3221
  • parizer
    ilyen könnyen? nem írom le a sztorit, de 40000 ezerből megúsztuk az új kocsi dolgot.
    amúgy jól vagyok, köszönöm. nehéz az iskola, de szeretem. az itt lévő emberek egy részét már kevésbé, de azért tűrhető!
  • bld
    hát akiknek ilyen könnyen megy......
    régen láttalak anita mi van veled mostanság?
  • parizer
    nem sok. vettünk új verdát hehe... na de... mindegy!
  • SLICK
    MI ujság az autóval? Szombaton voltam apámmal Nyíregyházán a piacon de én se jutottam többre... hm :(((
  • SLICK
    LOL :)
  • bld
    [azt gondolja h lehetne kicsit aktívabb is]
  • parizer
    hm... na mindegy, nem szól közbe, csak hallgat és figyel!
  • bld
    én pár évvel idősebb vok nálad de nekem is a mostani az első olyan maira azt mondom h komoly és kifejezetten hosszútávra gondolkodom vele
  • SLICK
    MIndegy 16 vok ráérek az ilyenekkel
  • SLICK
    amit mondanak
  • SLICK
    NEm nem a hozzá állással van baj mert eljárok bulizni de nem jön össze pedig minden jó tippet kihasználok
  • bld
    van ez a szöveg h mindíg magadat add, nagyon régi tudom de eddig az élet ezt igazolja
  • bld
    énis megvoltam magamnak csak aztán adódott egy kihagyhatatlan lehetőség és mostmár úgy érzem több értelme van az életemnek
  • FtranX
    a dologhoz úgy kell hozzáállni, hogy "Nem értem, miért szalasztják el mindig az óriási lehetőséget?!"

Már nekem sincs régóta csajom, de még nem kaparom a falat. :))
  • Bhalage
    rossz hozzaallas
  • SLICK
    nekem sose sikerül a csajozás nem is volt sztem nem is lesz nem tom mit nem szeretnek bennem
  • SLICK
    LOL én meg nő nélkül itthon dekkolok amellett suliba járok és kész
  • bld
    megvagyunk megvagyunk én spec tanulok mellette meg a barátnőmmel boldogítjuk egymást
  • SLICK
    Amúgy mi a helyzet parizer ügyén kívül?
  • SLICK
    én minden hétvégén faterommal szoktam menni Nyíregyre a piacra mert neki mindig kell autó alkatrész (ne félj nem személyautó)
    a szülinapot meg szívesen máskor is
  • Bhalage
    micsoda fenyegetes haha
  • parizer
    nem debrecenben.
    és köszönöm mindkettőtöknek a szülinapot.
    a piacot meg külön köszönöm!
  • bld
    maffia?:) debrecenben olyan nincs:) de nm árt ha széleskörben terjed az ilyen hír amúgy boldog szülinapot!
  • SLICK
    JA SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

• SLICK
    wow ha ezt hamarabb mondod hogy tíz éves kocsi akkor könnyebb dolgom lenne Igaz Nyíregy kicsit messze van de nem baj fater úgy is szokott arra menni akkor a piacon körülnézek Rendi??
  • parizer
    nem az. ezek sunyi kis pincetolvajok. az autót teljesen véletlenül találták meg, nem az volt a fő cél!
    és üzenem azoknak akik elvitték, és esetleg olvassák ezt, hogy nem lesz könnyű dolguk, ugyanis (nem vicc!) kisebb maffia, alvilág, feketekör van rájuk állítva!!
  • bld
    szervezett
  • bld
    ez már szerezett bűnözés!grrr
  • parizer
    nyíregy környékére vitték, ez szinte biztos. a rendszámot lecserélték , ipg... vagy valami ilyesmire. azt figyeljétek, hogy ez egy tíz éves autó, és egy vadiúj rendszámot tettek rá, uniósat!
  • FtranX
    hát igen... biztos hogy nem járnak vele a városban.
  • SLICK
    sajna :(
  • SLICK
    amit én láttam a rendszáma : NGF- 538
  • stone
    Ja már írtad: Fehér 3-as kombi golf:)
  • SLICK
    Én láttam egy GOLF-ot de az viszont nem ez volt a rendszáma :((((
    de majd szólok haveroméknak hátha tudnak "esetleg" segíteni
  • SLICK
    ÁÁÁ teljes erő vel keressük a kocsit Amúgy mi a helyzet SRÁCOK (esetleg lányok)?
  • stone
    Durva:( Véletlenül nem Hörmann garázskaputok van?
    Ja meg írj márkát/tipust ha publikus mert rendszám alapján nehéz kiszúrni így.
  • Bhalage
    sztem mar ukrajnaban figyel ;>
  • parizer
    múlt csütörtökön, hanalban. zárt garázsból vitték el.
  • Láma!
    úúú,az gáz!!
    mikor történt?
  • parizer
    el, igen. és most nem kedzek el anyázni.