugodtan nelkulem, legalabb neked is lesznek olyan szep felkialtojeleid, mint Sodinak
  • Mike at home
    igen? akkor olvasgass mar vissza, miben adtam igazat TGM-nek, es ha megtalaltad, szoljal

nem figyelsz sohasem, az a te nagy bajod
  • AnuluWork #437
    K.

De te is tudod, hogy ez politika volt.

Valahogy túl sokat beszéltek az érettségiről és egy bizonyos párt, bizonyos miniszteréről.
  • SoDI---
    mi a francban?

A következő dolgokban:

1-) Nem volt semmi féle neonáci banda, se rasszista indíték.
    2-) Az egész szimpla cigányok közötti veszekedés volt.
    3-) Budapesten nem létezik az a militáris alvilág, amiről TGM beszél.
    4-) A neonácik Magyarországon nem erőszakosak, és nem veszélyesek, pont le vannak szarva, mert kurva kevesen vannak (ezt a véleményt még a Nemzetbizonsági Hivatal is osztja)
  • Mike at home
    meglett majusban? meg
    a fasisztazas meg max teged erdekelt, anno mondtam is, hogy az anyja szerint sem, de latom neked ez megint kiesett abbol az okos kis fejecskedbol

ezert is mondtam Sodi, RAD KAR az idot pazarolni
    nem vagyunk egy szinten
  • Mike at home
    egyik sem
    de ne keverd ide a politikat pls
    van eppen eleg semleges hirszolgaltato is
  • Mike at home
    mi a francban?
    neked szelektiv a hallasod, szelektiv az agyad
    akarcsak a nacik eseteben
  • AnuluWork #432
    Ok. A jövőben csak Népfasza és Néphazugság.
  • Mike at home
    MNO-t ne linkeljunk ide, ha mod van ra
  • Mike at home
    mindahanyan voltak

mondjuk a te agyad mindig igy mukodott
  • Mike at home
    marhara
    lopni mentek, igaz?
  • AnuluWork #428
    Hárman a kissrácék voltak, akit megszúrtak, bár ők kettőről regéltek, de egy interjúban valahogy lett egy harmadik is. Gondolom ott gondolkodott el a rendőrség, hogy vmi nincs rendben ... :)
  • SoDI---
    [epp iment hallgatott hireket a radioban]

Bibibibi!!!

Nekünk volt igazunk!

Neked meg neeeeem! Bibibiiiii!!!

Kár, hogy nem álltad az 5000 forintos fogadási ajánlatomat, amit a nyomozással kapcsolatban tettem... :)
  • Punkerwork
    nem valószínű, csak 3-an voltak a cigányok csak falkában bátrak.
  • SoDI---
    TOMCATNEK IGAZA VOLT! :D

Szó szerint!!
    Én most gratuláltam neki levélben :-)

"Különben GRATULA!
    Szó szerint igazad volt a Józsika megszurkálását illetően.
    (...)
    TGM most rohadtul nevetségessé tette magát a nagy nácizással, úgy néz ki. :-)
    "

Tényleg cigányperpatvar volt az egész. Egymást közti belterjes balhé.
    Mi nyertünk, akik erre tippeltünk. ÉLJEN :D
  • fifi
    annyi a lényeg hogy Józsika és cimborái óriásit hazudtak valószínűleg az országnak... Nagy az esély hogy ők szóltak be először/értsd:kötekedtek/
  • SoDI---
    Na látod!

Mivel nem rabolsz ki senkit; így senki se fog karddal önbíráskodni feletted.
  • AnuluWork #422
    Miért is?

"Roma volt a leszúrt roma fiú támadója
    2005. május 20. 12:30

MNO
    A BRFK mai sajtótájékoztatóján megerősítették: „Roma származásúnak vallja magát a 17 éves törökbálinti G. M., aki megalapozottan gyanúsítható a 2005. május 8-án Budapest II. kerületében történt támadással, melynek során karddal szúrtak meg egy 15 éves budapesti fiatalembert."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy hagyományőrző társaság utazott azon az autóbuszon, ahol a bűncselekmény történt. A fakardokat, fapajzsokat viselő csoport tagjai közül egyedül a Mortimerként ismert G. M.-nél volt eredeti fegyver. A társaság öltözéke miatt a csoporttal szóváltásba keveredett egy háromfős, roma fiúkból álló társaság. A csoport egyik tagjának vallomása szerint néhány szavas vita után az elkövető kardjával megszúrta a 15 éves, szintén roma származású P. Józsefet. Az ügyben vizsgálatok, kihallgatások folynak, a társaság tagjai közül nem sikerült mindenkit azonosítani – hangzott el a sajtótájékotatón.

Emlékezetes: a fővárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévő megállóban egy hatfős, katonai jellegű ruhát viselő társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte őt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevői a budapesti Moszkva térről a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt annak ellenére, hogy a rendőrség nem látta bizonyítottnak a rasszista indítékot. Rasszista bűncselekményről beszélt a parlamentben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)"

Ráadásul nem is tudtam, hogy Tamás Gáspár Miklós volt az:

(Törökbálinti G. M.)
  • fifi
    mondjuk nem értem a páhuzamot a "romának vallja magát" és a "hagyományőrző csoport éles fegyverekkel" között
  • fifi
    miért is?

igazat írt, semmiféle katonia csoport nem volt...
  • Bandee1987

"A rendőrség egy 17 éves törökbálinti középiskolás fiút gyanúsít azzal, hogy csaknem két hete megszúrt egy 15 éves roma fiút egy budapesti buszon. A támadó magát szintén roma származásúnak vallja."

mtv.hu
  • Mike at home
    No, tomcat bekaphatja

[epp iment hallgatott hireket a radioban]
  • Bandee1987
    Tessék, itt a nagy rasszizmus. Ennyit a cigányokról...
  • AnuluWork #416
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :)
  • AnuluWork #415
    Roma származású a tizenöt éves roma fiú támadója
    2005. május 20. 9:37

MNO
    Elfogták a múlt héten karddal átszúrt roma fiatalember támadóját, aki szintén roma származású – értesült a Hír Televízió. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Az ügy részleteiről ma délelőtt tartanak sajtótájékoztatót.

Emlékezetes: a fővárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévő megállóban egy hatfős, katonai jellegű ruhát viselő társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte őt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevői a budapesti Moszkva térről a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)

• fifi
    ettől függetlenül nem szeretném, hogy vmi haragosom úgy önbíráskodna felettem hogy leszúr egy karddal... bár én nem is rabolok ki senkit :)
  • SoDI---
    Az, hogy a tizenöt éves fiú előélete esetleg nem makulátlan "a jelen ügy szempontjából mellékes" - mondta Tóth Gábor.

Dehogynem.
    Biztos csak bosszút állt a kardos gyerek, mert Józsika az aranyos boci szemeivel kirabolta valamelyik nap.

Innentől egyéni habitus kérdése, hogy a történetben kire kell haragudni.
  • SoDI---
    Bár gondolom, Mike-on kívül ez valójában senkinek sem okoz különösebb meglepetést.

"Mármost hajlok a feltételezésre, hogy az ártatlan pici cigánygyermek is ilyesfajta zsarolást követett el. A jó százkilós pici babatestét elnézve nem is lepõdnék meg."

LOL!
  • SoDI---
    A lekardozott cigánygyerek körül pillanatnyilag csitulnak a kedélyek, bár a Magyar Nemzet rendõrségi forrásokra hivatkozva közölte, hogy a pici ártatlan babuci ellen történetesen zsarolás miatt eljárás folyik.

HEHE

Hogy megint magamat ismételjem: MICSODA MEGLEPETÉS!

Halmozódnak a váratlan fordulatok.
  • zero_cool51
    király ez az oldal, de nincs véletlenül valamilyen másik oldal is?
  • SoDI---
    fiú megbámulta őket szokatlan öltözékük miatt. A rendőrség jelenleg katonai csoportosulásokkal, harci szövetségekkel és szerepjátékos társaságokkal veszi fel a kapcsolatot

LOL! :D
  • SoDI---
    Megduplázta a BRFK a nyomravezetői díjat a május elején megszúrt roma fiú ügyében. Az eddigi félmillió helyett egymilliót adnának egy használható információért a rendőrök.

Akár négyzetre is emelhetik, nemlétező embereket akkor sem fognak tudni elfogni.
  • Davidus
    Minden ember egyforma. Ha te is a putriban nőnél fel cigányok között te is olyan lennél mint ők. Ha a cigány a szomszédodban nőne fel olyan lenne mint a szomszéd gyerek.
  • SoDI---
    El kéne zárni téged valami cigány lakta kerületbe.

Ez anyáméknak volt a nagyon fasza ötlete. Mondta, hogy milyen jó a megboldolgult nagypapám régi lakása a Király utcában, mert majdnem 30 négyzetméterrel nagyobb, mint az enyém.

De mondtam neki, hogy ez hülyeség.

Lakni tudni kell.
  • Bandee1987
    olvassátok el a mai blogot, sztem érdekes, amit mond.