3221
-
sdfj #2021 szal nem ez életem legnagyobb problémája -
sdfj #2020 hát erre azt tudom mondani h gratulálok őszintén
de én szeretem az alkohol hatásait mint nagyon sok mindenki(am. nem vagyok 1 nagy ivó és partyzó figura...) -
#2019 hát ez legyen életed legnagyobb problémája!
nekem van egy jó barátom, aki arról híres, hogy életében még egy korty szeszt nem ivott soha! . . . és mindenki NAGYON tiszteli ezért! -
ugot2know #2018 Alkohólia...az üveghegyen túl! -
#2017 ja ja eszméletlen de ritkán van ilyen sajna:D -
#2016 érdekes amúgy amikor "megindul". alapból nem kívánod a piát, meg minden, aztán egy kritikus pont után bármiből, bármennyit. :D -
#2015 mindent ki kell harcolni... anyám engem is baszlatott, hogy nem megyek a rokonokhoz. :) -
#2014 nem is tuttál volna max áramot ;) -
#2013 én nem vezettem hálistennek:D:D -
#2012 nem kicsit... asszem bld új sztenderdet állított fel pálinkaivásból :D
rég láttam valakit ennyit inni (én csak vezettem meg röhögtem) -
sdfj #2011 na basszátok meg én meg nem tok rendesen érvényesülni szülők miatt...
szal az én szünetem baráti körökben telt alkohol mentesen többnyire
nah de jó volt azért!!! -
#2010 ja ja nekm is ez volt
reggel még kicsit viszakoztam... 2 szilva ment le egy becks-szel de aztán megindult... -
#2009 Micsoda egy részeges banda. -
#2008 wáá a pálinkát nem szeretem. :D
én whiskeykólát ittam leginkább, de volt sör, vörösbor, fehérbor és jager is. :)
hihetetlenül iszákos társaság volt. pl. vasárnap délben, kelés után 1,5 órával már 4 feles és egy sör volt bennem, pedig még ellenkeztem is az ellen, hogy itassanak. :D
alkoholból elég is volt egy időre. -
#2007 az se gyenge:D
miket ittál?
én a pálinkára szavaztam
erőteljesen persze:D -
#2006 én három napig bogácson ittam. csak anyámat locsoltam meg, mert hétfőn, amikor hazajöttem, nem volt semmi erőm kimozdulni. -
#2005 na miylen volt a húsvét?
ha vki az enyémre kíváncsi kérdezze meg sztem macót:D:D:
amúgy kb a a kozák hadsereg iszik ennyit egy győztes csata után a lovakkal együttfrom vicctopic -
#2004 én Is kellemes ünnepeket kívánok midnen debreceni lakosnak és a topiklakóknak :| -
sdfj #2003 kellemes húsvétot mindenkinek (nőknek sztem minnél kevesebb locsolót:P)!!! -
sdfj #2002 mert megteheted
de én nem...
nah de mind1 -
#2001 mákos? hmhmhm... a gépészkar nem a mákon múlik azt hiszem! egyszerűen csak úgy alakítottam a dolgaimat, hogy a szünet tényleg szünet lehessen! -
sdfj #2000 ) -
sdfj #1999 mert mákos vagy (és idősebb... -
#1998 én nem tanulok, élvezem az életet :) -
sdfj #1997 mondjuk nekem csak a szünetem 1/3-a megy el tanulásra úgyhogy én nem panaszkodhatok -
sdfj #1996 mákos... -
#1995 nekem nincs szünetem, és nem is tanulok -
#1994 sajnos nekem is :( -
#1993 Na ja. Már akinek. Nekem a 'szünetem' is tanulásra fog elmenni. :(( -
sdfj #1992 szüneeeet
ezzzazzz -
#1991 htxvm -
#1990 akkro gyúrd ki magad és hallgass sok hiphoppot -
#1989 szeretnék brékelni, de nem lehet :@ -
#1988 hev ö brék, hev ö kitket! -
sdfj #1987 mégha az is lenne... -
#1986 nektek legalább szünet van... -
ugot2know #1985 eső esetén kertásás... -
#1984 holnap gofriparti lesz nálunk... vagyis remélem végre tényleg meg tudjuk tartani! egyébként semmi újság nincs ebben a poros kisvárosban manapság :D -
ugot2know #1983 az ottlétemmel :D -
#1982 szasz!
kellemes tavaszi este. :o)