1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
#536 HOLNAP NIKE BUDAPEST FÉLMARATON! VÁROSLIGETBEN NAGY BANZAI LESZ! -
#535 egy faja! :D -
#534 van mg pár -
#533 -
#532 Inkább ne! :) Bár meg se született volna, nem hogy még szobrokat is emelgetni neki :) -
DePreSsZYo #531 Na kivolt parádén?:) -
DePreSsZYo #530 grat :D
Na meek magyar rádióhoz hülyülni :D -
#529 az jó.
én is elég jó környéken nőttem fel. -
DePreSsZYo #528 Hát pl. Volt , hogy este arra ébredtünk, hogy egy nő szalad sikoltozva és űvőltözve, hogy őt megakarják erőszakolni mögötte meg egy csávó sprintel, de amire leértünk faterrel senki nem láttunk, és nem is hallotunk másnap a TV-ben az volt, hogy az a nő meghalt.
Másik, az én régi sulimban történt meg , hogy megvertek két tesi tanárt, az is benne volt minden ujságban meg TV-ben.Ép akkor lett volna tesióránk amikor elvitték a tanárt... -
#527 Há ja! :))) -
DePreSsZYo #526 Aki ehez van szokva, annak lehet :)
-
#525 Mátyás tér az jó környék? :))) -
DePreSsZYo #524 4-6-os Baross Utcai megálójától 2 percre Mátyás-Tér környéke :D -
#523 hol? -
DePreSsZYo #522 Én is pesti vagyok 8.kerület szal... de ahoz képest elég korrekt környék -
#521 szorri for dö rássön ákszönt :)))) -
#520 hmm, well jú mászt bí rájt in díd...
áj ólszó ikszpírienszd disz práblöm vájl rájdin máj bájciköl... -
#519 Noső, most hoty for days voltam távol, back to városba egy dolog realizálódott inside me, amit ha itt van már slowly észre sem vesz az people, mégpedig, hogy SZAROK A BPi UTAK A JÓ ÉLETEBE ! -
#518 jah.
Citadella lába. Ott ahol az alattuk lévő Pest és Buda kezet fog (vagy mi a neve) alkotás is van. A Vízműveknél. -
#517 a felső és az alatta lévő képek összetartoznak? (úgy értem hogy a szoboregyüttes magyarázata a márványtábla?)
Amúgy merre található a fenti kép "eredetije"? -
#516 Sajnos elbirkáztam a távolságbeállítást, és a fényerőt...így elég homályosak. -
#515 az alsó kép zsír! -
[Walaki]D`Lair #514 Na majd beteszem én is a leninszobros képemet...:))) -
-
-
#511 sorházak... :DDDD -
#510 Vót valamikor... :D
Már teljesen más, csak a 10 emeletesek olyanok most is. -
peet69 #509 igazán szép hely...:-DDD -
#508 ööö balalsoö :D
Sugárzik belőle a szocializmus érzitek? :P -
Nos itt lakom :D
Csak már nincs vonat, a jobb also épület leégett, és kicsit szebb most :D -
#506 Na lesz valami??? -
#505 erre majdnem aszontam hogy mariahilfe strasse-n keszult a kep:) -
peet69 #504 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #503 "A rohatt kurva takonyszagú büdös isten faszát fikázódjál te selejt bunkó púder geci!" -
peet69 #502 :-DDDDDDDDD nélunk meg az "álmodj hintát kurva anyád" volt a modi mert a részeg vendégek nem birták elég gyorsan elolvasni a szöveget az meg váltott :-DDD -
[Walaki]D`Lair #501 :DDDDDDDDDDDD -
peet69 #500 mivan lebasztaka a tajgetoszró tulélted azt mos tesze toszó ? -
#499 Egyszer csacsirészeg baráti kör férfi tagjai nem emlékeztek már pontosan a szövegre az alkohol befolyása miatt, és "részegen ki hisz majd nekem" szöveggel üvöltötték a Nagykörúton. :) -
[Walaki]D`Lair #498 a radai rosseb & co. -
peet69 #497 "RÉSZEGEN KIVISZ MAJJD HAZA ?" :-DDDD