1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
[Walaki]D`Lair #336 Én ráérek... -
#335 még passz. Ha estefelé lesz rá affinitás, akkor megbeszélünk helyet, időpontot. -
[Walaki]D`Lair #334 És hol gondoltad? -
[Walaki]D`Lair #333 hmmm...kék? -
#332 szerinted? -
[Walaki]D`Lair #331 ma este? -
#330 csak amennyi jól esik (több marad nekem) -
#329 áh, legfeljebb minimális mennyiségű higított... -
#328 tömény? -
#327 meg ha mehetnéked van akkor ideális hely tömegközlekedés = 0 :) -
#326 nem iszom bort. Meg sört se. :) -
#325 borhadjárat lesz :) -
#324 minek? Védeni kell a várat? :) -
[Walaki]D`Lair #323 Ma este? -
#322 gyere le Eger-be :) -
#321 Akkor esetleg ájult állapotban töltöd az este hátralévő részét a retikülömmel való találkozás után. :) -
#320 Vannak férfiak, akik kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után már csak a női fenekeket és melleket veszik észre az őket körülvevő világból
Személy szerint ezt maximálisan elítélem.
Sajnos elhatárolódni nem vagyok képes:) -
#319 [kicsit azért fél: mi lesz ha illuminált állapotban csöcsörészni kezd? ...egyszer már zaklatta Katát...] -
peet69 #318 EKKORA BUGOT :DDD -
peet69 #317 AZT ÉÉN IRTAM !!!!!! -
peet69 #316 EZ QRVA SÚÚÚÚLYOS -
peet69 #314 AZMIEN -
#312 ne legyen senki letargikus, hanem jöjjön. Nyápic banda. -
peet69 #311 mostanság bazi jó kedvem van és ienkor engem mindenki IMÁD :DDD[télleg] és qrva jó hangulatot keltek az aktuális társaságban ahol vagyok
2- dohyozni dohányzom de 1 ltalán nem sokat sőt ha nem dohűnyos társasában vagyok akkor még megis állom eccerüen rá segondolok :P -
#310 helyes. Addig a többi pesti is eldönti, ráér-e, vagy sem. -
#309 mondjuk amilyen lehangoló vagy a letargiáddal én se mennék :)) na meg dohányzol is gondolom jó sokat... :)) -
#308 t'om, de 4-5-ig a dógózóban vagyok (kurvára el vagyok maradva, és megint 2-re érek be szerintem), aztán, ha megyek a szerelőhöz - az Velencén van - akkor ált. az ilyen kiruccanások éjfélig tartanak. de meglátjuk, hátha nem megyek le, mert nem ér ma rá stb.
ha nem megyek, akkor meló után, ha hazajöttem, felnézek a fórumra, hogy mi az ábra. -
peet69 #307 áh kata uccse jön velem :P -
#306 én estére gondoltam, amikor már nincs az a rekkenő hőség -
#305 ja és természetesen fotókat kérünk a mulatozásról!!! -
peet69 #304 Hehe :DDD én meg metyek strandra :D -
peet69 #303 naná
[má menne is :P] -
G_ArchAngel #302 [kecsegek, vidéki suttyó meg mehet szőrősarcú haverjával kukacot lógatni a Balcsira...] -
#301 de azért szerintem lesz még önként jelentkező... -
peet69 #300 mos mondjam hogy ok ? :c) -
#299 Hááát én mindjárt megyek melózni, aztán lehet, hogy lemegyek az autószerelő haveromhoz...mert már rohadtul kezd idegesíteni a két napja szerzett autómban az összegyűrt redbullos dobozzal kitámasztott kesztyűtartó, az ülés háttámlája mögötti tartóba becsorgatott babasampon, a hátsó légfúvó berugott lécei...meg még sok ilyen nyalánkság...utálok szemeteskocsival közlekedni... -
#298 David James Elliottal egy étterembe. [VICCEL]
Mittomén... Aki ráér, és ahova akar a többség. [ECCERŰEN MEHETNÉKE VAN] -
#297 Kivel szeretnél, és hova? -
#296 Menjünk el valahova este. -
#295 ööö a háromból minimum kettőt...