DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reméle nem a ferrari fog dominálni megint...
nah ma lessz mtk-loki meccs!!!!!!!!!

tessék megnézni(szurkolóknak kötelezõ...)
mindenki másnak csak erõsen ajánlottt

Maco13
ez szép volt, kár hogy a html-t nem jeleníti meg így... nézd meg a makrókat ott le van írva rendesen
Szerintem holnap még a Renault és a Honda is lehetnek esélyesek ha jól kezdik a rajtolást!
Ja kúrva Ferrari
rohaggyon meg a ferrari!
megin kezdik...

BaliBoy
Miért? Hol tanulsz?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

parizer
jahj...már csak öt ra és otthon vagyok...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Maco13
HB homokhát! <#wave>

nóri holnap kajak válaszolok 😄
Maco13
ohh sok betû, és mind nekem 😄

ha nem haraxol majd holnap válaszolok, nem vagyok már annyira magamnál 😄D
Membrah
Nah igen..:-)
Köszönjük szépen!:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

parizer
naheló
csak gondoltam én is köszönökmár...
ja és köszi

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Membrah
Asszem Palotai lesz,és nem tudom biztosra h volt-e Baszlón,de úgy emlékszem h beszéltetek róla..
De nem tom...azééé mi is ittunk orsikáékkal,szóval..-.-
:-DDD

Msnen szoktam lenni,de amikor írok nem érsz rá általában..
utálsz mi???<#idiota>

Az utolós részhez pedig csak annyit,h mindent meg lehet oldani!:-)

Amúgy hogyhogy csajozni???Bnõd???<#confused>
Vagy nyílván rá gondoltál...:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
nah vajon ki volt az...?:-)
nah de tényleg ne offoljunk!..:-)

Maco13
Boldog Nõnapot a hölgyeknek <#awink>
na azér ferrári helyett inkább mekláren...
de inkább ne mennyünk bele...

ténleg!!!

BOLDOG NÕNAPOT MINDEN NÕNEK!!!<#worship><#vigyor2>

BaliBoy
Jah. Majd elfelejtettem!

Boldog Nõnapot Kívánok Minden Nõnek!
<#integet2>

BaliBoy
Nem tudom a nevét. Annyit tudok, hogy a Monty ezredes utcán van, vagy hol. Abba is kételkedem, hogy a 21 évem allat egyáltalán jártam-e ott, mert névrõl nem tudom. Mondjuk amúgy is bajban vagyok az utca nevekkel. Egyébként ez érdekes. Debrecen utcáit sokáig nem tudtam, de azt mindíg, hogy hova kell menni, vagy, hogy mi hol van. Ez úgy beleivódik az emberbe, hogy ha egy helyen hosszú ideig van, hogy mi hol van.
Pestel viszont azért nincs gond mert abszolult nem ismertem. Szóval mindíg mindent meg kellett nézni (sok mindent még mindíg meg kell nézni) ezért pest utcáit viszont elég jól tudom. Kivéve azokat ahol nem jár minden nap az ember. pl. én Óbudán tanulok a multkor Pesterzsébetre kellett mennnem. Óbuda Bp-nek az északi részén van Pesterzsébet meg a déli részén. Térképen nem tûnik nagy távolságnak. De 3-4 busszal kellett mennem.

sdfj: A Ferrari a legJOBB!! <#nyes>

Bocsi a sok hülyeségért, csak gondoltam ne csak 2-3 soros üzik legyenek. 😄DD

bld
melyik az a hely?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ferrári???
nem szeretem a forma 1et de a ferrárit azt meg fõleg...

BaliBoy
Hát majdnem megy a bunyó. 😊) (ha nem is a focin) Hetente legalább 2x összeveszünk valamin. De nem vagyunk haragban egy fél órán túl. 😊) De abban a félórában... feszült a légkör. <#nevetes1><#nevetes1> Egyébként annyira nem vagyok fanatikus szurkoló. Megnézem, szurkolok, ha megnyerjük a bajnokságot megyek ünnepelni, ha nem akkor is. <#nevetes1>
De ha a Forma 1-rõl és a Ferrari-ról van szó... Akkor már más a helyzet. <#eljen>

Engem is haza ráncigálnak a hétvégére vmi bulira. A legjobb az, hogy még azt sem tudjuk, hogy ahova megyünk milyen hely? 😊) Sõt én tulajdonképpen semmit sem tudok róla, még azt sem, hogy hol van. 😄

Nicci
bálba 😊

bld
semi csak szétszpemmeltük... és még az igazság sem derült ki szal vki dobjon vmi más témát pl ki hová megy msot a hétvégén várok 5leteket!

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
bahh megöltük a topikot 😄
bld
csak h ne legyek off:
innen debrecenbõl írom h nem voltunk bent én meg mégm ittudomén ki nem voltunk bennt za tuti😄

Maco13
hogyne mentünk volna bázz...ott voltunk vagy 2 órát

mind1, ne szpemmeljük rommá a topikot
bld
ja de oda mi nem mentünk be tehát számunkra nem volt dj😄

Maco13
ahol peti durván ráflesselt a táncos csajra ott nem volt dj? loál este volt az is... 😄
és még utána kezdtünk el rendesen inni <#pias>
bld
attól még nemvoltunk oylan helyen ahol volt dídzséj illetve annyira mégsem ihattunk sokat én legalábbis nem...
legalábbis nem valószínû...
talán-.-

Maco13
höhöhööhöhööö 😄D egy szóval nem állítottam hogy én nem voltam olyan részeg mint az albán szamár 😄
bld
na bagoly mondjaaaaa😄😄

Maco13
te se arról vagy híres hogy Baszlón józan vagy <#eplus2>
bld
ezt a baszlói dj dolgot énse vágom...

Maco13
jaja péntek este meg szombaton otthon leszek csajozni <#nevetes1>

Baszlón?? wtf? ott nem is voltunk olyan helyen ahol volt dj...vagy csak én nem emléxem? 😄

amúgy mi a pálya? nem láttalak msnen rég, élõben meg fõleg 😞
erre csak azt tudom mondani h rosszak voltak a körülmények és a bíró is...
na jó bénák is voltunk...
de bízzatok a csapatban!!!!!!!!!

zte - loki: 2-0 ?

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
<#vigyor3>

errõl van szó!!!
hejes beszéd😛

Membrah
nah meg a tömeget,és az indulókat.....-.-
:-D

Membrah
<#idiota>
biztos élvezné a meccset!:-DDD

Membrah
miééééért?:-)
jöszmegint haza??
lesz vmi buli este..asszem az a dj fog fellépni,aki volt Baszlón is nyáron,amikor lennt voltunk!!!
váááz..csak fáradt vok pöppet,szal most nem jut eszembe a neve!:-)

a LOKI az a lételemem...
de egyébként hullámvölgyesen változik az aktivitásom...
a köv. meccs pedig asszem 12-én lessz!!!
GYERE!!! ÉS HOZD ANYÁDAT IS!!!😛

Membrah
nem vagy kicsit hiperaktív???:-)

persze nem rossz az..:-D

mennyire vagy fanatikus szurkoló?megy a bunyó esténként szobatársaddal??:-)
amúgy mikor lesz a következõ meccs?

MTK szurkolóóóó???
Vallása???
na jó azért nem...
de az mtk-loki meccset azt nagyonis megnézem!!!

BaliBoy
maco13: jah. 18:00, 18:01, 18:02, 18:03, 18:04 ....😊)))

sdfj: A vasárnapi mérkõzés lesz az érdekes! MTK-DVSC A szobatársam mtk szurkoló. Jó lesz a hangulat vasárnap este. <#nyes>

uhh látom 2szer küldte el ugyanazt az üzit...
és miért? mert a netem olyan lassú h azt hitte h megszakatt a kapcsolat pedig nem...
baszóggyon meg a netem! (1mbit)

Maco13
péntek este lesz valami debiben?
hát igen a nevem az ténleg gyenge pont...
(még én se tudom h mit jelent...)

Debrecennél maradva:
DEBRECEN-kaposvár:
2-1

FtranX
Üdv a Klubban!

Maco13
csõ! keratív a neved <#eplus2><#eljen>