DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTF?

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
jobb lenne ha ezt a témát hanyagolnánk...megnyugodtam,de ne halljak többet róla...én fõleg nem szertem az ilyesmit...
amúgy jó szórakozást elõre is!<#puszi><#puszis>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
na mostméár rend van: )
nm szeretem ha a magánéletem belelóg az sgbe: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

SLICK
kilettél osztva gyilok :o

cicus91
hm, azt meg kell nézni.......de sztem majd csak 9.-én fogom tudni....😄DDDD

cicus91-----> Brigicsaj

Magnumrolcsi
Október 7.-8.-9.-én autó kiállítás lesz a Kossuth tér-Piac utca-Rózsa utcán.
Belépõ: 300 Ft/fõ,10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

FtranX
háháhá

<#wow1><#zavart2><#szomoru1><#ijedt>

Ramadamammy rapidrandi

ÁjjLe BoBBi
<#eljen>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Membrah
szállj le rólam,és találj ki valami jobbat amiért belém köthetsz!Rendicsek?
tezsek rá,h mitõl mész a falnak,semmi közöd hozzá,h mit írok be..
ha nem vagyok szimpatikus kerülj el,vagy írj privit,de ner kezdj el osztani baromságokkal mások elõtt,legfõképpen magad miatt nem....
ne légy nevetséges,h egy ilyen szarsággal zargatsz valakit...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

<#wow1><#alien>

Ramadamammy rapidrandi

<#nezze> Ja bocs az kimaradt

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

zte mutad meg faternak érdekes cuccok vannak benne:http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek.htm

Bogaram ne itt csipogjál mert ettõl a menyországos poklos dumától a falnak megyek.
Inkább írjál ímélt a Pegazusba legalább eltöltöd vele az idõt.
Na csá
Akkor tölsd le ha nincs vagy kérjél Balázstól.

Membrah
jellemzõ válasz...<#puszi>

Membrah
Belga...<#nyes>

SLICK
nembaj nekem ez is megfelelt... -.-

Szvsz az elõzõ még ennél is jobb volt😄DD

SLICK
ááááááááááááá!!!!!!

Veszett jó buli volt!!! Kb fél 3kor kezdett el menni az igazi zene... olyat tomboltam a többiek is lestek 😄
Monnyuk ha itt megbeszéltük volna akkor találkozhattunk volna is...
Bár most szombaton is mek remélem legalább iylen buli lesz... mert ha nem inkább be sem meegyek... ha ezek a DJ-k lennének megint akkor az eszem eldobom...

Hogy tettszet a Flash?

Brigicsaj
Engem nem....😄DDD
Imádok utazgatni, meg császkálni össze-vissza....😄DD
Még akkor is szeretnék ha célnélkül mennénk....😄DD

xD

Magnumrolcsi
Én láttam a nap fogyatkozást. 😄D

FtranX
kötsög felhõk :C

Debrecen = gettó ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

bld
ez egy ilyen világ... a gettóbaaan nm nõ virááág...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

általában mindig kimaradunk belõle

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

bld
nyic, nálunk az lesz a napfogyatkozás h egyáltalán nm látjuk a napot..... bár tegnap lett volna...

<#fejvakaras><#nemtudom>

Ramadamammy rapidrandi

Ott látni -e a nap?

bld
most mi van, mit nm lehet ezen érteni?: ))

<#confused>

Ramadamammy rapidrandi

bld
tudtam én!

Membrah
<#law> <#love11>

Membrah
<#wow2>
hmmmm..
nem zavar az ingázás?

Brigicsaj
jaja...😊

xD

bld
és akkor msot egy hétig debrecenben leszel?

Brigicsaj
Hát lesz....😄DD
Unokatesóm akivel házasodik hapsi az odavalósi.....😄

xD

bld
vna erdélyi rokonotok?

Brigicsaj
semmi különöset....😄 pénteken megyünk szombaton esküvõn vagyok, aztán egyhétig nem tom micsinálok aztán szombaton lemegyünk Romániába , vasárnap esküvõ, aztán hétfõn egy kis városnézés Kolozsváron, kedden vissza Debrecenbe, szerdán meg Go haza.....😄

xD

Magnumrolcsi
Jöttünk ma haza Martinkáról és 150km/h mentünk azon a szar úton.(nagyon király volt)

bld
ha jó nõ vagy maradunk: )))
vicceltem nkem már van: ))
és amúgy mit tervezel?

Brigicsaj
Na azért írtam be jóval elõtte, hogy eltudjatok menekülni.....😄DD

xD

Magnumrolcsi
Akkór bujjon el mindenki. 😊)

Brigicsaj
Na pénteken mek Debrecenbe....😄DD

xD

bld
nm is hallottam még róla de ha mondjuk jazz-t is nyomnak akkor valszeg énis meg fogok fordulni arrafele

Sziasztok!
Tudja valaki hogy milyen hely az Unplugged? Valahol a Hangfogó környékén lehet...Esetleg volt ott már valaki?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

bld
htá én iknkább kihagyom ezeket a diszkós dolgokat... vhogy nm adja nekem az a tipikus diszkó-buli zene

Én is ott leszek, mivel ott lakok😄DD

SLICK
hi all!
Ki hova megy bulizni a hétvégén?
Én úgy döntöttem mek Újvárosra a Flashbe. Elvileg úgy volt hogy most lesz a záróbuli de 8-ra is kiírtak egy bulit...
Én mivel még nem voltam inkább holnap elmek aztán tombolok egy jót... 😊

Maco13
pedig párszor elõfordul...legalábbis az eleje 😄