1256
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
-
#576 4 napig lesz kalács, majd kiderül... -
#575 Ja, van MI24-es meg BTR géppikuláva, meg meisterlövészek, meg a jóIstentudja mimég ! Kira ! Tiszta Csecsniai fíling ! -
#574 Remélem estére már elmúlik a baj, mert focizni megyek a Petőfi Láktányá melléje neki! -
#573 Hát ma tényleg lesz valami cirkusz az egész városban. -
#572 Nohát B & Pösti kollegáim nem túl aktívak. Még szép, hiszen tátott szájjal járják fanatisztikusan gyönyörűséges Metró-policeunk ucccáit, benemtelve a csodákkal. Kinek van ideje emelett ide írogatni, ugye ?!!! -
#571 Azt a szemetet a primitív robiknak nyomják az agyába ! Én crack-elt verzió vagyok ! -
#570 Áhhh, Mr Robot! Robotika első törvénye... -
#569 TE VAGY A GECI ! :DDD Tessék ! :DDD De csak mer' olyan szépen kérted és nem bírok ellenálni az ilyen őszinte kéréseknek ! :DDD -
#568 De jó volt végre úgy bringázni a Vágány utcában, hogy nem akartak elgázolni... -
#567 hehh?
na még mond azt hogy én vagyok a geci :D -
#566 Hááát, aki a "Guitar............Sex, Drink and Rock&Roll" baromságot erőlteti, annak mi nem szpem??? :)))
-
#565 Mivan?
"500 hozzászólásnyi pikcsör szpem :D" - help áj níd ön Enigma! -
#564 Kurvajó ez a topic :D:D:D
500 hozzászólásnyi pikcsör szpem :D
LOL!!!! :D -
#563 A Városlicsóban voltak ezek a fegyveres erők napjai, ugye? -
#562 Majd kipróbálkozódzkodok vele tavasszal.
Parizer városában már voltam hajúkázni, de bittos nem oan gyó, mint itthon. Még repülőzni sem repülőztem. De régen tankban már ültem! :DDD -
#561 Én párszor. Nem rossz az ! Visegrádra meg vissza, jó időben kifejezetten kellemes. Visegrádon beülsz a Reneszánsz étterembe, pihensz, aztán irány a vár stb., jó az ! -
Volt már valaki hajókirándulni a Dunán? Én még sohasem voltam. -
#559 nincs -
#558 Van-e élet BP-n kívül ?!! Hmmmm... -
#557 a politikusoknak te -
#556 Mióta? Milyen feltételek mellett? Minnyá bejelentem magam a telekre, egy évig meg is érné... :D
40 milláért? höhh simán! -
#555 -
#554 bezony bezony a vidékiek úgyis fölvehetnek a szőlöjükre
40 millio forint visszanemtéritendő támogatást ugyhogy kuss
a nevük -
#553 húha...mindjárt jönnek a vidéki monyók... :)))) -
#552 magyarország = Budapest ország -
#551 -
#550 én is -
#549 betoltam a pofám ide -
#548 Borfalu!!! Szept 9-12-ig -
#547 hát eeegen! Ez a Városliget... :DDDDDDDDDDDDD -
#546 Van ott víz is, ahonnan hajnaltájban lehet lógó pöccsel kibóklászni... :))) -
#545 ihihihihi -
#544 -
#543 Nám a Városligetben, hanem a Dózsa György út egyik kereszt utcájában, de odáig hallani az ilyen buzi rendezvényeket!
Egyszer veszek egy gránátvetőt és belövök a tömeg közé!:P -
#542 van ott másik hely is, de azt inkább nem írom le, még sertődés, izééé sértődés lenne a vége... -
#541 Ja, ott. :) -
#540 Hehe, lehet, hogy utcai harcos, azok is ott meccseltek, nem? -
#539 Hehe, te a Városligetben laksz? :)
Csak nem te vagy a Cirkuszból az egyik bohóc? :)
Vagy mi vagy te? Artista vagy te? Légtornász? :))) -
#538 háhh, és én már minnyá idulok is!
Jó nagy ricsaj lesz, de ez sokkal fajább, mint a parágyé. -
#537 Bazzeg, megint itt nálunk!:(