3221
  • Maco13
    sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a fasorba sem vagytok. Nekem van még hátra 7 vizsga (ebből 2 kamu), és egy fincsi analízis szigorlat.
    gl&hf

Bali hova jársz? villany?
  • BaliBoy
    Akkor én nyertem. Nekem még 4 vizsgám lesz. matek, villanytan, programozás, digit tech.
  • bld
    nekm szerdán egy sajtóműfajelmélet aztán hawai:)
  • FtranX
    nekem szerdán lesz villanytan szigó, utána meg 16-án számtechből...
  • parizer
    váhh én kedden vizsgázok gaztanból... hogy minek kell nekem ilyet tanulni, érthetetlen!!!
    szigorlatom előző félévben volt matekból, és egy év mulva lesz médiatervezésből... na enyit rólam. páp!
  • BaliBoy
    szigó -> Na ilyen nekem már nem lesz. De azért a vizsgákon szivatnak minket rendesen.
    Egyébként én nem is a középsuliba mennék vissza, hanem 5öd évre. A tizen valahány iskolában töltött évem közül az volt a legjobb. Már nem voltunk középiskolások de még nem is egyetemi/főiskolás volt az elvárás. Szóval én azt ajánlom azoknak akik esetleg azon vacillálnak, hogy maradjanak-e 5öd éven , hogy maradjanak. Főleg akkor ha a pályájukon akarnak maradni. Nekem sokat jelentett.
  • FtranX
    most a szigók és a vizsgák helyett énis szívesebben járnék suliba
  • Membrah
  • bld
    Ezen énis megmentem:DDD
    (macó te tod h miért: )))))
  • Maco13
    bambi szemek
  • SLICK
    vagy úgy!!! úgy vettem ki hogy te már végre pihenhetsz kicsit mert nem jársz egyetemre/fősulira... én kérek elnézést :D
    bár én nem szoktam rámosolyogni a tanárokra h jobb jegyet kapjak, kapok amiylet kapok :P
  • Maco13
    ne is mondd..
  • BaliBoy
    Hát én is inkább visszamennék középsuliba. Főleg így a vizsgaidőszak közepén. [kétnapos intenzív matektanulástól zaklatott fej]
  • parizer
    szerencsés?? ohó... nem tudod miről beszélsz! ha jól sejtem, te középiskolás lehetsz... én pl visszasírom a gimnáziumi éveimet! bár az egyetem lazább, de sokkal többet követelnek, és itt nincs olyan, hogy "na de tanárnéni..." plusz bambi szemek, és megkapod a négyest!
  • SLICK
    nem mindeki szerencsés ám... :D
  • parizer
    hogy hol?! suliban?! ehheh nem mindenkinek van ám... :D sry
  • SLICK
    hi all!
    Na hogy telt a mai nap a suliban??? :P Ehh holnapra tanulhatok megint annyit h namég...
  • Sakuu
    BUÉK most igy 3 nap késéssel :) de a szándék ami fontos :D
  • parizer
    búék mindenkinek... és malibu rlz :D
  • bld
    buék!
    na kinek miylen estéje volt?
  • Membrah
    van skype-d?
  • krisztike
    de nemsokára itt a húsvét ...:)
  • Membrah
    marha fáradt vagyok...oltári jó volt a szilveszter...nagyon komoly buli volt.
    holnap suli megint..:-((
    kvára nem várom..olyan jól esett majd 2 hétig akkor kelni,amikor kedvem volt.
    holnaptól megint heti 45 óra suli+itthon ugyanúgy tanuéni..és megint napi 5-6 óra alvás...:-(

nah mindegy..hamar túl vagyok rajta..:-)

• Marki
    Utólag is Kellemes Ünnepeket minden földinek!!
  • krisztike
    Most szabin vagyok még ...:)
    Jó volt az ünnep ill. ünnepek ...:)
    És TE hogy vagy ?
  • Membrah
    helló csajszi!
    BÚÉK neked külön is!:-)
    Hogysa?

• krisztike
    B.Ú.É.K !
  • Membrah
    búék

[20 perce ébredt]
  • Maco13
    bújék
  • Nadi
    Boldog Új Évet mindenkinek!
  • FtranX
    BÚÉK!
  • Sakuu
    Boldog Újévet mindenkinek!
  • SLICK
    Én is boldog új évet kívánok a debrecenieknek! :)
  • Sakuu
    Neked is, köszike!
  • parizer
    a programozás?? háttö... ez elég relatív, de egy egyszerű földi halandónak azt hiszem nehéz, igen!
    és volt házim, csak nem tökéletes :)

ja és merri kriszmösz end hepi nyú jér fór óll
  • SLICK
    nekem nicnsenek barátaim csak haverok... de ők meghívnának bulizni nem az a baj... hanem náluk is otthon vannak a szülők és hát nem tudunk mit kezdeni...itthon maradunk :c
    most itt kezd olvadni a haw... kár érte teganp még azért egésznap eshetett volna...
  • smv
    slalalalaa. :)
  • bld
    az meg h lehet? és a barátaid akikkel bulizni szoktál?

amúgy meg legyünk büszkék mert az országban alig van hó nállunk viszon teljesen hófödte minden:)
  • SLICK
    sztem életem leggányabb szilvesztere lesz... sehova sem hívtak bulizni...nem tom h mit csináljak majd. :c
  • bld
    köszönnyük nekd is!
    és szilveszterkor nem sz*rr* h*ggy* inni magunkat csak lightosan szépen max egy két tömény és nem pezsgővel: )))