74
Van ilyen? Lesz ilyen? Egyáltalán mekkora érdeklődésre tarthatna számot?
-
blackgamer #74 Far Cry 2-ben egyik választható karakter Paul Ferenc -
Szabi1991 #73 baj hogy fel akarom éleszteni a topikot ? :D -
#72 #69 -
Szabi1991 #71 a Race Driver Grid-ben több magyar versenyző (AI) is van :)
pl. a csapattársam, és alatta egy másik Magyar versenyző :D
(Péter grafikus, Tamás meg programozó, bár a Magyar Rx-8 as kupában is indult, egy Strezeneczki Tamás, ha jól googléztam ki :) -
gettobuxa #70 asszem a crysis összes járművét magyarok csinálták -
Szabi1991 #69 a Race Driver Gridben is tuti lesz vmi kis apróság, az egyik grafikus magyar :))
(elméletileg a héten jelenik meg Európában PC-re) -
#68 Ehhez csak annyit, hogy rengeteg játék jelenik emg, ahol bizonyos területek bedolgozói magyarok. Így lehetséges az is, hogy belecsempésznek pár ilyen easter egget:) -
Szabi1991 #67 Project Torque-ben van magyar Rally pálya :))
bár igaz, hogy a magyar Invictus játéka, de az amcsiknak csinálták :DD -
#66 UP -
Jancs #65 Mi van a World of Chaossal, németül megjelent, magyarul sosem fog? Pedig nagyon vártam az első magyar RPG-t. -
#64 A Dark Messiah of MaM-ben is volt valami magyarnevű csávó, akinek a holttestét le kellett ereszteni, hogy ne lógjon ott a végefelé... -
blackgamer #63 Witcherben Zoltan Chivay az egyik szereplő neve
-
Neoncsoves #62 honfoglaló -
#61 nem tudom ki olvassa még ezt a topikot, de helyes az Atilla is. ez egy ősi hun szó, a jelentése Az élet tudója. ebből a szóbol lett az Attila nevünk. és Atilla, a hunok vezére két l-lel írta, utána lett a két t-s változat. :P -
blackgamer #60 PC Dome-on magyar játékfejlesztések nyomonkövetésére létrejött egy blog -
blackgamer #59 most játszottam a ParaWorld demójával Béla az egyik fószer neve akit irányíthatunk :) -
Szabi1991 #58 -
#57 Hamarosan jön az MTV elfoglalós játék... -
#56 -
Vlala #55 nehogy már kihagyjátok a 18 WoS Across Hungaryt! Vagy az utódot, a pttm hungaryt... -
#54 No meg majd mindegyik magyar játéknak van magyar vonatkozása. -
#53 Igen, Alone4 pl. -
#52 Ezzel kezdődött a topic. :)
Én csak csodálni tudom azt, aki arra a szarra bassza el az idejét... :] -
#51 UP:
1848 is magyar témáju játék :DDD
-
#50 kazza -
Gabe18 #49 Nem tud erre a Combat Mission-ra valaki egy letöltő helyet?Akár fizetős is lehet.
Kiprobáltam a demóját,és egész tetszik.Azt nem mondom mondjuk hogy minden tiszta,meg tudom mi miért történik,de stratégia előéletemet tekintve ez nem is csoda...
Azért jó mert a holtidőkben lehet szöszölni az egységekkel,azt nem kell sietni.
DC+ -t ne mondjátok... -
#48 CMBB mindenképpen különleges az biztos. Talán ez volt az elő program, amikor a magyarokat teljesen egyenrangúakként kezeltek egy játék elkészítésekor.
- Nem holmi kiegészítőben jelentünk meg (pl. Medieval Total War, Cossack).
- Nem holmi gyatra kis mellékszereplőként: teljes magyar harckocsiállomány, teljes gyalogsági állomány, egyenrangú paraméterekkel.
- Katonák magyar szinkronnal beszélnek. (No comment) -
#47 Én is épp a Combat Missiont akartam írni. -
weine #46 A Tropico magyar részét ő szinkronizálta narrátorként:)) -
Vlala #45 Honfoglalás 3D - van hét embered, be kell velük terelni 600 000 magyart a Vereckei-hágón át a Kárpát-medencébe...
-
#44 A Combat Mission 2 -ben vannak magyar katonák és magyar tankok. Ez egy körökre osztott RTS :-). Pontosabban kiadsz minden egységnek parancsokat aztán 1 percen át harcolnak real time-ban. A magyar katonák magyar szinkronnal beszélnek, pedig ezt a programot eredetileg amerikában adták ki és nem Magyarországon fordították le magyarra.
Az Acélszív (Hearts of Iron) -ben is lehet magyarországgal kezdeni. Ez egy táblás stratégia valós időben.
A Sudden Strike 2-ben is vannak magyar tankok, bár ez csak egy hozzá készült mod segítségével használhatók. -
#43 Sorry Attila (helyesírás...) Most ugyis büntibe vagyok dzsukival együt mi? hehe -
#42 Star Fleet Command 3-ban vagy egy olyan hajó aminek az a neve hogy :
U.S.S. Budapest. -
#41 Az nem AtiLLA, hanem ATTila. Az Atilla az egy rövid kabat feleseg, amit a huszarok hordtak :-) -
#40 én ilyet a mIrcben láttam -
#39 A Strongoldban írjátok be jatekosnévnek hogy Lord John
na most én ezt írtam be és ha belépsz akkor névszerint rádköszön,valami felylesztő lehet aki poénból magát is integrálta.... ;) -
#38 de én magamat csinálom meg benne -
#37 Figy, akor majd én is jelentkezek hogy benne akarok lenni a tizensokadik kiegben mint szellem vagy egyéb.....
"magyar vok nem turiszt...." márkával -
#36 nemtom. de lesznek hozzá kiegészítők. ja meg én is bene leszek -
#35 Uhrin Benedek mért nem? (nem poén)