3221
-
#2061 Rakhatták volna emelvényekre a standokat ahol a csajok táncoltak, hogy ne csak azok lássák akik ott állnak elől vagy 2m magasak.
Én tegnap voltam.
Felhívtak egy srácot(elég bénán nézet ki) a szimpadra, hogy a csajok levetkőztessék. Mikor már vették volna le a gatyiját akkor már ellenkezett.... nagy nehezen levették róla, az alsó gatyiját is levették róla és nagyon beégett a srác.... (had ne mondjam miért :D )
A vége felé is volt két srác jelenkező akik maguktól oda mentek Győzihez és kérték, hogy felmehessenek a szimpadra táncolni a lányokkal. Mikor felmentek nekik is az lett a végük mint a másik srácnak ...... :DDD -
#2060 én voltam, de sztem nem volt valami nagy szám -
sdfj #2059 nem
((((((((((((((((((sajna.........:P:P:P:P)))))))))))))))))) -
#2058 Volt valaki a tegnapi erotika kiállításon?
Nagyon szupi volt -
#2057 ezek készen vannak! :D -
sdfj #2056 asszép... -
homokhat #2055 Józsáról-Debrecenbe a Rózsás mellett -
#2054 -
homokhat #2053
-
#2052 le, mert a vastabletta túl rossz mellékhatásokkal jár :D -
ugot2know #2051 füves-szezon -
#2050 Na úgy látom itthon is kizöldült minden. -
sdfj #2049 jah mondjuk már megmondtad h nem lehet szted szal bocsi
csak naon megszeretnék vmit nézni... -
sdfj #2048 annnyád!!!!!
ez kurva jó naon töszönöm!!!
még vmi! nem tudod h hogy lehet a már elkészült felvételeket megnézni? -
#2047 azt nem hiszem hogy meg lehet, de van egy webcam a főtéren, amit még irányítani is lehet 1 percig. kurva nagy ötlet :)
ITTEN -
sdfj #2046 hú bazze...
nem tuggya nekem vki megmondani h hogyan kell a debreceni térfigyelő kamerák felvételeit megtekinteni???(linkel mindennel ha lehet:P)
-
#2045 Na ja. És aki másfél héttel hamarabb megvette a jegyét??? Mivel a vasárnapi ill. a pénteki járatokra egy héttel előbb kell venni jegyet. És az 1 órás dolog csak az álomáson van kiírva. -
sdfj #2044 na látom megin minden oly jól megvan szervezve mint mindíg(nem mintha érintene...:P)... -
Nadi #2043 Ki van írva az ajtóra, hogy 1 órával hamarabb indulnak! -
#2042 most az áradás miatt náluk nagy a fejetlenség náluk. én vasárnap jöttem haza pest felől, de nem volt semmi gond. -
#2041 Vazz. A máv már megint nagyot alkot. Hihetetlen. A múlthéten mikor feljöttem már az felb@szott, hogy kiérve az állomásra közölték velem, hogy az IC amire jegyet vettem 1 órával előbb elment. Erről természetesen semmi tájékoztatást nem adtak. Előző este még meg is néztem a máv honlapját, hogy mi az újság...
Most kitalálták, hogy IC-re csak pár nappal utazás előtt lehet jegyet venni. Tehát péntekre kb. mától. Ki is mentem venni jegyet. És kaptam is. Juhéj. Most este mire haverom kiment venni jegyet már azt mondták, hogy még mindíg nem lehetjegyet venni. -
ugot2know #2040 Okés,előveszem a bőrszerkót!:) -
#2039 na akkr lejöttél a vegetarianizmusról? mesélj -
#2038 gyere el és megtudod -
#2037 hát ez loál :DsDDASDD?:,dsA?
"te honnan tudod hogy nem szereted a szart, ha még nem is kóstoltad"
-
ugot2know #2036 Melyik oldalon leszel?:) -
#2035 1 - a srác nem hazudik - miután egyik legkedvesebb cimborámról van szó, én konkrétan még tudom is az okát hogy miért nem iszik és hidd el nekem, nem elmebeteg a pasi.
2 - "honnan tudja hogy nem szereti, ha nem is kóstolta még" - te honnan tudod hogy nem szereted a szart, ha még nem is kóstoltad(nem bld-nek szól)...?! attól hogy valamit még nem kóstoltál, nem csináltál, még tudhatod hogy nem is akarod soha!
3 - miután 3 évig vegetáriánus voltam, ezt a témát már ne is feszegessük inkább! -
#2034 muhahaha
Erotikakiállítás 7végén! -
#2033 ja ja énsi hallottam
de mirét nem kordonozták le ez nagyon gáz az a legveszélyesebb gyorsuló autók közé részeg néző.....
meg egyébként is mennyi lóvét kaptak már... kijött volan belőle minden... -
#2032 A tegnapi gyorsulás egy kalap .... volt szervezésileg. A pálya rövid volt, nem raktak ki mind a 2 oldalra gordonokat és az emberek mindig csak bentebb-bentebb mentek ami miatt mindig megállították a futamot.Arról nemis beszélve, hogy sokan semmit nem láttak belőle mert rengetegen voltak (nem számoltak ennyi emberrel).
Mocik jók voltak főleg mikor vissza felé néha oda csutkázták neki.
Pár jobb terepjárónak is lett volna hely. A corvette az odabasz*t nagyon meg a két ford cosworth is topp. -
#2031 értem, cska oylan ismerős volt vmi iylesmi derengett:) -
#2030 Nemcsak. A Kandó az egyik kara a BMF-nek(Budapesti Műszaki Főiskola). Régen önálló főiskola volt míg össze nem vontak 4-5 főiskolát a BMF égisze alatt. Mostmár csak kar. + koli. -
#2029 a Kandó az egy koli nem? (sry nem vágom) -
#2028 vmi iylesmit próbáltam magyarázni:D -
#2027 Nem azt írtam, hogy sohasem ivott még egy kortyot sem, csak annyit, hogy nem szereti és, hogy nem szokott inni.
A vegetarizmussal én is 1et értek.
Bocs, ha fogalmazási hibákat ejtenék de pont egy 24 órás KIN kupa (Kandós IIfjúsági Napok) 24. órájában tartunk. -
#2026 ha még sohasem próbálta akkor honnan tudja hogy nem szereti? -
#2025 sry a helyesírásértmeg a gépelési hibákért -
#2024 én nemazt mondtam h a jókedv vagyafelszabadultság előfeltétele a szesz csupán azt mondom h ez lemondás nem elhatárolódás pl mint a vegetarianizmus sztem teljesen értelmetlen megválni a hústól ha nem egészségügyi kérdés(persze ez más más téma csak kerestem vmi párhuzamot)
és nem azt mondtam h attól vagy jófej hogyha iszol, természetesen lehet normális ember nem állítottam ezt sztem aza baj h ha kis sem próbálod és merven ragaszkodsz az elveidhez ugyanis így hiteltelen az egész erre mondtam h gáz nem arra h vkibe van annyi kraft h nem iszik.. -
#2023 Figy. Azt mindenki saját maga dönti el, hogy neki mi a jó. Ha nem szereti valaki az alkoholt akkor nem fogja jól érezni magát tőle. Abban meg nagyon sok mindenki téved, ahogy látom te is, hogy csak alkoholos állapotban érezheti jól magát az ember. Én alkohol nélkül is jól tudom magam érezni. ÉS ezzel nem azt mondom, hogy nem szoktam inni.
Egyébként nekem is van egy nagyon jó barátom aki egyáltalán nem iszik alkoholt. És teljesen rendeben van, nagyon jó fej. Eltudja magát engedni alkohol nélkül is. És szintén tisztelet övezi a személyét. -
#2022 sztem ez baromság, ne érts félre nem rosszindulatból mondom de sztem aki soha egy kortyot se meg soha semmi rosszat... 1 vagy hazudik 2 vagy nem normális
te is ittál már sztem te is ovltál berugva és sztem érezted is jól gmagad abban semmi rossz nincsen
de ha vkit az elvei meggátolnak abban h azt csinálja ami jól esne neki nos az sztem nem jó.. de ez is csak egy vélemény