3178
Tomcat pólóboltja
  • fifi
    index:
    "Patai József ellen 2004 januárban emeltek vádat. A hétfőn közzétett vádirat szerint a fiatalkorú gyanúsított 2003 nyarán egy késsel a kezében arra kényszerített egy bizonyos K. Kirillt, hogy biciklijét adja oda neki, illetve adjon el egy walkmant tartalmazó táskát és egy pénztárcát, a kapott pénzt, pedig ugyancsak adja át neki. "

:)))) seggfej

• SoDI---
    Komolyan mondom, mint valami rossz kabaré :D
  • Aramir
    LOL
  • SoDI---
    Találtam még egy ellentmondást:

Az átszúrt roma fiú anyja (...) arról sem tud, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság eljárást folytatna ellene.
    HírTV.

Patai Józsefné (...) elmondta, a két ügynek semmi köze egymáshoz, és nem is érti, hogy "került ez ide".
    Index

Ez egy vicc. Jól van, hogy hazudnak, de legalább tartsanak ki egy hazugság mellett :D
  • Aramir
    Vagy csak számolni sem tudnak :P
  • SoDI---
    13 évesen

Nem, nem 13 évesen.
    Éppen most mondták a HírTV-n, hogy még az is hazugság volt, hogy Józsika 15 éves! Ugyanis valójában 16 éves! :)
    Még ebben sem voltak képesek igazat mondani! :D
  • SoDI---
    Ez szerintem simán mehetne a szánalmas.hu-ra:

Patai Józsefné, akinek egy korábbi nyilatkozata szerint Józsika "nem az a késes típus", elmondta, a két ügynek semmi köze egymáshoz, és nem is érti, hogy "került ez ide".

Mert mit is mondott ugyanez a nő a TV2 Naplójában tegnap este:
    "Egy cigány nem fog a kezébe kést. A cigányok még a tűtől is irtóznak."

Alig van öt percenként ellentmondás, ha Józsikáék megszólalnak :D
  • Punkerwork
    azért nem, de ha tudja hogy amint 18 éves lesz felköthetik talán 2* is meggondolná a dolgot.
  • fifi
    na ezért talán még nem...
  • Punkerwork
    13 évesen na ezért kéne a halál büntetés!
  • SoDI---
    Másfél évvel ezelőtt zsarolás miatt emeltek vádat a két héttel ezelőtt leszúrt Patai József ellen, derült ki a Fővárosi Bíróság vádirat-ismertetéséből.
    (Index)
  • maozedong
    utolsó mondatban minden benne van :D
  • SoDI---
    De még a szülei is! Öt percenként mást mondtak még a tévékamerák előtt is :D
  • I.C.ram
    vérében van
  • SoDI---
    HEHE!!

Az RTL KLUB úgy tudja, hogy a megszúrt fiú, és barátai többször, és több helyen megváltoztatták a vallomásukat. (HEHE) Mindeközben a támadó, és barátai végig ugyanazt mondták.

Vagyis ma végképp bebizonyosodott, hogy Józsika bizony hazudik.
  • SoDI---
    Na, megvan az én kedvezményezettem.
    A Collegium Martineum Alapítvány javára ajánlom fel a "nyereményt".
  • Punkerwork
    4-5 sort visszaolvasni tényleg nehéz :)
  • Bandee1987
    hupsz, lentebb ott van már a cucc, csak nem vettem észre, sry :)
  • Bandee1987
    "Most pedig egy olvasóm érdekes fogadást ajánl.

Nincs nagyon eszed. Úgyhogy FOGADÁST AJÁNLOK... Mert, hallod, az valami baszott komoly per lesz az a Horváth Aladár ellen. Behív a csóka valami szociológus szakértőt az ELTE-ről, aki majd szépen elmagyarázza, hogy utána kéne olvasni a dolgoknak, a bíróság meg szépen kimondja, hogy nektek pedig meg kéne tanulni a magyar nyelv szabályait, hogy mit is jelent egy-egy mondat. Ezt most kivételesen teljes nevemmel vállalom: 30 ezer forintba fogadok, hogy valami ilyesmi lesz a per vége, ha lesz per. Ha jogerősen bármit is nyertek ellene amiatt a mondat miatt, hát komcsira jelentkezhetsz nálam, én 8 munkanapon belül kifizetem. By SoDI (Kiss Endre Farkas)

Nos, kérem, mindenki hallotta, ugye? Barátunk harmincezer forintba fogadott velem, én pedig ezt ezennel elfogadom. Ha tehát Horváth Aladárt megbasszák rasszista uszításért, jön nekem 30 pénzzel, ha megússza, akkor én neki. Ezennel kijelentem mellesleg, hogy ha én nyerek, a pénzt a Noé Állatvédõ Alapítványnak fogom adni. Legyen valami haszna is annak a büdös cigánynak. "

[forrás blog.tomcatpolo.hu olvasói levelek rész]
  • AnuluWork #511
    Késsel fenyegetőzött a megszúrt roma fiú?
    Lamperth nem indít hadjáratot a hagyományőrzők ellen
    2005. május 22. 20:06

MNO
    Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a magát romának valló fiatalembert, aki két hete karddal ledöfött egy 15 éves roma fiút a Moszkva téren. Az egyik kereskedelmi televízió úgy tudja: a gyanúsított azt vallotta, hogy az áldozat életveszélyesen megfenyetette, majd egy késsel megindult felé a buszon.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 17 éves, magát romának valló fiút, aki egy karddal életveszélyesen megsebesített egy 15 éves fiút a 21-es buszon. Az RTL Klub információi szerint G. Mortimer rendőrségi vallomásában azt állította, áldozata megfenyegette, hogy elvágja a torkát, majd egy késsel a kezében meg is indult felé a buszon. A kereskedelmi televízió úgy tudja: ugyanezt vallották a fiú 15 éves barátai is. A gyanúsított a kardot illetően azt mondta: a játékhoz használt fakardok közül vette elő, és nem az övé volt. A gyanúsított ügyvédje szerint elképzelhető, hogy önvédelemre hivatkoznak majd. A televízió azt is tudni véli, hogy a fiatalember – aki egyáltalán nem hasonlít a közzétett fantomképre – muzsikus cigány családból származik.
    Az RTL Klub értesüléseit a Legfőbb Ügyészség szóvivője nem tudta megerősíteni a távirati irodának.

Mint azt már megírtuk, a vádlott ügyvédje a meghallgatás előtt úgy vélekedett, hogy semmi nem indokolja a fiú előzetes letartóztatásba helyezését, hiszen büntetlen előéletű. Ilosvay Katalin azt is hozzátette: nem áll fenn továbbá az összebeszélés, a tanú befolyásolásának veszélye, mivel társait, akik a bűncselekmény elkövetésekor vele voltak, már kihallgatták, ezért a szökés, elrejtőzés veszélye sem valós.

G. Mortimer egy nem jegyzett hagyományőrző társaság tagjaként társaival éppen harcművészetet gyakorolni igyekezett a Normafához, mikor a bűntényt elkövette. Lamperth Mónika belügyminiszter a távirati irodának ma kijelentette: azért, mert valaki egy hagyományőrző csoportban tölti az idejét és bűncselekményt követ el, nem lehet a hagyományőrzők ellen „hadjáratot indítani".
  • SoDI---
    A blogrészben különben hozza a formáját továbbra is.

"Mortimer szabályosan, becsomagolva vitte magával fegyverét - ami mellesleg nem is kard volt, hanem egy bajonett - és mielõtt használta volna, figyelmeztette Patait, hogy "ettõl féljen." De hát, mint tudjuk, a cigány nem ért a szép szóból. A Moszkva tér kötekedõ császárát jól lépen kellett szúrni, hogy vegye már észre magát. Csak azt sajnálhatjuk, hogy nem fordult fel helyben."

Jóó'van...
  • SoDI---
    Nekem is illendő lenne nyerés esetére egy alapítványnak felajánlani a pénzt.
    Mindjárt nézek is valami, a romák integrált oktatását támogató karitatív cuccot :D

Attól asszem fő majd a feje, hogy ilyet kell fizetnie :D
  • SoDI---
    Figyelem! Tomcat állja a fogadást, amit ajánlottam neki!!

"Most pedig egy olvasóm érdekes fogadást ajánl.

'Nincs nagyon eszed. Úgyhogy FOGADÁST AJÁNLOK... Mert, hallod, az valami baszott komoly per lesz az a Horváth Aladár ellen. Behív a csóka valami szociológus szakértőt az ELTE-ről, aki majd szépen elmagyarázza, hogy utána kéne olvasni a dolgoknak, a bíróság meg szépen kimondja, hogy nektek pedig meg kéne tanulni a magyar nyelv szabályait, hogy mit is jelent egy-egy mondat. Ezt most kivételesen teljes nevemmel vállalom: 30 ezer forintba fogadok, hogy valami ilyesmi lesz a per vége, ha lesz per. Ha jogerősen bármit is nyertek ellene amiatt a mondat miatt, hát komcsira jelentkezhetsz nálam, én 8 munkanapon belül kifizetem. By SoDI (Kiss Endre Farkas)'

Nos, kérem, mindenki hallotta, ugye? Barátunk harmincezer forintba fogadott velem, én pedig ezt ezennel elfogadom. Ha tehát Horváth Aladárt megbasszák rasszista uszításért, jön nekem 30 pénzzel, ha megússza, akkor én neki. Ezennel kijelentem mellesleg, hogy ha én nyerek, a pénzt a Noé Állatvédõ Alapítványnak fogom adni. Legyen valami haszna is annak a büdös cigánynak.[/i]"

HEHE, király!
    Már zsebemben érzem a pénzét!
  • SoDI---
    Nem én voltam!
  • SoDI---
    Fenyegetés
    Az RTL Klub kereskedelmi televízió vasárnap esti híradójában arról számolt be: információi szerint a 17 éves gyanúsított rendőrségi vallomásában azt állította, áldozata megfenyegette azzal, hogy elvágja a torkát, és utána egy késsel a kezében meg is indult felé a buszon. A csatorna úgy tudja, hogy ugyanezt vallották a fiú 15 éves barátai is. Az RTL Klub információja szerint a 17 éves fiú azt mondta, hogy a kardot a játékhoz használt fakardok közül vette elő, és nem az övé volt.

A műsor beszámolt arról is, hogy a 17 éves gyanúsítottnak soha nem volt dolga a rendőrséggel, míg a 15 éves áldozat ellen - a televízió információi szerint - rablás és zsarolás gyanújával nyomoznak a II. kerületben.

hehee
  • fifi
    no ezt azért felesleges így számítgatni...
    ezt nem tudhatod.

de Józsika ezt szépen bukta, nem is baj...
  • SoDI---
    Különben Józsika barátja is azt vallotta, hogy a haver már éppen állt volna fel, amikor Mortimer átszúrta.

Szal tényleg valószínű, hogy ha Mortimer nem szúr, akkor őt szúrja meg a Józsika. Nagyon, nagyon valószínű.
  • SoDI---
    Nem csak Mortimer mondta ezt, hanem a társai is ezt vallották.
    Egymástól teljesen függetlenül!

Na most a hülyegyerek Józsika, meg a 13 éves haverjának a szava áll szemben egy busznyi tanuéval :D

Szal, ebből már nem lesz aljas indok, az már szent :D
    Lesz itt erős felindultság, ijedtség, minden hasonló...
    Bár sajnos az önvédelem (annak ellenére, hogy ez történt) nem állja meg a helyét, ugyanis Magyarországon arányosnak kell lennie az ellentámadásnak és a támadásnak. Na más most egy vesekéselés nem arányos egy teljes testátszúrással.

Vagy talán mégis? ;)
  • Aramir
    Ez kezd egyre cifrább lenni :)
    Ezt amúgy ki mondta? Mortimer állítja, vagy Józsika vallott?
  • SoDI---
    Most mondták az RTL KLUB-on, hogy kiderült, hogy késsel fenyegette Józsika a Mortimert, oszt a cigaja ezért lett ledöfve.

Nem kell késsel fenyegetőzni, kérem!!!

Meg is érdemelte a kardot!
  • Bandee1987

Egyetlértek. A többi kisebbséggel miért nincs ennyi baj? Azok hogyhogy nem tüntetnek? Azokat hogyhogy nem utálják annyian?
  • fifi
    no igen, azt hangoztatják, hogy nem akarnak olyan országban élni, ahol rasszizmus van... hát akkor...én nem fogom útjukat állni.
  • BADE
    Ha valami nem tetszik a cigányoknak nyugodtan el lehet takarodni az országból!!!
  • SoDI---
    Tomcat bazzeg egy fasz, úgyhogy ma vállaltam, hogy 30 ezer forintot fizetek neki, ha tényleg pert nyernek a Horváth Aladár ellen.
    Nem nagyon kockáztatok ezzel semmit IMHO
  • Nyiri
    Az indextol sokszor rosszul vagyok. Minden fikaznak es tudatlanul lokik a sodert.
  • SoDI---
    Társát? Mitöl társa bazdmeg?

Hát attól, hogy fajtársa, bazmeg. ;)

Nekem ez az Index cikkcím külön tetszett :D
  • Davidus
    Azért megértem a cigányokat hogy mindent ilyen érzékenyen reagálnak le.
    Itt van pl az index cikkének a címe: 17 éves roma fiú szúrta át karddal társát a 21-es buszon

Társát? Mitöl társa bazdmeg?
  • SoDI---
    Tessék nyugodtan nevetni! (TGM)
  • SoDI---
    Valakinek a felelőtlen viselkedése ismét bebizonyította: számára semmi sem szent, ha kicsinyes politikai haszonvágyból, minden ok nélkül a napi közéleti csatározások szintjére emelhet egy oda nem tartozó ügyet, csak azért, hogy hányaveti módon lefasisztázhassa a neki nem tetsző embereket.
    cikk
  • SoDI---
    Várjál, le vagy maradva.

A legújabb az, hogy Mortimer azért szúrt, mert ezt az öngyűlöletet tanulta el a magyaroktól. Hangozzék ez akármily hungarofóbul is, Horváth Aladár csak tudja ;)