380 ezer SMS-függő van Németországban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
tegnap jött meg szamla 😄
tesóm 114sms ? 😄
na fuggo ? 😄

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

gz8
www.999sms.hu; 9-10 forint/SMS, attól függõen, mennyi zsét fizetsz be, és nem a telefont kell nyaggatni. Ha mindezt persze buszon/parkban/korcsmában nyomtad el, ahol nincs gép, akkor persze pech...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

traXion
létezik TELEFONÁLÁS is...

én például nem szeretek smst írni...

traXion
két hetet számláznak? az igen 😄

Ehh ma jött meg a mobilszámla!67db sms két hét alatt,asszem függõ vagyok de leszarom😊

\"Life is around you and in you.\"

gz8
Te meg jó szövegértõ

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Scholes18
keresett ember lehetsz...

Glory Glory Man United!!

gz8
A házaspárra reflektálva. Sokkal egyszerûbb lett volna, ha valamelyikük ezt írja: "Tschüss, elléptem nõzni/pasizni/flörtölni". Nem hiszem, hogy egy fél napon belül ne történt volna gyökeres változás a kapcsolatukban!

tigeroo
én...hm június hónapban kb. 4 sms-t küldtem...
utoljara marciusban irtam SMS-t,
en is fuggo lettem!
broaf ,ilyen hulyeket...
jajjj hova ertunk?

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

traXion
haladunk-haladunk 😄

én is kb 😄

Lacc
Én kéthavonta megközelítõleg 3 sms-t írok. Hmm függõ leszek?
traXion
lol