613
National Geographic Society írásai, fotói, munkái...
-
#52 megnéztem photoshoppal, és nem igazán stimmel a tükörkép! :)
de ez már lejárt lemez -
#51 Állítólag ez a hamisított kép. :)) -
#50 még! :) -
atk #48 -
atk #47 -
atk #46 -
#45 nem megy, hagyjad :) -
atk #44 -
G_ArchAngel #41 az, de a bagoly felismerte a problémát, de még küzd ellene:) -
#40 Akkor ez a bagoly mondja verébnek esete? ;) -
G_ArchAngel #39 de, ha alkoholt fogyasztok - másnap meg utálom magam, de köv. buliban megint rágyújtok...:) -
#38 Remélem te nem dohányzol. ;) -
G_ArchAngel #37 Lehet, hogy ez együtt jár azzal, hogy mi vagyunk "a föld írányítói", de gondolj bele: a többi gerinces lénynek, miért nem célja a természet pusztítása: az elefánt kitaposhatná, kitörhetné a fiatal fákat, csakúgy hobbyból, mégsem teszi.
Gondolom Te már láttál olyat, hogy a "hülyegyerek" kitöri a parkban a fiatal növényeket, mert Ő attól erősebbnek érzi magát... -
#36 értem amit mondassz -
G_ArchAngel #35 ha őszintén végignézed a történelmet, a környezetpusztítást és természet felelőtlen kizsákmányolását, akkor ha nem is számottevően, de minden ember benne van...
Csak egy apróság: mi lenne, ha senki nem dohányozna az egész világon? -
#34 inkább az "egyén", mint az egész faj, nem? -
G_ArchAngel #33 Sajnos a természet egyik legnagyobb tévedése az emberi faj...
Én igazából azt sajnálom, hogy ezek még mindig túl enyhe büntetések: egy 4-6 évig terjedő elzárás jobban visszafogná ezeket a beteg embereket... -
#32 Milyen rohadt, köcsögök vannak! Remélem a max bűntetést kapja. -
#31 az én nagypapám is volt hadifogoly valahol keleten... de túl sokat nem beszélt róla. inkább fotózgatott :) -
G_ArchAngel #30 ok, köszi, ez én nagyapám legfőbb elfoglaltsága orosz házak tetejének újraácsolása volt - mint főállásű doni hadifogolynak...
vhol láttam képeket róla, majd megkeresem... -
#29 békebeliek :) legkésőbb 70es években kiadott dolgok (de van világháborús és azelőtti is - nagypapám fotós-grafikus volt, és légifelderítő a háborúban)- természetesen az új technológiát nem ismeri, de a módszerek azóta se változtak lényegükben...
majd csinálok pár képet -
G_ArchAngel #28 Csinálsz majd néhány fotót? Ezek iylen békebeli időkből származnak vagy azért fiatalabb könyvek? -
#27 én megörököltem nagypapám fotóskönyveit (plusz ő tanított fotózgatni kb 4 éves koromtól haláláig) - nem ugyanaz a stílus, de ahogy boltban belenéztem az NG-s könyvekbe, nem lényegesen eltérő a dolog. -
G_ArchAngel #26 a fotós könyveket neked is melegen ajánlom: kicsit ledöbbentem, hogy mennyi minden van, amit még kezdő szinten sem tudtam eddig... -
#25 akkor mégse kérem el a címedet :) (fiúk, mégsincs meló...) -
G_ArchAngel #24 magyarul:)
video felvételem nagyon sok van, mert régen nálunk nem volt, és bp-i rokonok vették fel nekem...
DVD-m eredeti 4, és pár biztonsági másolat... -
#23 "majd az összes könyvük, dvd-jük, videójuk megvan..."
ahogy a nemzetközi oldalukat nézem 100 feletti csak a dvd kiadványaik listája, és van ami 9DVD-s... vhs-en meg szinte az összes műsoruk megjelent, azt egy budapesti boltban láttam egyszer, kb 3 polc volt tele csak sárgakeretes kazikkal... -
G_ArchAngel #22 Újabb állatkínzás...
Sajnos jobb topicot nem találtam rá, de érdemes elgondolkodni azon, hogy a maximum kiszabható 2 év elzárás miért nrm fogja vissza az ilyen beteg embereket... -
G_ArchAngel #20 Igazából a topic lényege az lenne, hogy a természettudományi híreket kidumáljuk... -
G_ArchAngel #19 Én előfizető vagyok, majd az összes könyvük, dvd-jük, videójuk megvan...
nem fanatizmusból, hanem mert félelmetesem igényesek...
-
#18 Mármint a magazint nem szoktam olvasni... -
#17 Nem szoktam olvasni, de ezt az adót nézem leggyakrabban a tv-n! Nagyon jó, szép és eredeti a munkájuk. -
#15 nagyon jó kis csatorna én is sokat nézem! -
#14 akkor loreal -
#13 NG reggel, este ,mindég. Viszont neten nem szoktam olvasni, link goto bukmark, htx -
#12 Egész jó csatorna a natgeo, apám éjjel-nappal azt nézi. Bár én a Discovery-t jobban szeretem, de azért ez a csatorna is jó. -
G_ArchAngel #11 mert megérdemli:) -
#10 nem rosz a NL csak me kellett ekkora betukkel irni a topicnevet? -
G_ArchAngel #9 én minden reggel elolvasom az NGO híreit, mert egyszerűen ez a legszínvonalasabb online természettudományos magazin (M.o.-n) -
G_ArchAngel #8 majd egy-két értelmes ember életben tartja:)