3178
Tomcat pólóboltja
  • Inquisitor
    #3178
    Azért esetleg áthelyezhették volna máshová. Az mondjuka dolog másik fele, hogy eme "emlékmű", meg a "felszabadítás" emlékére hívják így a teret, tehát bőven át vagy vissza lehetne nevezni.
    Viszont Tomcat-et szerintem igazából az MTV ügy miatt vitték be, nem pedig a vitatott műtárgy lebontása okán.
  • Garfield
    #3177
    Tudod, Oroszország nyugati részén, Ukrajnában sokan hasonlóképp vélekedhetnek a kedves magyar csapatokról is, ennek ellenére nagyon nem lenne oké, ha szimplán feldúlnák a katonai temetőket. Szóval egy dolog a politika és másik dolog a halottak tisztelete, nagyon nem kellene keverni a kettőt.
  • mrzed001
    #3176
    Csendbe jegyzem meg, hogy már x+1 tüntetés volt a szobor ellen, mert úgy nagyáltalánosságban sértő az ország legpatinánsabb terét (melynek ráadásul Szabadság tér a neve) egy a hős felszabadító szovjet emlékművel elcsúfítani (pláne 56-ra tekintettel, nomeg az ideiglenes "rövid" megszállásra ... na az minden volt csak szabadság nem).
    Szóval nem egy embertől hallottam már (pártfüggetlen), hogy amit a sok tiltakozás nem tudott eltüntetni (sárga vöröscsillag?) azt most VÉGRE leszedték.
  • kozik
    #3175
    accept. sztem kihoztuk a temabol, amit erdemes volt. sekler: a szohasznalat meg a velemenynyilvanitas eszkoze. egyebkent az en fulem is tiltakozik ellene, de ez van, sokan igy latjak. s asszem, nem is a tuntetok lettek lecsurhezve, hanem az anyagi kart okozok.
  • Garfield
    #3174
    Na várjunk: tegyünk különbséget a tüntetők/tiltakozók/stb., illetve a randalírozó csürhe közt; ez utóbbi az, amelyik szétverte a tévét, a szovjet emlékművet, illetve amelyik csinálta tegnap éjjel is a cirkuszt. A két csoport nem ugyanaz.

    A kormányt nem kell szeretni, randalírozni viszont máshol tessenek.
  • Sekler
    #3173
    tényleg muszáj csürhének nevezni a tüntetőket?
  • Garfield
    #3172
    Egy hülyeség - különösen ha a szándékosról van szó - következményén nekem előre szokásom aggódni.
  • Garfield
    #3171
    Ha bármikor is lemegyek csürhébe, akkor majd viselem a következményeket. Tomcatet senki sem kényszerítette bele a helyzetbe, saját elhatározásából cselekedett.
  • kozik
    #3170
    valszeg jol felhuznad az arcod, aztan nem tortenne semmi. esetleg irnal neki vmi nagyon csunyat. a legtobben ennyire reagalnank le. vagy ennyire se, csak rohognenk. tomcat mas. ezert lehet utalni/szeretni, lenezni/tisztelni, kinek mi all jol. de valszeg a tobbseg ugy van vele, mint en, hogy dolgok egyik fele: igen, ezt igy kell, masik fele: nem waze, ezt nagyon nem jol csinalod. csak az aranyok valtoznak egyenenkent.
  • homeless
    #3169
    pl. interneten keres(vagy keresett), magának 10-en éves áldozatokat, akiket jól megbüntet. Fegyverrel megy igazságot osztani, stb. Összekeveri az internetet az igazi világgal. Nekem is kúrvaanyáztak már neten, de eszembe se jutott, hogy megkeressem. Az más kérdés, hogy élőbe mit csinálnék ugyanebbe a helyzetbe.
  • kozik
    #3168
    ez igy igaz. bar a "kicsit is szereti" reszt szemelyeskedesnek szantam garfield-nek :) kicsit ugy tunt, nem tudja magat elkepzelni azon az oldalon. gondoltam az ismerosei kozott csak van legalabb egy, akirol halvanyan feltetelezheto, hogy osszejatszhatnak ugy a korulmenyek, hogy koppan a tantusz. nem ismerem tomcat-et. (valszeg nala nem is kellett olyan extrem szitu, ez egyeni megiteles kerdese) nekem siman az cseszi fel az agyam, hogy.......
    na ez a resz bannt vont volna maga utan. de arrol szolt volna, hogy milyen modszerekkel csinalunk mit. a hangsuly a modszeren, a stiluson van.
  • Inquisitor
    #3167
    Ha kicsit is szeretek valakit, akkor mindent elkövetek, hogy ne csináljon baromságot, és ne veszélyeztesse magát és/vagy másokat. Szerintem.
  • kozik
    #3166
    ugy ertem csinal(sz) vmi hujeseget, aztan remenykedsz/ik benne, hogy nem feszitenek/ik erte keresztre, vagy legalabbis korrekten kezelik/nek. lesz cserebe bosszuhadjarat.
  • kozik
    #3165
    hat, remelem, majd veled vagy barki massal, akit kicsit is szeretsz, hasonlo tortenik, es akkor megvaltozik a velemenyed...
  • Calver
    #3164
    mármint például mit? ugy szeretem h interneten mindenki hirtelen jogász lesz, esetleg kapásból a fehérköpenyes igazságosztó...
  • homeless
    #3163
    Már kismillió dolgot csinált amiért le lehetett volna csukni, de mégse tették. Bár itt most szerintem lesz elég bizonyíték.
  • Garfield
    #3162
    Nekem az is elég, ha valami kisebb dolog miatt megb*sszák, mert így legalább észhez térhet: a maga teremtette piciny álomvilága talán mégsem működik és hogy pontosan ugyanaz az egoista típus, aki leparkol a villamos előtt vészvillogóval, csak azért mert megteheti és senki sem bünteti meg érte, a villamoson ülők viszont a megbüntetését követelik. Ha minden összejön, akkor végre észhez térítik.
  • fifi
    #3161
    én nem hiszem...
  • Inquisitor
    #3160
    Garfield, a saját blogja alapján kivette a részét az MTV szétzúzásából, más kérdés, hogy a saját blogjában kb. minden második állítása nem volt igaz, pont azok amikkel "tompítani" akarta a súlyát a dolgoknak. Ezek után ha a szerencsétlen emlékmű miatt csukják le, akkor nagyon szomorú leszek ...
  • Garfield
    #3159
    Én speciel félek attól, hogy megússza (ezt is).
  • Garfield
    #3158
    Légyszíves a nagy szólamok sütögetése helyett fejtsd már ki, hogy az ártatlanság vélelmét hol hágták át és miért is nem rendes eljárás?

    Tomcat most szépen megkapja, ami jár neki: rongálás minősített esete, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény. Athinának pedig hülyeségek puffogtatása helyett akkor kellett volna hisztiznie, amikor kedves "Tamás" emlékművet rongált.
  • Inquisitor
    #3157
    Ártatlanság vélelme addig vonatkozik valakire, míg a bizonyítási eljárás folyik. Szerinted ha élőben nézhettük a tévében ami történt, és van róla 1000 hivatalos és 10.000 nem hivatalos fotó, plusz Tomcat még büszkén meg is írja a blogján, akkor ... ?
    Egyébként még csak most csukták le, nem adtak ki róla olyan nyilatkozatot, hogy elkövetett valamit, akkor mit akarsz az ártatlanság vélelmével?
    Van 72 órájuk, hogy feljelentsék/eljárást indítsanak ellen valamilyen okkal. És hát abból lesz egy pár.

    Persze ha a hatóságok olyan hülyék lennének, hogy tényleg (csak) az emlékmű miatt perelik, akkor seperc alatt kimossák a srácot. De ennyi erővel mondhatják rá, és a többi arcra aki ott volt, hogy terroristák vagy szervezett bűnözők, akkor még enyhe esetben is igen pocsékul járhat.

    Amúgy hiányoznának a blogjai. Még akkor IS ha totál nem értek egyett vele a legtöbb dologban, és akkor is ha az utolsó blogjával állatira felidegesített :)
    Meg hát a polóbiznisz se állhat le.
    Csak azt azért ő se gondolhatja komolyan, hogy ilyesmit büntetlenül el lehet követni?
    Mert ha igen, akkor asszonnyal költözünk Új-Zélandra.
  • kozik
    #3156
    hmm, ez esetben senkinek ne adjunk lehetoseget a rendes eljarasra, magasrol tegyunk az artatlansag vedelmere, es amugy is, hatso szobakban dontsuk el, hogy mit akarunk es hogyan, keretek nem szamitanak, a torvenyek csak disznek vannak. a megfelemlites es peldastatualas fontos eszkoz. jolvan, tomcatet vigyek el igy, ezzel a modszerrel, verjek felholtra, es vallassanak be vele mindent, hogy a kov. 30 evet racs mogott toltse. de akkor a listamon meg lenne kb. 20000 ember, akinek szeretnek en igazsagot szolgaltatni, kalasnyikovval. kamionnyi dobtar tipusu felajanlasok johetnek.
    hujesegnek egy a vege: ha valaki nem fer bele a "rend"-be, akkor lepjenek fel ellene. a "rend" eszkozeivel. mert kulonben csak az szamit, kinek van tobb golyoja. es azt gondolkodo ember nem akarja. meg ebben az orszagban sem.
  • Inquisitor
    #3155
    Még szerencse, hogy érintett félnek sok köze van a demokráciához, meg nagy védelmezője ;)
  • kozik
    #3154
    a modszer, waze. az az, aminek koze nincs a demokraciahoz.
  • Inquisitor
    #3153
    Azért engem rendkívűl érdekelne, hogy szerény véleményed szerint miért is éedemelné meg, ha nem vágnák sittre? :)
  • kozik
    #3152
    ertem. ma este sejtesem szerint leszunk kint paran "free tomcat" feliratu poloban... politikamentesen
  • Inquisitor
    #3151
    Hogy ON-topic is legyek, eszméletlen jó Tomcat iRAQ polója! :D
  • Inquisitor
    #3150
    Viszont ez azért gáz, ha ők vitték el, mert nekik vannak olyan jogaik ami pórzsarunak nincsen, és olybá tűnik nem garázdaság, hanem bűnszövetkezetben elkövetett tettért akarják bevarni, ami eléggé súlyosbitó helyzet. Ha sikerül bárhol olyan beismerést bevasalniuk, hogy előre megtervezték a dolgokat, akkor a srácnak fűrészeltek.
  • Inquisitor
    #3149
    Öööö, az gondolom véletlen SE játszik szerepet, hogy saját bevallása szerint is nem kis szerepet játszott az MTV székház (tőzsdepalota) szétverésében ...
    Persze biztos marhára csodálkozna ha kapna vagy 5 évet minimum, esetleg a százmillás kár ráeső részét ki kéne pengetnie.

    Mondjuk a Nemzeti Nyomozóiroda az rendőri szerv tudtommal, se nem belbiztonsági, se nem államvédelmi, a csaj eléggé keveri a dolgokat

    A Nemzeti Nyomozó Iroda öt nagy szervezeti egységből áll fel majd az első ütemben: Szervezett Bűnözés Elleni Osztály, Bűnügyi Főosztály, Koordinációs Főosztály, Gazdaságvédelmi Főosztály és Pénzügyi Nyomozó Főosztály. A második ütemben négy fő szervezeti egységre redukálódik, vagyis az előző három mellett Gazdaságvédelmi Főosztály és a Pénzügyi Nyomozó Főosztály egy főosztályba integrálódik – közölte Salgó László országos rendőrfőkapitány.


    Nem röhögni, de ők a hazai FBI.
  • fifi
    #3148
    aha

    értem anno hasonló balhéért simán zsaruk jöttek,és a kapitányságra vittek, nem a Nemzeti Nyomozóiroda, és nem a Terror háza mögé...
    nembaj no, ez most mellément...

    diktatúra van, kár tagadni
  • Takezó
    #3147
    köztörvényes bűncselekmény volt az: ) megrongálni egy emlékművet
  • izb
    #3146
    Hát ezt is elkúrták.
  • fifi
    #3145
    pedig elvileg nincs politikai fogoly az EU-ban...
  • izb
    #3144
    Tomcattet elszállította a Nemzeti Nyomozóiroda.
    Hát tényleg diktatúra van basszák meg.Menni kell az utcára nincs mese.

    Itt olvashattok róla.
  • NFP
    #3143
    Tomcat azt írja a blogján, hogy ma este illegális tüntetés készül a Kossuth téren!

    Tudtol erről valamit?
  • Vlala #3142
    szvsz az összesben ő, aki mindenhez jobban ért, mint mindenki. Eddig sem kedveltem, de a játékok terén végleg elásta magát.
  • zakika
    #3141
    mai droidzonaban ki a droi? hat maga Tomcat (nagy T vel, hogy meg ne sertodjon)

    Hiába is írnám le, hogy kurvára nem érdekel sem az Index fóruma, sem más oldalaké, mert az Index fórumának rólam szóló topicjában úgysem hinnék el. Ott ugyanis meg vannak róla gyõzõdve, hogy én egész nap a hülyeségeiket bújom, meg arról is, hogy olyan nincs, hogy engem bárki is olvasson (Te sem, kedves Olvasó!), tutira hamisítom a webstatisztikát, és aki mégis olvas, az vagy agymosott hülye birka (Te is, kedves Olvasó!), vagy csak röhögni jár ide, ugyanis "szánalmas", "ostoba" és "frusztrált" vagyok. (Mi más!) Tizenéves olvasóm, akit ehelyütt nevezzünk xaekoo-nak, mert épp ezen a néven van fenn a fórumon, megírta nekem, mi megy ott velem kapcsolatban. Neki ezúton üzenném, hogy ne húzza fel magát néhány stréber alakon, akik csak azt hiszik el a világból, amit maguknak elképzelnek a monitor mögül, a fórumnak meg nem üzenek semmit, kár a lófaszért ezekben az ínséges idõkben. Azért csak a leltár kedvéért, xaekoo összegyûjtötte, miket kell rólam tudni, ami szerint szánalmas szar vagyok. Idézgetem levelét, csak röhögjetek.

    Nem készültél el idõre az új boltmotorral.
    A fórum idiótái hetek óta hõbörögnek ezen, tudniillik ez a bizonyíték arra, hogy nem is értesz semmihez. De ha megkérdezed bármelyiket, hogy õ mikor írt ilyesmit, vigyorogva közli, hogy bármikor ír egy hét alatt is, mert régebben van a szakmában, mint te.

    Naná, kedves xaekoo, meg is lepõdnék, ha nem. Biztosan van valami Boltengine Ellenõrzõ Bizottság, és ez dönti el, kinek kell takarodnia a bolygóról, és kinek nem. Mert minden, amit csinálok, csakis nekik készül, mindörökké, ámen.

    Hitlerrõl már elismerték, hogy igazából gondolkodott, de te nem vagy erre képes. Fizikailag. Mármint hogy - fórumozó szavait idézve - nem vagy képes információt feldolgozni. Tudtad? Szóval, ha nem tudnád, te szellemi fogyatékos vagy. Rosszabb, mint Hitler, vágod. De természetesen azt is megmondták, hogy orvosi kezelésre szorulsz! Õk ehhez is értenek. Kisebbrendûségi érzésed van, és frusztrált is vagy.

    Amikor éppen nem náciznak, mindig vagy szánalmas, vagy frusztrált vagyok. Jó szó ez a frusztrált, benne van, hogy egy sikertelen, szánalmas alak vagy, akinek ez még az agyára is ment.

    Megtudtuk továbbá, hogy lopod az összes polóötletedet, a bolt dizájnja is lopott, és mások szellemi termékének lenyúlásával keresed magad betegre. Két hozzászólással késõbb persze azt is megtudjuk, hogy szánalmas szar vagy, mert annyit se keresel, hogy robogót vegyél, de ez mellékes. Ezek amúgy visszatérõ témák, a faszparaszt mindig örül, ha bûnözõt foghat. Persze Gyurcsánynak lelkesen csápolnak a másik topicban...

    Úgy van, kedves xaekoo. A faszparaszt legnagyobb élménye, ha valakire rámutathat, és leleplezheti. Mint a filmekben. Nem tudom, ki a frusztráltabb, az interneten névtelenül vádaskodó senkik, akik napi tizenkét órában robotolnak valakinek, vagy én, aki köszönöm, jól vagyok, és azt csinálok, amit akarok... Amúgy igen, a fõoldal designja lopott, és akkor mi van? Jelentsenek fel.

    Van ott egy-két faszparaszt, aki állandóan csak azzal jön, hogy de meg tudna téged verni, mert õ bizony száz kilós. Azt ugyan nem tudni, milyen okból történne ilyesmi, de úgy adják elõ, mintha te valami vidékeket rettegésben tartó Rambo lennél, aki majd egyszer jól rábaszik, mert pont õbeléjük kötsz bele. Valami szegedi csávó okoskodik folyton ezzel.

    Üdvözletem a szegedi csávónak. Ezúton szeretném elkeseríteni: nem szoktam másokba belekötni, pláne az utcán verekedni. Bár azt már évekkel ezelõtt megállapította az indexes hörgõkórus, hogy csakis nálam gyengébbekbe tudok belekötni, és egy pofontól sírva elszaladnék. Merthogy gyáva is vagyok. De olvassuk tovább a harcmûvészeti elõadást.

    A verekedõs témához az okoskodós faszparasztok azt szokták hozzátenni, oldalakon át kifejtve, hogy természetesen az állandó verekedéseid is csak a frusztrációd kivetülései, és bár megverhetnéd õket, de akkor is õk az okosabbak. Amúgy tényleg, mikor verekedtél utoljára?

    Mikor is... Ja, tavaly májusban, a Moszkva téren, úgy ötszáz cigánnyal. Persze tudjuk, hogy abból egy szó sem igaz. Talán emlékeztek, hogy volt a bunyóról egy videó is, ami késõbb a bíróságon bizonyítékként szolgált, ez alapján ejtették ellenem a garázdaság vádját. Azt valami balfaszok "kielemezték", és megállapították, hogy ott tulajdonképpen csak engem ütnek, és az csak úgy látszik, hogy rommá rúgom a késsel hadonászó ombrét. Tudniillik vannak ott ilyen filmelemzõ szakemberek is. Meg bûnügyi szakemberek. Olyanok, akik a tévéhíradó alapján is kétséget kizáróan meg tudták állapítani, mi történt Loydival a Nyugati aluljáróban, vagy Mortimerrel a buszon, miközben az a hülye rendõrség még mindig nyomoz a sok fasz szakemberével...

    A legfrissebb megállapítás pedig, hogy még fénykorában is megverted volna Faludyt, de akkor is õ a jobb ember!

    Várjál, kitalálom! Macstappancsok éke mondta, igaz? Tájékozatlanabb olvasóim kedvéért: e név alatt egy visítozó-hisztizõ nõszemély áll, aki éjjel-nappal csak az Index fórumának él, és természetesen mindenki hülye, csak õ nem. Valódi neve egyébként Irás Katalin, és a budai József Attila Gimnázium történelem-tanárnõje. Állítólag ott is ugyanilyen stílusban nyomul. Jaj, elnézést, megtörtem az inkognitóját. Szegényke, remélem, nem pusztul bele.

    A legszánalmasabb jellemtelenség pedig az, hogy motort akarsz venni. Egyrészt azért, mert nem tudod kifizetni mellényzsebbõl, noha ezt bárki normális ember nyilván megteheti, csak te nyomorogsz, mert olyan hülye vagy, másrészt ez is agresszivitásod és frusztráltságod jele! Meg az is, hogy szidod a BKV-t!

    Naná!

    Egyszóval vigyázz, mert ezek a jellemes erényõrök minden lépésedet nyomon követik. Már kiírtad magad a társadalomból, úgyhogy gyorsan hagyd abba a blogolást, és menj el bérrabszolgának, mert csak akkor lehetsz ember. De te már akkor sem. Örök életedre elkísér a szégyen, hogy három évvel ezelõtt lepofoztál egy faszit, aki a liftben bagózott, aztán még be is szólt!

    Utánakerestem, két éve volt. Istenem, egyeseknek mire nincs memóriájuk...

    Az egyik baromira ráérõ emberke egyébként valószínûleg naplózza is, amit csinálsz, mert például egy másik fórumtárs kérésére három percen belül összeírta, mely napokon nem írtál blogot, és milyen okból (épp hová utaztál, mit csináltál, stb.) Állítása szerint ez egy két perces keresés volt.

    Mondom, egyeseknek mire nincs türelmük... Én biztos elbasznék erre egy délutánt.

    Ha netán valaki ezután melletted emelne szót a fórumon, óvatosan tegye, mert a zsenik bárkirõl azonnal megállapítják, hogy õ te vagy, és hat-nyolc néven regisztráltál, hogy többnek tûnjél. A sasszemek elõl nem lehet semmit elrejteni! Meg is mondják, hogy szánalmas, ahogy rejtõzködsz. Szóval vigyázz!

    Vigyázni fogok. Mondjuk nem kell miért aggódnod, engem már régesrég örök idõkre kitiltottak az Index fórumáról. De ha jól tudom, te is repültél már egy párszor azért, mert ellent mertél mondani a beépített embereknek. Minek fárasztod még mindig magad?

    Egyszóval, kedves olvasók, az Index fórumát csak óvatosan nézegessétek. Rezervátum az, egy ritka nagy barom droidfaj élettere. Belépni tilos, és ne etessétek õket, megteszi azt az RTL Klub.

    Ja igen, egy kiegészítés a faszparaszt-elmélethez. A faszparaszt mindig többségnek hiszi magát. Borítékolom persze, hogy ezt a fenti droidok úgy fogják interpretálni, hogy én vagyok a faszparaszt. De hát ez már az alapvetõ faszparaszt-elmélet óta ismert jelenség.

  • fifi
    #3140
    a hétfői blogan van pár elgondolkodtató dolog...
  • Garfield
    #3139
    Persze jellemző, hogy amikor jön valami idióta amcsi szenátor, hogy a "ticcsák be a dúmot, mert erőszakossá teszi a gyerekeket", akkor mindenki rajta röhög, amikor viszont azzal jön valaki, hogy a többszáz év múlva játszódó játékban románként kell lelőni a magyar lázadókat, az bezzeg még külön topikot is kap a nagy műhisztiben.