DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah ma lessz mtk-loki meccs!!!!!!!!!
tessék megnézni(szurkolóknak kötelezõ...)
mindenki másnak csak erõsen ajánlottt
megin kezdik...
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
ha nem haraxol majd holnap válaszolok, nem vagyok már annyira magamnál 😄D
Köszönjük szépen!:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
csak gondoltam én is köszönökmár...
ja és köszi
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
De nem tom...azééé mi is ittunk orsikáékkal,szóval..-.-
:-DDD
Msnen szoktam lenni,de amikor írok nem érsz rá általában..
utálsz mi???<#idiota>#idiota>
Az utolós részhez pedig csak annyit,h mindent meg lehet oldani!:-)
Amúgy hogyhogy csajozni???Bnõd???<#confused>#confused>
Vagy nyílván rá gondoltál...:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
nah de tényleg ne offoljunk!..:-)
de inkább ne mennyünk bele...
BOLDOG NÕNAPOT MINDEN NÕNEK!!!<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
Boldog Nõnapot Kívánok Minden Nõnek!
<#integet2>#integet2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pestel viszont azért nincs gond mert abszolult nem ismertem. Szóval mindíg mindent meg kellett nézni (sok mindent még mindíg meg kell nézni) ezért pest utcáit viszont elég jól tudom. Kivéve azokat ahol nem jár minden nap az ember. pl. én Óbudán tanulok a multkor Pesterzsébetre kellett mennnem. Óbuda Bp-nek az északi részén van Pesterzsébet meg a déli részén. Térképen nem tûnik nagy távolságnak. De 3-4 busszal kellett mennem.
sdfj: A Ferrari a legJOBB!! <#nyes>#nyes>
Bocsi a sok hülyeségért, csak gondoltam ne csak 2-3 soros üzik legyenek. 😄DD
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nem szeretem a forma 1et de a ferrárit azt meg fõleg...
De ha a Forma 1-rõl és a Ferrari-ról van szó... Akkor már más a helyzet. <#eljen>#eljen>
Engem is haza ráncigálnak a hétvégére vmi bulira. A legjobb az, hogy még azt sem tudjuk, hogy ahova megyünk milyen hely? 😊) Sõt én tulajdonképpen semmit sem tudok róla, még azt sem, hogy hol van. 😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
innen debrecenbõl írom h nem voltunk bent én meg mégm ittudomén ki nem voltunk bennt za tuti😄
és még utána kezdtünk el rendesen inni <#pias>#pias>
legalábbis nem valószínû...
talán-.-
Baszlón?? wtf? ott nem is voltunk olyan helyen ahol volt dj...vagy csak én nem emléxem? 😄
amúgy mi a pálya? nem láttalak msnen rég, élõben meg fõleg 😞
na jó bénák is voltunk...
de bízzatok a csapatban!!!!!!!!!
Ramadamammy rapidrandi
hejes beszéd😛
:-D
biztos élvezné a meccset!:-DDD
jöszmegint haza??
lesz vmi buli este..asszem az a dj fog fellépni,aki volt Baszlón is nyáron,amikor lennt voltunk!!!
váááz..csak fáradt vok pöppet,szal most nem jut eszembe a neve!:-)
de egyébként hullámvölgyesen változik az aktivitásom...
a köv. meccs pedig asszem 12-én lessz!!!
GYERE!!! ÉS HOZD ANYÁDAT IS!!!😛
persze nem rossz az..:-D
mennyire vagy fanatikus szurkoló?megy a bunyó esténként szobatársaddal??:-)
amúgy mikor lesz a következõ meccs?
Vallása???
na jó azért nem...
de az mtk-loki meccset azt nagyonis megnézem!!!
sdfj: A vasárnapi mérkõzés lesz az érdekes! MTK-DVSC A szobatársam mtk szurkoló. Jó lesz a hangulat vasárnap este. <#nyes>#nyes>
és miért? mert a netem olyan lassú h azt hitte h megszakatt a kapcsolat pedig nem...
baszóggyon meg a netem! (1mbit
(még én se tudom h mit jelent...)
Debrecennél maradva:
DEBRECEN-kaposvár:
2-1