613
National Geographic Society írásai, fotói, munkái...
-
G_ArchAngel #453 A nap képe:
Yar Sale, Yamal Peninsula, Siberia, Russia
1996
Maria Stenzel
"Nenets in Yar Sale catch up on the news while displaying their finest reindeer coats and boots. Though the Soviets collectivized the herds and introduced state schooling for the children, about a third of Russia's 35,000 Nenets have kept their nomad culture almost intact."
—From "Nenets: Surviving on the Siberian Tundra," March 1998, National Geographic magazine
-
#452 Jaja, mekkora móka volt :) -
G_ArchAngel #451 Szerintem mindenkinek volt...:)
meg vmi focis is volt, papagájjal...:) -
#450 Loál, az nekem is volt... Cserélgettem ezerrel a matricákat... :D -
#449 hát...volt egy Lutra-albumom :DDDDD -
G_ArchAngel #448 akkor nincs sok elvárásuk...
és láttál már WWF kiadványt? -
#447 "Általában olyan fotókra van szükségünk, amelyek védett fajokat, élőhelyeket ábrázolnak. Várunk olyan képeket is, amelyeken az ember van a természetben.
Amennyiben van ilyen fotója és szívesen a rendelkezésünkre bocsátja, akkor elküldheti e-mailben őket..." -
G_ArchAngel #446 és volt a levélben kikötés, hogy leírást vagy riportot is kérnek? vagy képhez exif filet? -
#445 oda pont szoktam járni -
G_ArchAngel #444 arrafelé a szabadban nemsok védett élőlény van: mehetsz a Vértesbe:) -
#443 bp, miért? -
#442 Szerintem csak bement 1 fotó kedvéért :) -
G_ArchAngel #441 akkor ajánlom, hogy kezd el keresni az infókat a Magyarországon fellelhető védett növényekről és állatokról...
Merre is élsz? -
#440 há majd szeretettel küldöm nekik :)
-
G_ArchAngel #439 hajrá:) -
#438 válaszolt a wwf, szeretettel várnak fotókat védett állatokról és élőhelyükről.
-
G_ArchAngel #437 akkor csónak, vajon az Öreg Halász lehet? vagy a magyar olimpiai evezős egyes?:))) -
#436 ááááá Nessy a hideg édesvizet szereti :)))))) -
G_ArchAngel #435 vagy a loch-ness-i szörny leúszott a Ion-tengerre?:D -
#434 vagy valamit eltüntet :) -
#433 hát, mondjuk evez... -
#432 de mit csinál ott ?:) -
#431 hát a 2 evező, és a benne üldögélő hapi elég árulkodó :) -
G_ArchAngel #430 Kastellorizon island, Greece
1979
James P. Blair
Sunlight streams into a water-filled cavern.
(Photograph shot on assignment for, but not published in, "Greece," March 1980, National Geographic magazine)
...ebből sajnos nem derül ki, de csónakra tippelek:) -
#429 igen, kedvenc angyalkánknak továbbra sem szokása a képaláírást/tájékoztatót lefordítani, vagy legalább bemásolni... -
#428 ez qrva jóóóóóóóóóóóóóóó
de mi úszik a vízben -
G_ArchAngel #427 A nap képe:
-
G_ArchAngel #426 Axis-deer official site
A képhez tartozó hivatalos magyarázat:
Bandhavgarh National Park, India
1996
Michael Nichols
Surrounded by langur monkeys and other chitals, two males spar in the rutting season. Chitals are also called axis deer. They are [Bandhavgarh National Park's] most common tiger prey.
(Photograph shot on assignment for, but not published in, "Making Room for Wild Tigers," December 1997, National Geographic magazine)
-
#425 ezek a szarvasok őshonosak afrikában?????????? -
G_ArchAngel #424 A nap képe:
-
#423 ez a röhej az egészben, a gép a hátizsákomban volt mire előszedtem meg minden plusz a bénázás hogy az üveg ne nagyon tükröződjön min 5 perc volt ha nem több a hüle béka meg meg se mozdult (lehet átb@sztak és kitömött dögök?) :) -
G_ArchAngel #422 Emléxem első alkalommal leakartam nyúlni a majmocskát:)
aztán rájöttem, hogy nem értek a neveléséhez, és egy szőlő nem olyan élettér, amiben felnőhet:) -
#421 Jaja, a Tropicariumban csinálta. :) -
G_ArchAngel #420 és utána még hány másodperce volt a szöcskének?:)
ez gondolom vmi terráriumban lehet, mert elég steril a környezet... -
#419 Dehogynem, szépek :) -
#418 béka vs. szöcske képem senkit nem érdekelt -
#417 Titaaaa! :)) -
G_ArchAngel #416 nem hinném, ez egy igencsak közeli kép, a barátságos kis hegyioroszlánról...:)
asszem még rádiós nyakörve is van (mintha ez lenne a kép mellé írva az MGO-n...) -
#415 támadni akar? :) -
G_ArchAngel #414 A Nap képe: