1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
#1056 Vannak tévhitek, csak anno 3 éve mikor 2x üldözött végig egy kisebb cigánygaleri egy héten akkor kicsit megilyedtem a helytől :| Azóta nem járok arrafele, igaz állítólag sokat javult a közbiztonság. Mondjuk az tény és való hogy relative szépen néz ki a havanna, egyre jobban felfejlesztik.
Egyébként meg arrafele jártam haza, az akkori barátnőmhöz, aki meg a havanna melletti KISZ ltp-n lakott, és az út pont keresztülszelte a havannát :) -
#1055 Hát nem épp a szomszédba van... -
#1054 A Hengersor az már majdnem XIX., hogy keveredtél te a Havannára??? :)
Amúgy én is a Hengersorba jártam suliba 4 évig...középiskolába...
Havanna probléma meg egy legenda sztem...mára legalábbis...semmivel sem rosszabb, mint bármelyik hasonló korú ltp., sőt!
Csomó "zöld" van benne, körülötte, számos játszótér stb. Az egész be van kamerázva. Vannak tenisz-kosár-foci pályák, művelődési ház, 3 iskola, stb... -
#1053 Újpest az jóqrva messze van nem? :D -
#1052 Áhhh ok így már tisztasor, én meg Újpestre járok .... -
#1051 Nem :) Ami a sarkon van az a Pogány Frigyes szakközép, ha kicsit továbbjössz az Üllői felé a Thököly-n akkor jön majd a Karinthy F. gimi :) -
#1050 9 voltam jah. -
#1049 Csak mert én másikra gondoltam:P
Hmm Updét én asszem megkeveredtem itt:)
Ez a suli 1 sarkon van ugye, és szembe vannak vele ilyen leronygolt sárga emeletes házak:) -
#1048 Pontosan ! :) De miért :S ? -
#1047 Akkor a Tököly úton?:S -
#1046 A temetőtől 1 megállónyira Kőbánya-kispest fele. Az SZTK mellett pont, így biztosan tudod :) -
#1045 Jaa ere gondoltam én is, semmi értelmes nincs a környéken:|
Hmm én is Lőrincen lakom, de azt a Karinthyt nem vágom, azz nem a temető környékén van? -
#1044 Megmondom nem irigyellek.. én arrafele jártam suliba (hengersor 2évig) és elég sok rossz tapasztalatom volt :|| Mondjuk ha az ember vigyáz magára akkor gondolom nincs gáz.. te hogy látod? Hisz mégiscsak te élsz ott :) -
#1043 a Havannán lakom :c) -
#1042 Végülis.. lehettél olyan 6-11 éves (?) amikor elköltöztetek.. én semmi pénzért nem hagynám itt a kis lakásunk, pedig nem élünk nagy lábakon, csak hát ide születtem és imádom ezt a helyet ^.^ -
#1041 Ahogy vesszük... :) -
#1040 Akkor nem költöztél messze :) -
#1039 XVI. -
#1038 Ehh a Havanna :| Voltak ott balhéim, érdekes környék.. imre pedig az egyik legszebb része a 18kernek. 82 előtt hol laktál? -
#1037 Jelenleg Imrén, korábban Lőrincen, a Havannán laktam. -
#1036 kirah :DD milyen kicsi a világ :P már csak 1-2 karinthys SG-s kéne :D
és te merre lax? :) -
#1035 ehh kiderűl hogy a fél társaság 18 keri ? :c)
Én is 18. ker ben lakom :c) -
#1034 :) én még csak 88 óta, mivel akkor születtem ide. Merrefele laksz? Persze hogyha nem vagyok indiszkrét :o) -
#1033 Ja, '82 óta magam is XVIII. kerületi vagyok. -
#1032 A lőrinci felén lakok a kertváros, és a lakatos telep határán, 82-es busz mellett. Ismered a környéket? -
#1031 Hát sajnos oldschool bulihelyeket nem ismerek errefelé, ahhoz tényleg a belvárosba kell menni.. Mi a haverokkal a Market Caféban szoktunk dekkolni :)
Karinthy sulit ismered? Na oda járok, most vagyok végzős -
#1030 Melyik rész? -
#1029 Nem tudom még viszonyleg új nekem ez a hely, nem ismerek itt senkit meg teljesen más, régen a belvárosban laktam a Szet István Parknál, ott van az összes haverom is szal szal utazhatok 1 órát ha látni akarok valami ismerős arcot....
Nem ismersz valami jó kis Oldchool bulizós helyet a környéken?:) -
#1028 miért? -
#1027 SUXX:( -
#1026 18ker rulz :o)
-
#1025 neked is:) -
#1024 najah, megszoktam mar enis. meg leri rolam h pesti vagyok -
#1023 mostmár énsem, pedig (vagy pont emiatt) sok helyen laktam már -
#1022 Az én kedves dzsuvás Budapestem :) Nem is laknék máshol.... -
MacrosTheBlack #1021 16 év felett lehet kúrni, nem? A 14 még bőven pedo. -
[Walaki]D`Lair #1020 oké:) -
akos #1019 Még meglátjuk... egyelőre yo az is. -
[Walaki]D`Lair #1018 Jövő hét? -
akos #1017 No, lányok-fiúk? Egy kis nyüzsgés valamelyik este...?