Az interneten keresett magának áldozatokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondolnám, hogy az eset a 20 hölgynek összetörte a lelkivilágát. Valszeg már meg sem tudnák mondani, hogy az áldozatszedõ hanyadik volt a sorban. Biztos volt már élményük hasonló mentalitású kuncsaftal, és inkább csak bosszúból belerúgnak a fószerbe.
Fordítva miért nincs ilyen? Nem hiszem, hogy feljelentés lenne a vége.

Ezt az embert miért kell leültetni? Kurvát keresett magánal uú. mint pár autós pl. az 5-ös mellett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez kurvajó :-)))))
Az lopasnak szamit
Az számít erõszaknak, hogy nem fizetett nekik ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
ha 1 kurva felmegy valakihez, azt hogy lehet megerõszakolni?
ha annak a fényében megy, h az ott talált fószerral kefél az nem számít beleegyezésnek?
mert ha még úgy megy oda, hogy na beszélgetün 1 keveset aztán kész és erre a fószer neki ugrik akkor rendben, de itt nem errõl van szó
sztem nem emberünket kellene büntetni, hanem a csajokat elmegyógyba zárni...
habár a kiskoruakért kaphatna külön büntit.
ha annak a fényében megy, h az ott talált fószerral kefél az nem számít beleegyezésnek?
mert ha még úgy megy oda, hogy na beszélgetün 1 keveset aztán kész és erre a fószer neki ugrik akkor rendben, de itt nem errõl van szó
sztem nem emberünket kellene büntetni, hanem a csajokat elmegyógyba zárni...
habár a kiskoruakért kaphatna külön büntit.
Hat... Vannak akik szivatjak a nepet. Gondoljatok bele, mi lett volna, ha egy 120 kg-s, 2 meter magas emberke megy el, aki eppen nokent bemutatkozott rablo.
Ahoz mar videokamera kellene >:-)
Ahoz mar videokamera kellene >:-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Elmeletileg van 20 aldozatunk, gyakorlatilag meg 20 kurvank.