3178
Tomcat pólóboltja
  • Tetsuo
    Nna ennyit a rasszizmusról. LOL Ezek 1mást szurkálják, sztán a fehérre kenik. Akkor ki a rasszista?!
    Elegem van már..!
  • SoDI---
    Arról van szó, hogy Punkerwork-nek (#451) tökéletesen igaza van abban, hogy ez a folyamatos hangulatkeltés -amivel bűnözők jogvédői politikai eseményt csinálnak olyan ügyekből is, ahol nagyon nem kellene- erősen felháborító, és éppen ezért a józan többségnek ki kell végre állnia, és elmondania, hogy ebből egyszer és mindenkorra elege van.
    Senki se hiszi már el, hogy nemlétező fantomoktól való megfoghatatlan félelem kell, hogy irányítsa az életet. Vannak ennél fontosabb dolgok is. Az emberek itt nem fognak félni, és nem azért, mert bátrak, hanem azért, mert nincs mitől, nincs mi ellen tiltakozni, max. azok ellen, akik szerint van mi ellen.
  • SoDI---
    Mondjuk valami ilyesmit hogy .
  • Aramir
    Milyen pólót vesztek majd fel? :)
  • SoDI---
    Különben nagyon jó ötletnek tartom azt a tüntetést, amin Tomcat gondolkodik. Olyannyira, hogy nem szervezi meg mondjuk jövő szerdáig más, hát úgy éljek; megszervezem én magam.
  • Bandee1987
    Mer ugyebár a cigányok nem szokták egymást gyilkolni....

Én a köv esetről hallottam:

Haverom ment haza (pest megyei településre, most nem nevezem meg), és a vasútállomástól nem messze látja, hogy az egyik cigók lakta ház körbe van keritve, le van zárva a környék egy része, egy rendőr is ott van. Odamegy, megkérdezi, mi folyik ott, mire a rendőr nevetve odasúgja neki:
    - Hihi, a cigányok épp irtják egymást....

Jó, most az egy dolog, hogy a rendőrség nem avatkozott be, de azért látszik, hogy a cigányok mennyire is utálják egymást néha...
    Képesek 100 ft-ért megölni egymást, és akkor még a gyerek apja mondja, hogy elárulta a saját fajtáját az elkövető...

Sajnos nevetnem kell ezen a kijelentésen...
  • ibizaaa
  • I.C.ram
    lol ez a józsika! Rádióban volt ma egy elő beszélgetés vele. először aztmondta hogy csak arra emlékszik, hogy hosszú haja volt, és nem tudja, hog volt-e copfja, aztán azt mondta, hogy csak arra emlékszik, hogy copfja volt... :D Tisztán lehetett hallani, hogy az anyja súgja neki a válaszokat, rá is kérdezett a rádióriporter, hogy ki súg, erre meghökkent józsika, és mondta, hogy az anyja :D

Ja meg azt kérdezték, hogy cigánynak nézett-e ki az elkövető, erre józsika azt mondta, hogy inkább csak szoláriumos bőre volt :DDDD lol Ennyit az egész cigány pereputtyról.
  • SoDI---
    TV2, Józsika apja:

"Megborzongok, hogy cigány ember ilyet csinál. ELÁRULTA A FAJTÁJÁT!"

LOL!
  • SoDI---
    Én most már csak azt nem értem, hogy mégis akkor mi alapon beszélt arról még napja TGM (megvan a videó), hogy "fekete bakancsos, fehér cipőfűzős, paramilitáris" fickó volt a támadó :-))
  • Wolfram
    Tomcat: "szerintem bizony nem volt ott semmiféle skinheadbanda, hanem ismét a cigányok legendás mesemondó képességével állunk szemben. A két cigánygyerek összekapott valamin (...) és az egyik belevágta a szamurájkardot a másikba"
    Origo: "Elfogta a rendőrség azt a fiatalembert, aki május 8-án karddal szúrt le egy 15 éves roma fiút a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében. Az üggyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón közölték: a 17 éves támadó is cigány származásúnak vallja magát"
    Ok, hogy nem szamurájkard, de akkor is. Az egyik roma gyerek leszúrta a másikat. Erre mindenki összefutott, fasisztákat és neonácikat emlegetett. Politikusok sipákoltak, stb.
    Ezért van az, hogy már hitelesebbnek tartok egy szubjektiv bloggot, mint a magyar sajtót.
    Ide jutottunk.
  • Bandee1987
    valszinuleg tapasztalatból mondja...
  • SoDI---
    Na, Tomcat megint hozza a formáját.

"... babuci megfenyegette õt, hogy nyakonszúrja, mire az gondolkodás nélkül lebökte a karddal"
    (...)
    "Mindenesetre nem kell csodálkozni, hogy a szerepjátékos gyerek azonnal szúrt. Én magam is azt írtam néhány napja, ha egy cigánygaleri leszólít, pláne ha kötekszik, azonnal ütni kell, mert azok nem beszélgetni akarnak. Ennek a Mortimer fedõnevû szerepjátékos csókának mondjuk lehetett volna annyi esze, hogy nem szúr, hanem maximum összevagdossa a tetvest, abból nem lett volna ekkora balhé, de azért nem várhatjuk el minden tizenévestõl, hogy ne essen pánikba, ha egy hírhedt galeri beleköt és életveszélyesen megfenyegeti. "

Hát, gyerekek, hogy mást ne mondjak, ezek megint csak olyan dolgok, amit én sose mernék leírni.
    Úgyhogy ez ismét egy nagyon jó példa azoknak, akik engem próbáltak valaha is itt lenácizni...
  • Bandee1987
    biztos sokat szolizik a csávó
  • SoDI---
    Azért az elkövető szééép barna bőrét nehezen tudná megmagyarázni :D
  • Aramir
    Majd jön TGM, azt megmondja, hogy a rendőrség hazudik :D
  • SoDI---
    Bocs a linkelésért, de mindeképp nézzétek meg a videót.
    Interjú Józsikával, plusz mutatják a szirkálót is benne.
  • SoDI---
    Józsika szerint Mortimer nem roma

Hívjunk antropológust. ;)

Rendőrségi forrásokból származó információk szerint az elkövető valóban roma származású (videó)
  • Dynamic
    Mondjuk még az sem biztos, hogy tényleg roma volt a kardos gyerek.Én is mondhatnám, hogy roma vagyok, ezután nem foghatnák rám, hogy rasszista vagyok és mindjárt könnyebb helyzetbe kerülnék.
  • SoDI---
    Kíváncsi vagyok hogy fogja ezt kimagyarázni

Ez egyébként olyan jellemző Magyarországra!
    Történik valami, és ugyanabban az eseményben mindkét szembenálló oldal a saját igazát látja. :-)
  • SoDI---
    - Tény, hogy annak ellenére, hogy ez bizonyult igaznak, nem lehet ebben a városban minden nap összefutni fakardos emberekkel; nekem legalábbis sose sikerült. Itt tényleg én is tévedtem egy nagyot, mert ezt az RPG dolgot nevetségesnek gondoltam.
    - Ha nem is galeriben járnak, de egymást szurkálják.
    - A lopás dolgot én már első olvasatra csak egy viccnek olvastam.
  • Trade
    miert?
  • Punkerwork
  • I.C.ram
    majd TGM meg Albert kijelenti, hogy jajj már a cigányokat is elcsábították a szélsőjobbos szervezetek!
  • Ronny
    Nekem ebből az jött le, hogy szemét mocskos politikusok:)
  • Trade
    en orulok annak hogy nem jobb ember volt az elkoveto.
    a dzsipok meg majd elintezik egymas kozt egy "ejnye bejnye jovannal"
  • Dynamic
    Miben volt igaza?Mit is írt?
    -A feltételezett szerepjátszókör egy röhej, ilyet nem látni Bp. utcáin
    -A cigányok EGYMÁST szurkálták össze(tehát egy galeriben lévő emberek)
    -mert összevesztek a lopás után

Jelöld már meg ebből melyik volt az igaz!
    Balfék Tomcat barátunk ezt is benézte és ismét közismert cigányellenes előítéletéről ill. cigányutálatáról tett tanúbizonyságot.Kíváncsi vagyok hogy fogja ezt kimagyarázni, de minimum illene bocsánatot kérni, ha már nyílvánosan minden alap nélkül köpköd.
  • SoDI---
    vettem, oké, bocs.
    csak nagyon megörültem a hírnek. :)
  • Punkerwork
    Sodi, vagy normálsian írsz vagy kiváglak innen a pics@ba szóltam már párszor hogy nem a gumiban vagy, ha képtelen vagy elfogadni ezt akkor nincs itt rád szükség!
  • SoDI---
    Különben valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy mi a franc az a "hagyományörző szerepjáték", mert nekem fingom sincs róla.
  • SoDI---
    Azt különben meg én nem mondtam soha, hogy "együtt mentek lopni". Egyértelmű volt ugyanis, hogy ez csak egy vicc.

ha neked oromet okoz, hogy TGM bebukta, hat orulj
    nekem meg az okoz oromet, hogy tomcat bebukta
    tehat, oruljunk ketten :)

Erősen nézőpont kérdése, hogy minek kell most örülni, de ha mindkettem örülünk, az csak jó lehet, úgyhogy maradjunk ennyiben akkor.
  • Mike at home
    jogos
    TGM masok szenvedeseibol akart maganbak pol. toket kovacsolni
  • Mike at home
    erdekes, hogy mindig akkor derul vmirol ki, hogy csak vicc, amikor kiderul, hogy nem volt igaz
  • Punkerwork
    szerinted vicces az hogy egy egyszerű köztörvényes büncselekmény miatt politikai tüntetést csinálhatnak? szerintem szégyen hogy ilyen viszonyok között kell élnünk :(
  • Mike at home
    mondjuk az sem igaz, hogy nincs rasszizmus Mo-n, mert van
    max az idozites nem tul szep
    mondjuk TGMrol is megvan a velemenyem
  • SoDI---
    amire ingerulten reagaltam, az az, hogy egy banda voltak, egyutt mentek lopni

Ez egy vicc, ezt a mondatot szerintem senki se gondolta szó szerint.
  • SoDI---
    Attól még nem vicces, hogy cigány mindkettő.
    De attól már igen, hogy liberális tüntetés lett belőle a rasszizmus ellen. :-)

Attól viszont NAGYON :)
  • Mike at home
    az TGM maganszama volt
    tolem azt csinal amit akar
    ha neked oromet okoz, hogy TGM bebukta, hat orulj
    nekem meg az okoz oromet, hogy tomcat bebukta
    tehat, oruljunk ketten :)
  • Mike at home
    es mindezt fenyes nappal

az hoigy a tema kapcasan ki mire, kinek a hatan maszott fel, az reszemrol indiferens

azt allitani, hogy en igazat adtam volna TGM-nek, meg a fasisztazoknak, az meg hazugsag

na ennyit errol
  • SoDI---
    Jó, persze, Te a hétköznapi életet sokkal reálisabban látod, mint TGM, de CSAK mert fiatalabb vagy.

Rá viszont senki se figyelne, ha nem lenne végzetesen primkó ("a rendőrtiszt hazudik", "leszúrták a fasiszták", stb...)