DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ramadamammy rapidrandi
amúgy zstem is a kuss helyesebb már csak esztétikailag is... de kíméletes voltam: )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
kíváncsi lennék mit szólna ehhez "valaki2....
Szóval csönd legyen a nevük a ffiaknak...:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
boccs,h még nálam van,de pénteken lesz a szalcsi,meg eleve millió dolgom van,le vagyok plombálva...
tényleg bocsi,és sietek...:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
a DVD-t mikor tudnad visszajuttatni?
Ramadamammy rapidrandi
mindenbe beleszólnak....: )))))
szegény gyerekek...ne bántsátok már õket..!
majd rájönnek ha kicsit idõsebbek lesznek,h bizonyos dolgokat,jobb máshol intézni...<#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
a spam az spam nincs vita: ))
Nekem semmi kifogásom a randizásotoknak,de ne itt folytassátok ebbéli tevékenységeteket!
Ramadamammy rapidrandi
thx
Ramadamammy rapidrandi
van amikor 12 órát is alszok......de az ritkább....😄D
olyan hülyeségeket szoktam álmodni hogy felébredek és röhögök az egészen......😄DDD
xD
Te aztán bírsz aludni, de kell is.<#smile>#smile>
Én jól aludtam,......vagy 10-11 órát...😊)
xD
Csak ne lenne ez a két bünti pont.<#felkialtas>#felkialtas>
Anyámék meg 2hét múlva jönnek haza.(2hete oda vannak dolgozni)
Épp egy órája beszéltem a Debreceni rokonokkal.....😄DD
nálad mizujs? 😊)
xD
...esetlegmég valaki?😊))
Ramadamammy rapidrandi
amúgy kár,h pont egy ilyen kellems napon,mint a tegnapi,voltam beteg...:-(
Pedig Egész szép idõ volt,autómentes nap volt,pluszs ugyebár a szülinap...sazlé nem volt szerencsém az ziher...:-)