1492
Mi se maradjunk már ki !
  • LSL
    Hát itt nincs nagy pörgés... Legalább a város jobb ;)
  • kcsbubi
  • kcsbubi
  • kcsbubi
  • kcsbubi
  • kcsbubi
    Kajak-Kenu VB Gála
    A Szegeden megrendezésre kerülő kajak-kenu junior világbajnokság nyitóünnepségét táncbemutatók és Megasztár-koncert színesíti.
    Időpont: augusztus 4.
  • kcsbubi
    XV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szeged

Rendezvény helyszíne: Szeged Tisza-part, Sziksós fürdő
    Rendezvény ideje: 2005. július 22. - 2005. július 24.

• katze
    Mostmár mindegy. :)
  • katze
    Nem tudjátok honnan lehetne letölteni azt a videót, amiben az emberkékkel próbálnak kimondatni különféle angol mondatokat, mint például a Mars téri cuppogós nénivel? Azt hiszem Miamiszeged a neve... Ja és igen, próbálkoztam keresővel is... :)
  • kcsbubi
    Szegedi Ifjúsági Napok
  • Petyus_
    "Egyetemi záróbuli vagy mi a neve."

Nem mondod, hogy ilyen gagyi nevet adtak a legendás VIZIT-nek(VIzsgaidőszak-Záró Iszonyatos Tivornya)?
  • Ch_Slater
    a SZIN-en a Cure és az Alphaville lesz a sztárvendég??
  • Random work
    Tele van plakátolva a város, de nem valami nagy durranás lesz szerintem.
    Esetleg ha mérnek piát akkor. :D
  • kcsbubi
    T-Kábel Családi Nap

Helyszín: Széchenyi tér

16:00
    Programismertetés, köszöntő
    16:15
    Játék, kvíz a csatornák ajándékaiért- (Cartoon, Discovery, Romantika)
    16:30
    hip-hop, brake dance bemutatója
    17:00
    Brillantin gyerekműsor, lufi hajtogatás,
    17:30
    T-Kábel játékok
    17:45
    Jetix - műsor
    18:00
    Bohóc show
    18:30
    Játék, kvíz a csatornák ajándékaiért-(Travel Channel, Sport, TV Paprika, Club TV)
    18:45
    Kép a képben színpad játék párhuzamosan a két kisszínpadon, arcfestés,lufi hajtogatás,T-kábel húzás, öltözz kábelszerelőnek, Disney játék stb
    19:00
    Mercedes-Benz játék
    19:15
    Brillantin felnőtt rock & roll műsora
    19:45
    További műsorismertetés, menetleveles játék az info sátorból
    20:00
    Folytatás: Kvíz, vetélkedők, a csatornák ajándékaiért -(Reality, HBO, Spektrum, BBC Prime, Nationalgeographic, + TV5, Mezzo)
    20:15
    Sztárfellépő Club54
    20:45
    Menetleveles játék eredmény hirdetése, jutalomátadás
    21:00
    Sztárfellépő Fiesta
  • Random_
    én elötte negyed órával találkoztam haverommal aki épp oda ment szóval én se tudtam elötte
  • kcsbubi
    Időben nem tudnál szólni? Megnéztem volna én is.
  • Random work
    Tegnap volt Anima koncert a Dugonics téren elég jó volt. A sörcsap mellé lecövekeltünk és néztük a koncertet. Rengeteg jó csajszi volt kint csak az nem talált magának aki nem akart.

Ma is és holnap is buli a Jate-ban mert ez 3 napos rendezvény. Egyetemi záróbuli vagy mi a neve.
  • Mars
    htx, hogy szóltál. Bár amúgy sem iszom csapoltat. Ezek után meg pláne
  • Random_
    pontos időpontok? HS7 érdekelne

tegnap voltunk sörfeszten jó sokan voltak a sört mocskos módon vizezik ne igyatok csapoltat! semmi ize és 2 korsót meg se éreztem pedig nem vagyok nagy ivós

dobozos ászok van meg kisüveges dreher azt vegyétek ha jót akartok!
  • Mars
    Hallod hé! Tudod, azt a körtéset mond már el!
  • Calver
    Szegedi sörfeszt egy érdekes jelenség... főleg egy körtés ember, aki a 9. emeletről körtéket dobál, de ezt majd holnap elmesélem mert lenne vagy 2000 karakter és már így is össze-vissza ütök, emlékeztessen pls holnap vki, htx.
  • Ch_Slater
    18-án lesz valami banzáj a ligetben. asszem vmi Soproni turné. Supernem, HS7, Zanzibár, Hollywoodoo...
  • katze
    Holnap Demjén?...Vasárnap Korda György? Mért nincs egy héttel később a sörfeszt? [szomorú]
  • Calver
    vasárnapira kimegyek még én is tavaly SZIN-en iszonyatosat tomboltunk rá 4 tequila után... az a baj h vasárnap talán végre - bár remélem ma sem - ugy kelek fel h "na folytassuk a tegnapit!" mert 3 napja így kicsit káosz és folyamatos vedelés az életem, sörkert, sörfeszt, Bordány, minden befigyel... ehh csúnya és gonosz alkohol...
  • Random work
    A sörfesztet minden haver elkerüli nagy ívben szerintük nincs ott olyan jó program amiért megéri kimenni.
    Igazuk lehet mert most kimész és iszol sört meg eszel ezt-azt annyi. Ha lenne egyéb program meg lehetőség akkor talán, de inni bent is tudok és igényesebb nincs porfürdő.
  • Mars
    Hú, a Bajorban már nagyon rég nem voltam (4-5 éve biztos), de majd szakítok rá időt. Mostanában kevés idő marad sörözni, de amikor van akkor meg kötelező a bepótlás. Nem egészséges...
  • Random work
    Nekem a kedvenc helyem a Bajor sörkert ott jó kaja van és jó zene meg szép pincércsajok.
  • kcsbubi
    Ma 12 órától ismét kinyit a szegedi sörfesztivál
    "ma a Groovehouse zenekar, pénteken Demjén Ferenc lép fel. Szombaton Bagi–Nacsa-show lesz, míg vasárnap Balázs Klári–Korda György-koncert"
  • Mars
    Lassan már minden utca megtartja a maga kis sörfesztiválját. Nem mintha baj lenne. Megyek mindegyikre.
  • Random work
    Kihagytam múlt héten, de most megyek!

Haverokat összeszedjük vagy a csajszikámmal kinézünk mindenféleképpen. Nagyon remélem, hogy a héten szép napos idő lesz.
  • kcsbubi
    Jövő héten szerdától vasárnapig ismét sörfesztivált rendeznek az Etelka soron – állapodtak meg tegnap a szervezők a terület tulajdonosával.
    Jövő héten ismét szegedi sörfesztivál
  • kcsbubi
    Információnk szerint kínai étterem nyílik a szegedi Nagyáruház melletti passzázssoron – a Pick márkabolt helyén. A Pick Szeged Rt. vezérigazgatója lapunknak azt mondta: a vevő olyan árat kínált, amit nem tudtak visszautasítani.
    Kínai lesz a Pick márkabolt
  • kcsbubi
    Hosszú idő után tegnap ismét megindulhatott a közúti forgalom a szegedi alsó rakparton. Közel három hónapot töltött a rakpart víz alatt, ami rekord közeli időszaknak számít
  • kcsbubi
    Elmosta az eső a XIII. szegedi sörfesztivált. Az Etelka soron térdig ér a víz, a programok egy része elmarad. Ha egyezség születik, a sörünnep a jövő héten folytatódik.Délmagyar 2005-06-10
  • Calver
    khmm, khmm, publikus bejelentés következik...

2005-06-11 - Fade-Out koncert Dugonics téren

szal gyertek, mer' eddigi ismereteim szerint jó lesz! én ott leszek, ha valaki csatlakozik akár kijöhetne egy kisebb Szeged Connection...
  • tHoMaSmAn
    Az idézőjel elmaradt :) Nem látszik annyi a lányokból, hogy azt mondhassam rájuk, hogy szépek, vagy csúnyák-e!
  • tHoMaSmAn
    És jöhetnek az aszfaltosok is!!
    Szépek a lányok!
  • kcsbubi

Apad a Tisza Szegednél
  • Random_
    Hát megtértem és leszoktam az alkoholról, de azért jó buli lesz látni a lerészegedett haverokat. :D
    Na meg elkezdtem diétázni és az tiltja az alkoholt.
  • kcsbubi
    akkor miért várod? talán a Korda-Balázs Klári koncert miatt?