Oddworld Abe\'s Exoddus

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
kössz gondolkodni 2 óra játék után töröltem a géprõl úgy felb*s*ta az agyam...és még egyszer sem tudtam végig vinni a 2odik részt csak az elsõt az viszonylag könnyû... de a 3-ról nemm took semmit az milyen?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
á, nem nehéz, csak gondolkodni kell ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Balumann
Nekem is megvolt és megvan valahol a game, de most valahogy nincs idegzetem felrakni és megpróbálni végigvinni. Emlékszem mennyit idegeskedtem, de végigvinni nem sikerült, kb. a felénél elakadtam <#falbav>
Kegyetlen jó játék, csak ne lenne ilyen nehéz<#nemtudom><#shakehead>

Aquir
hogy nem megy át? nyitott ajtón nem megy át vagy hogyan? elvégeztél mindent? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

megcsináltam a slig baracks-ot és nem tudok átmenni a bonewertz-be vagy mibe nem megy át a másik képernyõre ha át akarok sétálni!miért????????please addjatk egy magyar lapot a gamehez
Aquir
hát igen, nekem ez az egyik kedvenc topik a játék fórumban 😊

Ok köszi megpróbálom, ha oda érek különben tegnep felraktam, de még nem volt idõm tolni. Látom te is nézed a régi topicokat is ez jó hozzáállás.<#eljen><#wink>

Aquir
odamész Sliggel a hangazonosítóhoz, mikor jelez, azt mondod hogy "hi"

Utána elmond egy hangsort. Azt add vissza neki. 😊

Hi. Nagyon rég nyomtam már, de most lehet h újra fel rakom. A kérdésem az lenne, h amikor megszállsz egy sliget, akkor dumálnod kell, h kinyiss ajtókat azt hogy kell. Úgyértem mikor kell beszélni a géppel eggyütt, vagy utána, vagy hogy? Csak egyszer vittem végig akkor is mázlimvolt ezekkel a kurva ajtókkal, de mindig fel**szták az agyam.<#falbav>

Aquir
Tudja valaki, hogy hol van a maradék mudokon? Mert jó ez játék, most hosszú idõ után kedvem támadt megint negyedszer is végigvinni. Már a másodiktól minden rejtett zugot megtaláltam, és már kezd erõs lenni az a gyanúm, hogy direkt nem lehet megtalálni a maradék három vagy mennyi mudokont, amit nem találok. 😊

Pedig a boiler után az Egész játék utolsó elõtti képernyõjén (mikor zuhanok ugye) tisztán látszik a három akna meg a madárportál, de én már mindent megnéztem, foggalmam sincs hogy hogy lehet odajutni, vagy a készítõk direkt úgy csinálták, meg, hogy legyen hiányod, és újra végigvidd a játékot? 😛 😊

hI, MINDENKINEK, NEM tudnátok egy címet adni??! mert én is szívesen játszanék ezel a game-el.........
Szerintem bele kell bújni egy slig vagy glukkon bõrébe, és úgy megpróbálni a beszélgetést.
Aquir
van sorrend amit követni kell:
megszólítás, és utána lehet utasítani, de így már magad is rájössz..
(beszélni a számokkal kell)
#4 Egyébként mi rossz a címben?

BBird
Én is akarok topicot... boxer néven. És azt kérném benne a többiektõl, hogy valaki mossa ki a boxeralsóimat, mert lusta vagyok bekapcsolni a mosógépet!!4444 ;-)))
Bercy
bazz. ezert kepes voltal erelni magad h nyithass egy topikot. az Abe nagyon franko kis jatek, enis vegignyomtam mind2 reszet, de lovesem sincs mar rola(peobajl meg bebuji a fomufti borebe).
Hmuda
Legalább a topiccímet normálisan leírhattad volna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ahoj

Looooser
Hi az Abe's Exoddusban a baraks-ok végén tartok és beszélnem kéne az egyik fõnökkel de ojan szavakat mondanak amiket nem is lehet kimondan lehet hogy lejárt játék de kérnék segítséget kössz

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Éb.

← ElőzőOldal 4 / 4