3221
-
#1540 sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a fasorba sem vagytok. Nekem van még hátra 7 vizsga (ebből 2 kamu), és egy fincsi analízis szigorlat.
gl&hf
Bali hova jársz? villany? -
#1539 Akkor én nyertem. Nekem még 4 vizsgám lesz. matek, villanytan, programozás, digit tech. -
#1538 nekm szerdán egy sajtóműfajelmélet aztán hawai:) -
#1537 nekem szerdán lesz villanytan szigó, utána meg 16-án számtechből... -
#1536 váhh én kedden vizsgázok gaztanból... hogy minek kell nekem ilyet tanulni, érthetetlen!!!
szigorlatom előző félévben volt matekból, és egy év mulva lesz médiatervezésből... na enyit rólam. páp! -
#1535 szigó -> Na ilyen nekem már nem lesz. De azért a vizsgákon szivatnak minket rendesen.
Egyébként én nem is a középsuliba mennék vissza, hanem 5öd évre. A tizen valahány iskolában töltött évem közül az volt a legjobb. Már nem voltunk középiskolások de még nem is egyetemi/főiskolás volt az elvárás. Szóval én azt ajánlom azoknak akik esetleg azon vacillálnak, hogy maradjanak-e 5öd éven , hogy maradjanak. Főleg akkor ha a pályájukon akarnak maradni. Nekem sokat jelentett. -
#1534 most a szigók és a vizsgák helyett énis szívesebben járnék suliba -
#1533 -
#1532 Ezen énis megmentem:DDD
(macó te tod h miért: ))))) -
#1531 bambi szemek -
#1530 vagy úgy!!! úgy vettem ki hogy te már végre pihenhetsz kicsit mert nem jársz egyetemre/fősulira... én kérek elnézést :D
bár én nem szoktam rámosolyogni a tanárokra h jobb jegyet kapjak, kapok amiylet kapok :P -
#1529 ne is mondd.. -
#1528 Hát én is inkább visszamennék középsuliba. Főleg így a vizsgaidőszak közepén. [kétnapos intenzív matektanulástól zaklatott fej] -
#1527 szerencsés?? ohó... nem tudod miről beszélsz! ha jól sejtem, te középiskolás lehetsz... én pl visszasírom a gimnáziumi éveimet! bár az egyetem lazább, de sokkal többet követelnek, és itt nincs olyan, hogy "na de tanárnéni..." plusz bambi szemek, és megkapod a négyest! -
#1526 nem mindeki szerencsés ám... :D -
#1525 hogy hol?! suliban?! ehheh nem mindenkinek van ám... :D sry -
#1524 hi all!
Na hogy telt a mai nap a suliban??? :P Ehh holnapra tanulhatok megint annyit h namég...
-
#1523 BUÉK most igy 3 nap késéssel :) de a szándék ami fontos :D -
#1522 búék mindenkinek... és malibu rlz :D -
#1521 buék!
na kinek miylen estéje volt? -
#1520 van skype-d?
-
#1519 de nemsokára itt a húsvét ...:) -
#1518 marha fáradt vagyok...oltári jó volt a szilveszter...nagyon komoly buli volt.
holnap suli megint..:-((
kvára nem várom..olyan jól esett majd 2 hétig akkor kelni,amikor kedvem volt.
holnaptól megint heti 45 óra suli+itthon ugyanúgy tanuéni..és megint napi 5-6 óra alvás...:-(
nah mindegy..hamar túl vagyok rajta..:-)
-
#1517 Utólag is Kellemes Ünnepeket minden földinek!! -
#1516 Most szabin vagyok még ...:)
Jó volt az ünnep ill. ünnepek ...:)
És TE hogy vagy ? -
#1515 helló csajszi!
BÚÉK neked külön is!:-)
Hogysa?
-
#1514 B.Ú.É.K ! -
#1513 búék
[20 perce ébredt] -
#1512 bújék -
Nadi #1511 Boldog Új Évet mindenkinek! -
#1510 BÚÉK! -
#1509 Boldog Újévet mindenkinek! -
#1508 Én is boldog új évet kívánok a debrecenieknek! :) -
#1507 Neked is, köszike! -
#1506 a programozás?? háttö... ez elég relatív, de egy egyszerű földi halandónak azt hiszem nehéz, igen!
és volt házim, csak nem tökéletes :)
ja és merri kriszmösz end hepi nyú jér fór óll -
#1505 nekem nicnsenek barátaim csak haverok... de ők meghívnának bulizni nem az a baj... hanem náluk is otthon vannak a szülők és hát nem tudunk mit kezdeni...itthon maradunk :c
most itt kezd olvadni a haw... kár érte teganp még azért egésznap eshetett volna... -
#1504 slalalalaa. :) -
#1503 az meg h lehet? és a barátaid akikkel bulizni szoktál?
amúgy meg legyünk büszkék mert az országban alig van hó nállunk viszon teljesen hófödte minden:) -
#1502 sztem életem leggányabb szilvesztere lesz... sehova sem hívtak bulizni...nem tom h mit csináljak majd. :c -
#1501 köszönnyük nekd is!
és szilveszterkor nem sz*rr* h*ggy* inni magunkat csak lightosan szépen max egy két tömény és nem pezsgővel: )))