3221
-
#100 ja ja ismerős a szitu de egyáltalán nm mondanám h gyakori:) hál istennek de ez mondjuk tényleg nm volt semmi..... nekem a telómat húzták be végülis választhattam h szétvernek-e érte vagy simán odaadom így megalázóbb volt de jóval ésszerűbb:) máskor meg mi voltunk többen:)) -
#99 hát éppen elég, ha a fejét verték. Igazából nem ismerjük a körülményeket. Ilyen "keménylegények" pedig kötöttek már belé(nk)m ok nélkül és mondvacsinált dolog miatt is ("te szemeztél a csajommal!??"). -
#98 figyelj akik látták a holttestet azt mondták h semmi egyéb sérülés nem található rajta csak a fejét verték de azt nagyon bár nyílváb a boncolásból más is kiderülhet....
Szal valakit nagyon kihozott a sodrából vagy valakiket... -
#97 a haonon azt írják, hogy részeg volt és sokaknak beszólt. bár ez mentség egy ilyen verésre... -
#96 az a legjobb ha nm emléxel rá
Amúgy tényleg gázos a sztori ott voltam amikor bevitték boncolni a kenézybe hálistennek nm láttam de az egyik ott dolgozó ismerősöm mesélte h látta hogy szét volt verve a gyerek feje és ráadásul ismerőseim vannak a jogon vele egykorúak bár közvetlenül nm ismerték...
amúgy sztem csak okkal vernek meg ennyire embert..... -
#95 hátazért itt is előfordul...
http://www.haon.hu/hajdu-bihar/hajdu-bihar-123358.shtm
a mosquitos-ban egyszer már voltam, de nem nagyon emlékszem, hogy milyen volt :))) -
#94 mi a humor tárgya?
[vigyorogna ő is csak nm tuggya min kell]
-
#93 :) [vigyorog] -
#92 hááát azért jóval kevesebben mint pesten.......
Ha táncolni akarsz sztem menj a mosquitos-ba én mondjuk már nem vagyok egy táncolós-bulizós inkább a lazulósabb helyeket részesítem előnyben -
#91 régebben én is nagyon sokat jártam a Sárkányba meg a Tornádóba. mára már csak ritkábban, mert annyian vannak, hogy 7végén csak a lépcsőfordulóig lehet feljutni. :)
Az a bajom debrecenel, hogy már nincs egy olyan táncos hely, ahova szívesen elmennék. Inkább az utcán iszogatunk a haverokkal. meg néha az ibolyában csocsózunk :)
bunkók pedig itt is vannak, csak lehet szerencséd volt. :) -
#90 ya a biliárdszalonos boxos hely a royal, egyik legkedveltebb helyem mert az árak is elfogadhatóak és nincsen mindig tele, biliárdozni pedig kíváló és nm is kerül sokba a múltkor kilenctől kb 4ig voltunk valami ezerhatszáz forintért most ha azt szétdobjuk négy felé és kellemes a hely légköre
a rockkocsma az sztem a jazz volt
a lányokról pedig megegyezik a véleményünk:)) -
Bhalage #89 ja tenyleg elfelejtettem emliteni hogy a helybeli lanyok/nok igencsak
=) -
Bhalage #88 eh eleggge meg vagyok fogva =)
sarkany es ?tornado (ami alatta van)
meg egy biliardszalon+boxos dumalgatos hely (boxok is voltak:) a palyaudvarnal
meg hmmm vmi rockkocsma a fazekas gimitol nemmessze, azt is turheto hely volt (bar a 13-16eves korosztaly nem az en generaciom), pesten jopar helyen ugy erezheti az ember hogy barmelyik percben kinyirhatjak (gyk koltoi tulzas), aze pozitiv volt, hogy nekemjon a 2meteres 120 kilos kigyurt kopasz es elnezest ker etc regen pest is jo hely volt, par hely meg most is jo, csak az emberek lettek sznobok v balf*szok nem tudom :)
hehe kb ennyire emlekszem
ti debreceniek v vmi lokalpatriotak vagytok?:) felhoztuk a topicot semmi perc alatt.. -
#87 ibolya? amúgy pest sokkal drágább mint debrecen pesten egy gyengébb helyen is 300 körül van egy ászok míg itt 300 körül iszol egy barna kaiser-t a rövid italokról nem is beszélve... -
#86 pontosan milyen helye(ke)n voltál? -
Bhalage #85 olcso a hely es jok az arcok
^^ -
#84 az jó dolog:)
amúgy mi volt meglepő -
Bhalage #83 mert pesti vagyok es inkabb itt bulizom?:)
a csaj akivel (miatt:) voltam meg sz*rik a fejemre
egyebkent kellemes meglepetes volt :> -
#82 "(eloszor es utoljara)" miért?? -
Bhalage #81 nesztek porges:mult 7vegen voltam debrecenbe eccaka (eloszor es utoljara)
jejeje -
#80 ismét pörög a topic....... -
#79 én néha egy üvegnek is tudok örülni:)) -
#78 öö... gimnázium? vagy ezek szerint inkább általános.... -
#77 szerintem sokam még egy láda sörnek is örülnének :) (mint pl. én :) ) -
#76 természetesen iszonyat sok pénzt kocsit meg házat meg nyaralást:))) -
#75 Balázska(sztem tudod melyik most nm írom ide mert szégyellős vagyok) vagyok és elsőtől a negyedik osztályig voltunk oszt. társak ha jól emlékszem -
#74 és mit ajánljunk fel nyereménynek? :) -
#73 hát Te meg ki vagy? -
#72 vagy rakjunk bele pucérnős képeket -
#71 reklámozni kéne vagy nyereményjátékkkal népszerűsíteni -
#70 jah.
eddig is olyan pörgős volt :) -
#69 jó kis pörgős topik lett ez....... -
#68 ja nm azért írtam csak h milyen "kicsi" a világ -
#67 gondolom.. amugy nagy cucc... :P -
#66 igenamúgy tényleg nm jáccásiból mondom -
#65 parizer volt osztálytársad? höhhe.... :P -
#64 höööö nemmondom meg mert idejössz kunyeráli! :DDDDD