Terrorista lenne Irak domain nevének tulajdonosa?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
/nem mintha a milyen oly tökéletes lenne/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Na meg ha atomot akarnál rájuk dobni semi nem különböztetne meg tõlük. Esetleg csak a vallásod. Na meg asztán az atombombádnak hány ártatlan áldozata lenne?
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
terrorista
pedofil
ez a kettõ ma a sláger
az USA tényleg kereszteshadjáratot vív
Persze mi lenne, ha valaki az USA ügyeibe akarna belepiszkálni? Nekik szabad mindent. Nem sok ember hiszi el, fõleg ezután a "szép és hõsies"tetteik után. Inkább a diktátor, mint az amerikaiak - gondolja az iraki nép.
Persze az sem volt jó, mert nem volt McDonald's.Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Ennel fenyevekkel nagyobb cegek is inkabb illegalizalnak, mert ugye nagyobb penz, nagyobb csabitas. Ugye hallottal az amcsi konyvvizsgalos ugyekrol? Nem 1 csalo ceg bukott meg rajta, nem epp ilyen "apropenzzel". De nem kell olyan messzire menni, vajon miert koltoznek a nemet elsportolok svajcba? Hat nem a hegyek miatt az biztos.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Ha meg valakinek ilyen biznisze van, akkor az az ember nem hülye. Ha pedig nem hülye, akkor nem foglalkozik a terrorizmussal, és nagyívben kerüli. És ha nagyívben kerüli, és mégis bemószerolják, akkor valaki megirigyelte a bizniszeit (vagy személyes ügy miatt megharagudott rá).
Kicsit mondvacsináltnak hangzik az ügy.
Ilyen egy jól bevált XX. századi konszepciós per.