613
National Geographic Society írásai, fotói, munkái...
-
#413 tegnapi kép:
-
#412 van hír -
G_ArchAngel #411 Aston Martin DBR9 -
#410 www.libri.hu a keresobe beirod hogy természetfotózás.
TERMÉSZETFOTÓZÁS
A SARKVIDÉKTÕL A TRÓPUSOKIG
BOYARD, DENIS - MARTIN, GILLES
Ez meg a másik ami megvan:A TERMÉSZETFOTÓZÁSRÓL - KEZDÕKNEK ÉS HALADÓKNAK
Nincs digitfotós konyvem.
Milyen aston martin az ami a galériádban van? -
G_ArchAngel #409 Jaja, az az alap NG, de a többi is jó...
de van egy másik sorozat: Digitfotó vagy mi a címe...
(kb. ugyanekkora a könyv formátuma...)
tudnál adni egy linket arról a könyvről, amit neg akarsz venni? -
G_ArchAngel #408 Tippeltem, én sem tudom...:( -
#407 Melyik ezeket?
Nekem az NG-bol a Tippek és trukkok van meg, meg van egy kis konyvem az is valami sorozatból a természetfotózásos kotet. Meg most akarom ezt a nagyot megvenni. Az azért jó mert a képek mellé oda van írva milyen beállítással keszult.
Kar hogy 10e ba most kaptam a cégtol 5e utalványt szulinapomra. -
#406 De lehet hogy egy kép profi szemmel nem jó nekem mégis tetszik. Valószinuleg a jobb képeim nagy része is ilyen :), bár profi még nem látta csak a fotozz.hu-n értékelték.
-
#405 Olcsóbb lesz mint az FZ10 (190 a Pana boltaban) ???
-
G_ArchAngel #404 durván 1,5×-se szokott lenni: kb. 180.000.- -
G_ArchAngel #403 persze jók a mieink is, csak már nem annyira...:)
olvasd el ezeket a könyveket...:) -
#402 Még az enyémeket is ?? :((((
Azért vannak ott elég jók is. -
#401 Az jó.
mennyi lesz vajon itthon?? Azt irták kint kb. 600USD -
G_ArchAngel #400 Ezt a Fuji 602 tudta, és nekem így hiányzott...:) -
G_ArchAngel #399 bocs, nem zoom, hanem fókusz...
tehát egy 3×3-as mezőn mozgathatod a fókusz középpontját, így az nem csak a kereső közepén lehet... -
G_ArchAngel #398 rosszabb, sőt a fotozz.hu-n lévő képek 2/3-át egyenesen szánalmasnak találom (nem csak az enyémet...) -
#397 Mi az a tobbpontos zoom? -
#396 Hogyhogy?
Attol hogy elolvastad jobb vagy rosszabb lett???
En attól hogy elolvasok egy két konyvet, attol még ugyanúgy tetszik ami tetszik ami meg nem az meg nem. Most akarok venni egy uj konyvet. Azt hiszem az a címe hogy Természetfotózás. Bazinagy keményborítású konyv.
Én egy pár képemet amit PS-el kicsit javítottam kinyomtattak és bekereteztem és kiakasztottam a falra :)
-
G_ArchAngel #395 itt a teljes cikk -
G_ArchAngel #394 többpontos zoom, AF segédfény... -
G_ArchAngel #393 Elolvastam az NG fotós könyveit és kicsit átértékeltem a fotóimat...:) -
#392 Az vajon menniyvel lesz jobb mint a FZ10. Azt olvastom hogy 5mp, de nekem a 4 is elég lenne.
-
#391 Mi bajod a fotozz.hu-val?? :DDDD
Bár mostanában hogy 5 kreditet kapsz egy SMS-ert egyre kevesebben értékelnek. (koztuk én is :) ) -
G_ArchAngel #390 Hi,
igen én is megvenném a 20-ast, csak még nem láttam mikor vezetik be, hogy időben eltudjam adni a jelenlegit:) -
#389 Hi!
Ugy tunik mégis veszek gépet. Bar most láttam a nyitó oldalon hogy lesznek új Pana cuccok.
-
G_ArchAngel #388 Photo of the Day
-
#387 tökjó nem fake kép! -
#386 -
G_ArchAngel #385 Photo of the Day:
-
#384 biztos mindenki szereti magát ott kínoztatni ;) -
#383 ezért illene a kép mellé mindig a hátteret is ideraknod lefordítva :)
a fotozz.hu-t meg nem értem minek emlegetitek, amikor jót még nem emlékszem, hogy mondtatok volna rá... -
G_ArchAngel #382 ezek a képek a szövegkörnyezettel együtt teljesek...
80%-át a hihetetlenül hiteles fotozz.hu-n ezeknek az NG-s képeknek a "magyar fotóművészek" sárba taposnák... -
#381 nem extra kiemelkedő képek ezek - csak szépek, és esetleg van hozzájuk egy kis háttérinfo ismeretterjesztési célból.
én a NASA-éknak az Astronomical Picture of the Day-t szoktam nézegetni, ott is volt már minden, de a kellemes kép mellett a leírás az, ami igazán jóvá teszi a képeket. -
#380 jah a <no offense> lemaradt a végéről ;) -
#379 Nemtudom nekem olyan érzésem van ezekkel a nap képékkel kapcsolatban, hogy ha épp pistike áll ott abban a hotelszobában, (szigoruan csak pl: 367) akkor pistike csinálja a képet, és mindenki fikázná hogy ez nemjó rajta az nemjó.
DE ezekszerint mind1 milyen a kép Csak NG legyen. :P -
#378 Ethiopia rulez! :D -
G_ArchAngel #377 Itt vannak a körítések... -
#376 azoknak nincs ennyire letörve a foga álltalában, bár lehet megkóstolta a rácsokat :) -
#375 vajon mennyire állatkerti?
-
#374 valszeg